Glavni » alibaba-info » Primerjava med Samsungom in LG - Prednosti in slabosti, kaj je boljše?

Primerjava med Samsungom in LG - Prednosti in slabosti, kaj je boljše?

V tem trenutku bomo analizirali glavne razlike med dvema proizvajalcema elektronskih naprav in naprav mobilnih telefonov vseh vrst Samsung in LG,  blagovne znamke, priznane po vsem svetu in s časom nedvomno usmerjene. Tokrat se bomo osredotočili na mobilne telefone.

Katere so glavne razlike med Samsungom in LG-jem?
Oglejte si ta video na YouTubu

Dve podjetji pripadata Južni Koreji in sta del največjih proizvajalcev in prodajalcev mobilnih telefonov po vsem svetu, saj njihovi mobilni telefoni ponujajo v ravneh nizkih, srednjih ali visokih na trgu bomo dobili različne cene, samo obiščite njegovo uradno spletno stran in izbirali bomo med različnimi možnostmi glede na naše želje. To povečuje zanimanje za blagovno znamko in ljudi prilagaja izdelkom svojim potrebam z resnično dostopno in prilagodljivo ceno.

Kazalo ()

  Katere so glavne razlike med Samsungom in LG-jem?

  Če govorimo o Samsungu, ima mobilne telefone za vse segmente,  ima zelo raznolike modele za prodajo, da je poleg tega, da je ekonomičen, zelo popoln v funkcionalnostih, primernih za katero koli javnost, pa naj gre za starejše ali majhne otroke.

  Najboljše od Samsunga ali kaj reči o njegovih različicah ali dodatnih, ne glede na to, ali gre za ohišja ali drugo dodatno opremo, je enostavno najti, obstajajo celo spletni portali, kjer je to po ugodni ceni. V nasprotju z LG-jem, ki je veliko bolj zapleten pri pridobivanju dodatne opreme in rezervnih delov..

  Naslednja točka v prid Samsungu in s tem LG ostaja v slabšem položaju je tehnična služba, ki jo ponuja Samsung najboljše tehnične storitve na trgu, V primeru okvare ali česar koli, kar je povezano s proizvodnimi težavami, jo enostavno vzamete in hitro rešite, če mobilnik še vedno ohrani tovarniško garancijo, celo brez dodatnih stroškov ga zamenjajo z novim.

  V tem smislu je LG počasnejši pri zagotavljanju storitev tehnične pomoči, so dobri, na drugi strani pa imajo vedno posrednike v trgovini, kjer je kupljen mobilni telefon. Samsung ima svojo specializirano pisarno kjer poskrbijo za vas in rešijo težavo. Čeprav imata Samsung in LG izrazite razlike, sta oba dobra, vsaka s svojimi močmi.

  LG telefoni programsko opremo vedno posodabljajo in omogočajo enostavno prenašanje gonilnikov. Nenehno se v primerjavi s Samsungom ta "odpove ". Stare telefone proizvajalec opusti, njihove posodobitve pa ostanejo ob strani in popolnoma zastarele.

  Posodobitve so vedno na bolje in v tem LG je zelo uspešen, izboljšuje varnost , Optimizirajo vire, življenjska doba baterije med drugim. kar uporabniku veliko prinese in nekako ostane dolgo pri njegovem telefonu.

  Katera znamka mobilnega telefona je boljša, LG ali Samsung?

  Za Eksplozijski škandal na Galaxy Note 7,  veliko uporabnikov je izgubilo zaupanje v Samsung; zato so mobilni telefon izločili s trga, preden so vstopili v več držav na planetu.

  Razočarani uporabniki niso več verjeli tej znamki, ker so mislili, da lahko ogrozi njihovo integriteto. mobilni telefon eksplodira tam zunaj; na žalost je veliko takih, ki razmišljajo o prodaji svojega mobilnega telefona, da bi kupili drug telefon druge znamke.

  Pomembno je omeniti, da sta LG in Samsung v preteklih letih zelo ugledni blagovni znamki v industriji so se odlično odrezali; njegova komercialna zgodovina izkušenj in s časom dobro doseženi telefoni izstopajo od ostalih. Ker pa mora vsako vprašanje imeti svoj odgovor, bom podal skromno osebno mnenje na podlagi doživetih izkušenj..

  Kot uporabnik, ki je preizkusil LG in Samsung skratka ostajam pri LG-ju; Si že predstavljam, o čem razmišljate, če se ne strinjate z mojim odgovorom, vendar podajam svoj argument glede tega.

  Ostajam pri LG-ju, ker čeprav ni nujno najboljši v tehnični podpori, podaljšuje življenjsko dobo mobilnega telefona; zaradi nenehnih posodobitev in posebne pozornosti programski opremi Android ne obsoja, da je tako hitro zastarel.

  To je močna točka in kaj je tako posebnega; zelo drugačen, kot smo omenili Samsungu, ki morda zaradi komercialne strategije občasno posodablja predvsem svoje nedavne predstavitve.

  Priporočena
  Pustite Komentar