Glavni » alibaba-info » CompaBonus: pridobite 20 evrov popusta za nakupe na AliExpressu

CompaBonus: pridobite 20 evrov popusta za nakupe na AliExpressu

AliExpress WW

Pridobitev kuponov in popustov na AliExpressu so sanje vsakega običajnega kupca te strani. Vendar je za razliko od drugih strani zelo enostavno dobiti kupone AliExpress, saj platforma sama ponuja več iger in spodbud za njihovo pridobitev, bodisi z igrami, ki jih ima prek mobilne aplikacije, bodisi s kuponi dobrodošlice za nove uporabnike..

Ta nova promocija za pridobitev kuponov za popust temelji na deljenju AliExpress s prijatelji in prejemu kupona za popust v višini 20 evrov za vaše nakupe. Ta promocija je bila uvedena v več kot 200 regijah in državah z namenom doseči več prijateljev zdaj, ko spletno nakupovanje postaja bistveni del našega življenja. Dnevno lahko dobite 20 evrov, zato bodite previdni, če te promocije ne poznate, saj jo je enostavno dobiti.

Kako deluje promocija CompaBonus, da dobite 20 evrov popusta

Če želite dobiti dober popust, je to ena najboljših priložnosti, saj je zelo enostavna. To promocijo je mogoče dobiti samo prek mobilne aplikacije AliExpress, zato jo boste morali najprej prenesti na svoj mobilni telefon Android ali iOS in se prijaviti. Nato bomo promocijo našli na glavni strani aplikacije z ikono 20 evrov popusta.

Samo vstopiti morate, dobili bomo začetni bonus za sodelovanje v kampanji in morali bomo doseči 20 evrov, tako da bomo svoje prijatelje povabili k registraciji na AliExpress. Ta dva koraka sta obvezna za pridobitev 20-odstotnega popusta, zato boste morali to promocijo deliti s prijatelji prek družabnih omrežij, kot so Instagram, Facebook ali WhatsApp. Povezavo lahko pošljemo tudi po e-pošti v obliki kode QR ali jo prekopiramo, da jo delimo na forumih in drugih platformah..

Poleg tega, čeprav so vsi naši prijatelji registrirani, se lahko za ta kupon odločimo bodisi tako, da jim pomagamo z obiskom njihovih povezav ali prejmemo njihovo pomoč, čeprav so že registrirani v AliExpressu. Upoštevajte pa, da lahko uporabnikom pomagate le 3-krat na dan, na dan pa lahko pomagate le enemu prijatelju. Če ob koncu dneva dobite kupon v višini 20 evrov, se naslednji dan števec ponastavi in ​​lahko dobite nov kupon za popust. Vsako dodatno dejanje (povabilo ali pomoč prijatelja) se bo nabralo med 0,01 in 0,5 evra v skladu s parametri, ki jih izračuna AliExpress.

Kako aktivirati in uporabiti 20 EUR bonusa

Ko v manj kot 24 urah dosežemo 20 evrov, lahko uveljavljamo kupon za popust. Če vam v 24 urah ni uspelo doseči minimalnega zneska 20 evrov, se števec ponastavi na 0 in morali bomo začeti znova. Če ste ga že dosegli, morate samo vstopiti v promocijo in pritisniti gumb «get bonus». Ta promocija je povezana z AliPay.

Torej, ko bomo zahtevali kupon v višini 20 evrov, bodo opravili varnostni pregled, ki vključuje povezavo bančne kartice in potrditev zahteve za bonus. Upoštevajte, da lahko AliExpress blokira vaš račun, če imate isto kartico povezano z drugim računom AliExpress, vendar je ni mogoče aktivirati, če banka izdajateljica bančne kartice ni evropska, saj bonus velja samo za nekatere evropske države, kot je Španija, Francija, Italija, Nemčija in Nizozemska.

Bon lahko uporabite za vse izdelke v nakupovalni košarici in bo veljaven 20 dni od datuma aktiviranja. Po preteku teh 20 dni bon poteče in ga ni več mogoče uporabiti. Ni zamenljiv za gotovino ali prenosljiv. Če imamo težave z nakupom in začnemo spor, bodo vrnili sorazmerni del, ki smo ga plačali, kupon pa ne, vračila ni..

Kombinirajte kupone za varčevanje z denarjem in druge trike AliExpress

Ko kupon že imate, ga lahko najdete z dostopom do računa AliExpress v razdelku s kuponi. Tam boste videli pogoje uporabe: minimalni nakup, datum veljavnosti, vrsto kupona

...

Če ga želite uporabiti, morate v nakupovalni košarici doseči najmanj 20 evrov in pred plačilom izbrati kupon. Ne pozabite, da lahko ta kupon kombinirate z drugimi popusti, ki jih ponuja trgovina ali izbirni kuponi, v našem vodiču za kupone AliExpress razložimo, kako prihranite več denarja z izkoristkom različnih popustov.

Če želite več nasvetov in trikov, imamo na našem blogu razdelek, ki vam bo pomagal pri nakupih z AliExpress, obiščite naše vadnice in začnite nakupovati na tej spletni strani kot profesionalec. Če želite vedeti, kako deluje ta stran, je naš dokončni vodnik po AliExpressu bistveno branje za vse, ki želijo varno kupovati na tej strani kitajskega porekla, ki nam ponuja velike popuste.

Če ste že dobili svoj compaBonus, ali imate kakšen nasvet za druge uporabnike? Kaj boste kupili, ko boste prejeli kupon za popust? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam spodaj pustite komentar s svojimi izkušnjami s kuponi AliExpress.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar