Glavni » alibaba-info » Kako predvajati Fifa 15 BREZ interneta v Androidu in odpravljanje težav

Kako predvajati Fifa 15 BREZ interneta v Androidu in odpravljanje težav

AliExpress WW

Fifa 15 je ena od iger, ki je že dolgo na trgu mobilnih naprav, četudi čas mine Še vedno je igra, ki jo uporabniki zelo prenašajo, čeprav imajo mnogi težave z nalaganjem in igranjem brez interneta, ključna zahteva te igre je imeti internetno povezavo bodisi z wifi ali mobilnimi telefoni, se boste naučili igrati fifa 15 brez interneta na androidu.

Kazalo ()

  Igrajte Fifa 15 brez interneta na androidu

  Ampak Obstaja način ali kramp, ki vam omogoča predvajanje Fifa 15 na katerem koli mobilnem telefonu, ne da bi vam bilo treba imeti internet, ki je dokazano in deluje čudovito., Nekatere stvari morate samo spremeniti, tako da bo to delovalo v običajnem načinu, torej v primerjavi s strojem, in lahko FIFA 15 predvajate brez interneta v Androidu, čeprav interneta nikoli nimamo, odveč je vreden..

  Fifa 15 brez android interneta

  Je približno program, ki se uporablja za simulacijo katerega koli omrežja Wi-Fi z idejo, da vara igro in da jo lahko predvajamo v načinu Brez povezave proti stroju med drugim nekaj res novega.

  Brezplačni wifi simulator

  Prenesite tukaj

  Dovolj z namestitvijo Wifi simulatorja, ki je odgovoren za goljufanje igre, tako da lahko enostavno igramo FIFA 15, ne da bi bili povezani v omrežje, Tako je zelo enostavno igrati brez težav več ur, le da možnosti, kot je očitno igranje na spletu ali z drugimi ljudmi, ne bodo na voljo, vendar boste imeli običajno različico igre, ki vam omogoča, da igrate proti stroju nekaj resnično neverjetno in gre, povsem idealno za tiste trenutke, ko čutimo potrebo po igri.

  Koraki so zelo preprosti, v glavnem potrebuje fifa, da deluje, drugič je namestitev Wi-Fi simulator, znova zaženite napravo, odprite aplikacijo in izberite ON (VKLOP), ko deluje, preostalo je samo predvajanje, Preprosto odprite igro in začnite nalogo, to je idealna situacija, saj vam bo v nasprotnem primeru povedala, da niste povezani v internet, in če želite igrati, morate igro dobesedno varati.

  Prednosti te aplikacije so številne Poleg tega, da je idealen za goljufanje določenih iger, služi tudi za uporabo nekaterih goljufij v igri, ne da bi morali namestiti kar koli drugega, zavajamo ga samo tako, da verjamete, da obstaja wifi in ni tako, V tem smislu priporočamo, da to uporabljate previdno in nam sporočite, ali vam je bil program všeč, sicer ga bomo spremenili in vam predstavili boljšo možnost.

  FIFA 15 Ultimate Team Odpravljanje težav z Androidom

  Kljub temu, da FIFA 15 Ultimate Team, ima nekaj časa na mobilnih telefonih in je igra, ki si jo igralci zelo želijo, pomembna in zlasti tista, ki ljubijo nogomet, Ker ima veliko grafike, je zelo realistična in temelji na resničnih igralcih ter na številnih stadionih, ki so razdeljeni po vsem svetu.

  Toda razumeti morate, da ne more biti vse tako popolno, na voljo pa je veliko predvajalnikov FIFA 15 za android in katere koli naprave (med drugim mobilni, tablični) in ohišje IOS (iphone, ipad), Ti imajo seveda vrsto težav, vendar niso manjše, vendar so težave, ki vam ne omogočajo igranja FIFA 15, ONLINE,  z drugimi igralci bodisi zaradi omrežnih napak v zadnji napaki ekipe FIFA 15 ali strežnika, tukaj pa bomo razložili, kako pravočasno rešiti vse najpogostejše težave, napake, v igri.

  Preden začnete z vsemi težavami in njihovimi možnimi rešitvami, je dobro, da veste, da vsaka igra zahteva nekatere minimalne zahteve, ki delujejo kot vir virov, ki služijo za popolno delovanje igre, na ta način nam bo omogočil, da jo zaženemo in igraj vredno presežka, Pomembno je omeniti, da je eden od razlogov, zakaj igra verjetno ne deluje dobro, ta, da obstaja več naprav, ki nimajo dovolj strojne opreme za zagon te igre.

  Zahteve za predvajanje FIFA 15 v sistemu Android

  zahteve, da lahko igrate FIFA 15 Ultimate Team, na mobilnih telefonih Android, Niso tako zahtevni, po drugi strani pa je resnično treba imeti Android 4.1 (žele bean) ali novejši, procesor približno 1,2 GHz z 2 jedroma ali več in 512 MB RAM-a, to je očitno, kaj najpomembnejše bo vedno prostor, ki ga igra porabi, kar je približno 1,2 GB prostega prostora v notranjem pomnilniku našega mobilnega telefona..

  FIFA 15 Ultimate Team Možne rešitve

  Če imate manj kot te minimalne zahteve, je zelo verjetno, da ima ta igra težave z delovanjem ali da deluje, vendar je veliko počasnejša, in tudi to Mobitel upočasni do te mere, da se lahko sesuje in celo visi sredi katere koli naloge, zato je najbolje, da odprete eno nalogo in med igranjem FIFA obdržite vse, kar je mogoče.

  Če želiš Za igranje na spletu vendar potrebujete internetno povezavo za mobilne podatke ali WIFI Toplo priporočam WIFI, ker je omrežje stabilnejše in hitrejše, morali bomo biti povezani v internet, sicer bo prikazal napako 1065/480. To je mogoče enostavno dobiti, zagotoviti morajo le delovanje interneta in to je mogoče popraviti tako enostavno, kot je ponovni zagon modema ali usmerjevalnika po tem ponovnem zagonu mobilnega telefona, nekoliko počistite predpomnilnik aplikacije, kar lahko storite z vnosom nastavitve, upravitelj aplikacij, poiščite FIFA 15 in izbrišite predpomnilnik, ko končate, znova zaženite in predvajajte.

  Upamo, da smo k reševanju katerega koli problema prispevali k igranju z Great FIFA 15 na kakršen koli način, da lahko znova preberete neko rešitev in preverite, ali ste se v katerem koli koraku zmotili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar