Glavni » android » Kako odstraniti in onemogočiti obvestilo "Posodobitev programske opreme, ki je na voljo v sistemu Android "

Kako odstraniti in onemogočiti obvestilo "Posodobitev programske opreme, ki je na voljo v sistemu Android "

Takrat morate vedeti, da vas bomo naslednjič naučili, kako se te težave čim prej znebiti. Če je prišlo obvestilo, ki vas moti, je čaka posodobitev na seznamu in ko prispe, ga ni mogoče odstraniti. Moti.?

Resnica je, da se boste lahko v samo nekaj minutah znebili "posodobitev ", Android je zelo dober sistem, ki vam omogoča, da popolnoma prilagodite svojo napravo od pripenjanja aplikacij v meniju za skupno rabo do igranja vseh vrst video iger, kot so Farm Heroes 

Kazalo ()

  Kako korak za korakom namestiti čakajočo posodobitev naprave Android

  V teh primerih bi bilo najlažje namestite čakajočo posodobitev Android iz samega obvestila in voila ne bo več motečega obvestila ali pa bi drugače normalno nadaljevali z zagonom telefona. Verjetno je, da boste lahko, ko jo ponovno vklopite, znova brez težav povlekli vrstico z obvestili, saj je to najpreprostejša rešitev.

  Posodobitve so bistvenega pomena, zato jih ni težko namestiti, vendar ga nekateri uporabniki ne želijo dobro namestiti, ker jim telefon dobro deluje in ne želijo ničesar spremeniti ali ker se bojijo izgube podatkov ali iz kakršnega koli drugega razloga, tudi namestitev posodobitev preprečuje tihi način v Androidu

  Za tiste podrobnosti, ki vam jih povemo, bi bilo zanimivo poiskati druge alternative, ki bi lahko deaktivacijo obvestila o Android "čaka posodobitev ".

  Če želite izbrisati sporočilo Posodobitev, ki je na voljo v Androidu, boste v naslednjih vrsticah vedeli, kako to storiti, zelo preprosto in hitro. Kot vedno navajamo, priporočamo, da obdržite vse posodobitve, in celo operacijski sistem, posodobljen na najnovejšo različico, ne samo za dostop do vseh njegovih funkcij in za to, da vam vse dobro deluje. V teh primerih bi bilo najlažje namestiti čakajočo posodobitev iz samega obvestila in to je to.

  Kako preprosto in preprosto onemogočiti obvestila korak za korakom

  Ta metoda bi bila najpreprostejša od vseh, saj bi bilo z njo dovolj onemogoči obvestilo tega posebnega obvestila. Ko odstranjujete možnost "prikaži obvestila ", poskusite naslednje:

  • Glede na model telefona Android, ki ga imate, se prikaže "prikaži obvestila", Ki bi ga morali onemogočiti ali kakšno drugo podobno možnost.
  • Dolgo pritisnite na to obvestilo na voljo stalna posodobitev , ki se prikaže zgoraj in ki ga želite odstraniti

  Posodobite razpoložljivo obvestilo, da ga popolnoma odstranite

  Nato je ideja, da vas naučim brisati sporočilo "Posodobitev na voljo " na Androidu in prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da v takih okoliščinah govorimo o obvestilu, ki presega običajno.

  Ko dobimo obvestilo o posodobitvi vdelana programska oprema, ki je na voljo za naš mobilni telefon, nadaljevati moramo na poseben način, da ga enkrat za vselej odstranimo

  In čeprav smo že navedli, da priporočamo, da imate vedno posodobljen operacijski sistem Android na najnovejšo različico, je v napravi mogoče, da se ob pojavu tega obvestila še vedno najde nekaj razlogov, zakaj, poleg teh obvestil, ne želite nameščati teh posodobitev.

  Za to, kar moraš to je, da odprete nastavitve, Ko vstopite v ta odsek, morate odpreti možnost Vse. Nato boste videli seznam vseh aplikacij, ki ste jih namestili v svojo napravo.

  Nato morate poiskati posodobitve, ki so prikazane kot "Posodobitve programske opreme ", "Posodobitve vdelane programske opreme " ali "Posodobitve

  Ko najdete ta razdelek, morate iti v Nastavitve in videli boste, da tam najdete možnost Onemogoči, ko je tukaj pritisnili boste in to je to

  Kar je pravzaprav eno od prvih, ki se pojavi v tovrstnih situacijah. Ko ste vstavili to možnost, morate videti, da obvestilo o posodobitvah ne bo več delovalo. Seveda morate vedeti, da ne bo objavil posodobitve, zato morate biti do njih pozorni in jih pregledati.

  Katera je najboljša možnost? Brez dvoma prva, namestitev čakajoče posodobitve, da bo vaš telefon mogoče posodobiti in vključiti popravke, popravki napak in varnost in tako, da na splošno vse deluje pravilno.

  Na koncu ne pozabite, da če želite kadar koli znova aktivirati ta obvestila, morate le storiti vrnitev v isti konfiguracijski prostor in ponovno potrdite polja. Android je trenutno v različici 11 in če ga še nimate, je resnica, da ga poskusite.

  No, potem ste se naučili odpraviti sporočilo "Posodobitev na voljo " v Androidu in kot ste že opazili, je to dokaj preprost korak za korakom, da večina uporabnikov lahko izvajajo brez težav. Vsa druga vprašanja, ki jih imate o tem, veste, le postaviti jih morate, da vam bomo čim prej poskušali pomagati..

  Ali ste lahko izbrisali sporočilo "Posodobitev na voljo " na Androidu s tem korakom za korakom, ki smo vam ga pravkar pokazali?

  Priporočena
  Pustite Komentar