Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti WhatsApp Plus na katerem koli mobilnem telefonu

Kako odstraniti WhatsApp Plus na katerem koli mobilnem telefonu

AliExpress WW

WhatsApp Plus je neuradna različica najbolj priljubljenega svetovnega omrežja za pošiljanje sporočil, ker ima funkcije, ki ga naredijo edinstvenega in celo izpodrinejo prvotno različico WhatsApp. Vendar pa jo bo kot katera koli druga aplikacija verjetno namestila s težavami, zato vas bomo tudi tukaj naučili, kako odstranite WhatsApp Plus na katerem koli mobilnem telefonu.

Kako odstraniti WhatsApp Plus na katerem koli mobilnem telefonu
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Odstranite WhatsApp Plus na mobilnih telefonih

  To običajno počnemo, kadar WhatsApp Plus ne namesti se dobro, zato je treba aplikacijo odstraniti, da preprečite napake. Na enak način boste morda v sezoni, ko se želite odklopiti od svojih stikov, in to je najboljši način za to. Da vam olajšajo stvari, V tem članku smo pripravili popoln vodnik za odstranitev WhatsApp Plus v katerem koli mobilnem telefonu, ki ga najdemo na trgu.

  Odstranite WhatsApp Plus v Androidu

  Odstranite to aplikacijo v Android To je enako, kot če bi to storili s katero koli drugo aplikacijo, saj je zelo preprosta, vse kar morate storiti je, da odprete meni Nastavitve -> Aplikacije in nato poiščite WhatsApp Plus, ko kliknete na aplikacijo, poiščite gumb Odstrani in nato znova zaženite svoj mobilni telefon.

  Odstranite WhatsApp Plus v sistemu Windows Phone

  Če želite odstraniti aplikacijo v tem operacijskem sistemu, na začetnem zaslonu poiščite ikono WhatsApp Plus in ko ga najdete, ga držite pritisnjenega, nato se prikaže meni, ki ga morate izbrati Odstrani.

  Odstranite WhatsApp Plus v iPhonu

  Odstranite aplikacijo iz WhatsApp Plus v a iPhone Zelo preprosto je. Vse, kar morate storiti, je pritisnite in pridržite ikono WhatsApp, dokler se ikone ne stresejo, nato se v zgornjem levem kotu prikaže X, ki jo morate pritisniti, da odstranite aplikacijo in izbrišete vse podatke.

  Odstranite WhatsApp Plus na BlackBerryju

  Če želite odstranite WhatsApp Plus od vašega BlackBerry potem morate storiti naslednje: Morali bi na začetnem zaslonu izberite WhatsApp in pritisnite možnost brisanja, potem morate znova zagnati telefon in to je to

  Ali želite popolnoma izbrisati svoj račun WhatsApp?

  To ni problem, saj če želite izbrišite svoj račun WhatsApp to lahko storite, vendar ne pozabite, da bo po tem postopek nepopravljiv. Če to sprejmete, morate to storiti pojdite v meni Nastavitve, nato v Podatki o računu in poiščite možnost Izbriši račun. Pred nadaljevanjem, WhatsApp Zahteval vas bo celotno številko telefona in ko potrdite, boste izbrisali vse podatke iz svojega računa v WhatsApp.

  Kot boste videli, odstranite WhatsApp Plus na katerem koli mobilnem telefonu lahko naredite nekaj zelo preprostega in preprosto zapomnite si varnostne kopije pogovorov v "Nastavitve klepeta " tako da lahko ob ponovni namestitvi aplikacije obnovite vse izbrisane klepete.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar