Glavni » alibaba-info » Kako postaviti ali postaviti črno ozadje zgodbam v Instagramu - Spremeniti ozadje Instagram Stories

Kako postaviti ali postaviti črno ozadje zgodbam v Instagramu - Spremeniti ozadje Instagram Stories

AliExpress WW

Instagram je eno izmed družbenih omrežij, ki je v zadnjih letih najbolj zraslo in je navsezadnje tudi to, Kdo ne mara fotografirati ali snemati videoposnetkov, jih urejati ali nanje postavljati filtrov in jih delili z našimi prijatelji? Čeprav se lahko zgodi, da se filtri ne prikažejo, vendar ne skrbite, da vam bomo dali rešitev za to težavo

LInstagram zgodbe so nekaj, kar se vedno bolj uporablja in ni za manj, saj pomaga in veliko večja prisotnost naših sledilcev.

Kako nastaviti ali postaviti črno ozadje na Instagram Stories
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Črno ozadje na Instagramu

  Instagram je pred kratkim dodal znane Stories s katerimi lahko delimo svoje trenutke med drugim s fotografijami, zapisi, video posnetki, predvajanjem v živo

  Obstaja nov način pisanja zgodb, ki jih vsi ne znajo, obstajajo pa drugi, ki jih veliko uporabljajo, Te naj bi črno ozadje zgodb Instagram in če lahko pišemo ali dodajamo nalepke, to lahko dosežemo, ne da bi znižali ali izgubili kakovost naše publikacije.

  To je preprosto in nam omogoča, da brez težav napišemo zgodbo brez zapletov ko imate črno podlago, da napišete vse, kar želite, Ta tehnika je zelo enostavna, poleg tega pa lahko povečate posnetke, kar naredite za svoje zgodbe.

  Mnogi se sprašujejo, kako se to naredi, saj v nekaterih primerih vaši prijatelji ga objavijo, vendar ne vedo, kako to storiti, zato se želijo naučiti, kako narediti ozadje črno ali katero koli drugo barvo, da jo uporabijo v svojih zgodbah.

  Naredite Stories s črnim ozadjem na Instagramu korak za korakom

  Obstajajo aplikacije, ki lahko služijo kot vodilo za tovrstne učinke, druge preprosto posnemite sliko, ki zajema objektiv kamere In tako dobijo črno barvo, ki jo potrebujejo za svoje zgodbe, na ta način lahko svoje zgodbe naredijo mirno in hitro. To je tista, ki jo priporočamo tukaj, ker je najpreprostejša in ne vključuje nobenih prenosov.

  • Prenesite sliko ali posnemite fotografijo, ki pokriva lečo.
  • Odprite Instagram.
  • Odprite meni, da naložite fotografije, prikazalo bi se črno ozadje, ki ste ga prenesli.
  • Izberite in zdaj lahko pišete in dodajate, kar potrebujete.
  • Naložite svojo zgodbo in uživajte.

  Toda ob takšni ali drugačni priložnosti zagotovo samo želeli ste dati besedilo ali nekaj, za kar ni potrebna fotografija ali kaj podobnega podobno, morda temno ozadje in to je to. Majhna podrobnost je, da se lahko nekoliko zaplete, če ne veste dobro, kako to storiti, saj morate iz Instagrama naložiti sliko da ali da.

  To je preprost trik, ki nam omogoča pisati brez kakršnih koli težav v zgodovini, je kot imeti platno prazno, kjer vse veliko bolje izstopa, in še več za spise, pa tudi za nalepke ali nalepke ali kateri koli dodatek, ki ga želimo dodati, je boljši, saj zagotavlja boljšo vizualizacijo.

  Kot ste opazili, je to dejansko zelo enostavno in po drugi strani zelo praktično kot drugo možnost., lahko vzamete barvo in platno pobarvate v črno, shranite v obliki jpg in jo prenesite na mobilni telefon.

  Ko bo vse opravljeno, boste lahko objavite svojo zgodbo na Instagramu in napišite, kaj želite spremljati. Kot boste videli, čeprav Instagram za zdaj ne daje možnosti postavljanja ravnih ozadij, kar zagotovo na neki točki tudi bo, ni preveč zapleteno, da "izdelate " omenjeno ozadje sami, kajne?

  Pravzaprav, če imate veliko mere domišljije, lahko ustvarite res zabavna in ustvarjalna ozadja.

  Poleg tega lahko na internetu najdete celo dober znesek sredstev za uporabo v Instagram zgodbe to lahko vašemu profilu da več ustvarjalnosti, še posebej, če je omenjeni profil profesionalen in ne oseben, kar bi bilo v tem primeru bistvenega pomena.

  Zelo smo veseli, da smo vam pomagali uživati ​​v tem neverjetnem orodju Instagram, upamo, da vam deluje črno ozadje in da lahko vaše zgodbe poudarijo med vašimi prijatelji mi je v veselje pomagati, da zgodbam v Instagramu dodate črno ozadje.

  Kot vedno, če imate kakšno težavo na Instagram postavi črno ozadje, Čeprav mislim, da je bilo povsem jasno, ne oklevajte in mi pustite komentar malo spodaj, kaj vas skrbi, da bi vam lahko pomagali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar