Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati ali nastaviti sprednjo kamero in jo nastaviti kot privzeto za Android ali iPhone

Kako aktivirati ali nastaviti sprednjo kamero in jo nastaviti kot privzeto za Android ali iPhone

AliExpress WW

Kamera mobilnega telefona je za večino uporabnikov, ki danes uporabljajo pametne telefone, pogosto najpomembnejša, saj so postali pomemben del teh naprav, ne glede na to, ali med drugim govorimo o kakovosti slike, ločljivosti in številu kamer, ki jih ima. podatki, ki so povezani s celim svetom mobilna fotografija.

Nekateri mobilni telefoni imajo to funkcijo zelo pogosto, danes imajo sprednjo in zadnjo kamero, skorajda je bistvenega pomena, toda v resnici jih nimajo vsi in tukaj razlagamo, kako jih postaviti sprednja kamera na mobilni telefon Android.

Kazalo ()

  Prenesite sprednjo kamero v mobilni telefon Android

  Obstajajo aplikacije, ki zagotavljajo, da jih bodo imele sprednjo kamero na vašem mobilnem telefonu, vendar je to skoraj nemogoče, ker bi morali imeti tovrstno kamero poseg v napravo, to pa je nekaj preveč zapletenega, da ne bi omenjali vseh tehničnih zapletov, ki jih povprečni uporabnik ne obravnava, spada med svetu tehničnih strokovnjakov in inženirjev, ki so odgovorni za ta vprašanja, vendar obstajajo triki, ki jih lahko naredite s svojo kamero.

  Kako postaviti sprednjo kamero na mobilni telefon Android

  Na žalost mobilni telefon, ki ne šteje s čelna kamera Ne boste ga mogli imeti, če ne poiščete možnosti, ki omogočajo fotografiranje z zadnjo kamero, kot da bi bila sprednja. In po našem mnenju je v tem primeru najučinkovitejše in najučinkovitejše imeti ohišje, ki omogoča, da se zrcalni učinek lahko gleda tako kot mi s sprednjo kamero za fotografiranje samoportretov..

  Teh je zelo veliko ohišja ogledal in za skoraj vse modele, ki so danes na trgu, je vrednost nekaj dostopnega in brez skrbi, funkcionalnost osebe, ki želi narediti selfije in je videti dobro, je neprecenljiva in gre za iskanje načina, kako sprednja kamera vsaj nekaj podobnega, to pomeni dokončno rešitev.

  Menimo, da je med vsemi obstoječimi možnostmi imeti tovrstno kamero mobilnega telefona poleg stroškovno najbolj ekonomično in najmanj okorno. preprost in funkcionalen, povsem varno za našo napravo, saj ne tvegamo kakršne koli nepotrebne demontaže, ker s tem ohišjem simuliramo sprednjo kamero, se vidimo, kot da je ogledalo nekaj res neverjetnega.

  Sprednja kamera mobilnega sistema iOS in Android ne deluje

  Kamera je pomemben, potreben in pogosto uporabljen element našo mobilno napravo. Trenutno imajo mobilni telefoni vsak dan bolj izpopolnjene in kakovostne kamere, ki so v večini današnjih pametnih telefonov nameščene tako na hrbtni kot na sprednji strani mobilnega telefona..

  So trenutki, v katerih eden oz obe kameri prenehata delovati in si zasluži takojšnjo rešitev. Vzroki so lahko preprosti, na primer umazana leča, poškodbe zaradi padca ali pa so lahko posledica okvare sistema, zaradi katere se aplikacija kamere ne odziva..

  Nato vam bomo pokazali nekaj rešitev na dosegu roke:

  • Znova zaženite mobilni telefon lahko nadomestijo nevšečnosti
  • Čiščenje objektiva kamere po možnosti z bombažem in alkoholom, pri čemer se izogibajte pretiranemu čiščenju.
  • Počisti predpomnilnik kamere: zaporedoma sledite tem korakom, vnesite Nastavitve, nato Aplikacije in Obvestila in pritisnite na kamero. V tej možnosti boste kliknili na pomnilnik in nato na predpomnilnik.
  • Posodabljajte aplikacije: ob upoštevanju vsake hiše posebej. Če ste Android, pojdite v trgovino Google Play, natančneje na "Moji programi in igre " in posodobite.

  Če je mobilni sistem iOS, vstopite v App Store in izberite posodobi vse.

  • Obnovite mobilni telefon v tovarniški način: po izvedbi tega postopka se izbrišejo vsi shranjeni predpomnilnik in zabeleženi navigacijski podatki. Pred izvedbo tega koraka je priporočljivo narediti varnostno kopijo za varnostno kopiranje informacij.
  • Popravite razbito steklo kamere.

  Ljudje bodo vedno želeli ujeti edinstvene in neponovljive trenutke, zato je nujna funkcionalna mobilna kamera. Uživajte v privilegiju imeti orodje za snemanje čudovitih slik.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar