Glavni » alibaba-info » GPS ovratnice za hišne ljubljenčke v AliExpressu

GPS ovratnice za hišne ljubljenčke v AliExpressu

AliExpress WW

Imeti hišnega ljubljenčka ni lahka naloga, saj moramo biti ves čas pozorni, da se ne izgubijo. Z majhno napako lahko naš najboljši prijatelj pobegne in nam stori težave. Toda danes nam lahko pomaga tehnologija: ovratnice za hišne ljubljenčke GPS vam omogočajo, da ves čas poiščete lokacijo svojega najboljšega prijatelja. Razložili bomo, kako jih najti na AliExpressu.

Najboljši GPS sledilci in ovratnice za hišne ljubljenčke na AliExpressu

Te majhne naprave vam omogočajo, da zlahka poznate lokacijo svojega ljubljenčka. Preprosto jih morate povezati z mobilnim telefonom, da jih boste lahko našli v primeru izgube. V bistvu obstajata dve različici, tista, ki se doda ogrlici, in tista, ki gre neposredno k ogrlici, prva služi tudi za iskanje kovčkov, otrok ali dragocenosti. Pokažemo vam naše priljubljene, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Locator naprava: majhna in poceni

Najbolje prodane so te majhne naprave z GPS-om, ki jih lahko dodate na ovratnik domačih živali, pa tudi na ključe, kovčke, torbe

...

Največja prednost je, da so zelo poceni, stanejo manj kot 5 evrov in imajo veliko avtonomijo. Vendar je njegova sposobnost iskanja omejena, doseže le 50 metrov na prostem in 30 v zaprtih prostorih..

Locator s trakom in kartico SIM

Če pa potrebujete pravi sledilnik, ki vam bo lokacijo poslal od koder koli, ga boste potrebovali z režo za kartico SIM. Ta je vgrajen v povodec vašega ljubljenčka in ima režo za kartico SIM. Združljiv je z omrežji 850/900/1800/1900, zahvaljujoč trojnemu pozicijskemu sistemu GPS + LBS + AGPS pa lahko dobite približno polmer lokacije 5 metrov.

Za njegovo vzdrževanje vam ne bo treba skrbeti, saj je nepremočljiv s kakovostjo IP67 in ima dolgotrajno baterijo. Lokator nas bo opozoril, ko bo baterija skoraj prazna in je opremljena z dvema nastavljivima jermenoma, tako da jo lahko uporabljate za vsakega hišnega ljubljenčka. Najdete ga tukaj.

TKSTAR GPS ovratnik za hišne ljubljenčke

Še en lokator za hišne ljubljenčke s številnimi prodajami je ta ovratnik znamke TKSTAR, ki ima zelo podobne značilnosti kot prejšnji model, vendar so njegove specifikacije bolj natančne. Najbolj nam je všeč njegova baterija s 1.000 mAh, ki omogoča, da v stanju pripravljenosti deluje do 300 ur (približno 12 dni). Lahko navede lokacijo vašega hišnega ljubljenčka z razponom napak 5 metrov.

Na sprednji strani bomo našli majhno LED, s katero lahko vidimo stanje napolnjenosti, nas obvesti, ko je baterija skoraj prazna ali ko išče GPS signal. Na njegovi strani je reža za kartice SIM in vrata za polnjenje.

GPS ovratnik z mikrofonom in zvočniki

Obstajajo pa ovratnice GPS, ki služijo veliko več kot le iskanje vašega ljubljenčka. Na primer ta ogrlica z daljinskim mikrofonom in zvočnikom, da lahko od daleč nadzirate ali pošiljate glasovna sporočila svojemu najboljšemu prijatelju. Če ga želite poiskati v tujini, bomo morali vstaviti kartico SIM, da boste lahko uporabljali vaš GPS + Beidou. Njegove luči omogočajo iskanje hišnega ljubljenčka tudi ponoči, zaradi odpornosti na IP68 pa ga lahko uporabljate tudi pod vodo.

Z njegovo aplikacijo lahko narišete virtualno ograjo, ki nas bo opozorila, če jo zapusti naš hišni ljubljenček. Toda ta ovratnik deluje tudi kot zapestnica za dejavnosti za hišne ljubljenčke: lahko analizirate porabljene kalorije, ure počitka in nastavite alarm, da ga nahranite. Njegova baterija 420 mAh ima avtonomijo 3 dni v običajnem načinu in do 5 v eko načinu, polno polnjenje pa traja 1 uro. Najdete ga s klikom tukaj.

Aktivna ogrlica z lokatorjem 4G

Če želite maksimalno zanesljivost iskanja svojih hišnih ljubljenčkov, je ta ovratnik s kartico SIM odlična možnost, saj je združljiv z omrežji 2G, 3G in 4G, zato lahko kjer koli dobite zanesljivo in hitro lokacijo. V preostalem je zelo podoben prejšnjemu: ima mikrofon, zvočnik, GPS + LBS + Wifi, beleži aktivnost in spanje vašega ljubljenčka in vam omogoča, da ustvarite alarm, ko zapusti domet našega wifi-ja. Ima pa malo več avtonomije, saj ima njegova baterija kapaciteto 500 mAh.

Poceni ogrlica Smart GPS Locator

Za tiste, ki želijo svoje hišne ljubljenčke najti v stilu, ima naslednji ovratnik zabaven in izviren dizajn, vendar je zasnovan tudi tako, da ga lahko postavite na ovratnik, ne da bi motil najbolj občutljive hišne ljubljenčke. Čeprav ima zelo podobne značilnosti kot že omenjene (Wifi, GPS + LBS, svetloba, zvok, glasovni nadzor, nadzor aktivnosti

...

) ima prednost, da ima zelo nizko ceno v primerjavi z drugimi lokatorji, jo lahko preverite s klikom tukaj.

Kako varno kupovati na AliExpressu

To je naš izbor GPS lokatorjev za hišne ljubljenčke, čeprav ga lahko najdete na tej povezavi. V našem blogu smo analizirali tudi druge izdelke in dodatke za vaše hišne ljubljenčke v AliExpressu, vendar imamo tudi praktičen odsek z vadnicami, v katerih razlagamo, kako varno kupiti na tej spletni prodajni platformi.

V njih boste našli priporočila, kateri so najboljši načini plačila, kakšno vrsto pošiljk uporabljajo prodajalci, kako pridobiti popuste in kupone

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti, preden kliknete gumb za nakup..

In ti? Kaj menite o teh ovratnicah za hišne ljubljenčke AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar