Glavni » alibaba-info » Poceni superge Nike v AliExpressu: Kako najti najboljše ponudbe

Poceni superge Nike v AliExpressu: Kako najti najboljše ponudbe

AliExpress WW

Superge, hlače, gamaše, puloverji, nogometne ali košarkarske majice

...

Vse te stvari in še več najdete v razdelku AliExpress Nike. Za razliko od drugih blagovnih znamk, ki jih najdete v AliExpressu, je večina izdelkov Nike na platformi originalnih in jih lahko najdete po veliko boljših cenah kot v drugih trgovinah.

Imajo Nike modele za moške, ženske in otroke. Nike Roshe, Nike Air Jordan, Nike Janoski, Nike Air Max, Air Force 1 ali Nike Huarache

...

Če iščete kar koli od tega, poskusite klikniti povezave do naših vodnikov ? .

Poceni Nike superge v AliExpressu: ali so kopije ali originali?

Če ste do nedavnega poskušali iskati poceni Nike superge v AliExpressu, bi našli edino replike. Dandanes je na voljo veliko trgovin, ki prodajajo originalne Nike izdelke in ponujajo zanimivo alternativo za tiste, ki ne želimo porabiti bogastva za superge. Zdaj pa: kako naj vem razliko med repliko in izvirnikom?

Kako najti originalna oblačila in superge Nike

Recimo, da iščete par Nike za zagon, najbolje je, da vtipkate model + besedo "original " na zavihek za iskanje: "Nike Running Original " (kliknite povezavo za nadaljevanje neposredno na iskanje).

Videli boste nekaj takega:

Moj nasvet je, da rezultate vedno razvrstite po številu prodaj in, če izdelek doseže veliko rezultatov (na primer Nike), poskusite izbrati "ocena prodajalca ":

S tem boste filtrirali iskanje, da boste videli samo dobro ocenjene izdelke, razvrščene od največ do najmanjše prodaje, kar zelo dobro kaže na njihovo kakovost.

Kar zadeva ugled prodajalca, poskušam pri prodajalcih vedno kupiti vsaj en diamant, še posebej, če iščete originalni izdelek. Če pa iščete repliko, si prizadevajte za nižje ocene. Njihove trgovine ponavadi hitro izginejo, zato nimajo vedno najboljših ocen.

Nasvet: oglejte si našo lestvico najbolje prodajanih izdelkov AliExpress

Včasih se je prodajalec na spletnem mestu AliExpress, če je njihov izdelek v opisu navedel original, strinjal, da vam vrne kupnino, če tega ni bilo. Vendar pa je AliExpress pred kratkim predstavil to ikono:

To ikono uporabljajo prodajalci, ki sodelujejo v programu "Zajamčena verodostojnost ". S sodelovanjem v njem zagotavljajo 100-odstotno izvirnost izdelka in se strinjajo, da vam podvojijo prvotno plačano ceno, če se izkaže, da izdelek ni verodostojen.

Nekatere športne trgovine:

Najboljše športne trgovine: Tu lahko najdete veliko Nikejevih izdelkov (oblačila, superge itd

...

). Imajo tudi druge blagovne znamke, kot so Puma, Adidas, Converse in kitajska blagovna znamka li Ning.

Olympic: še ena trgovina, ki ponuja na tone originalnih športnih blagovnih znamk.

Relee Sport: Ta trgovina že nekaj časa obstaja v AliExpressu in ima na tone izdelkov.

Kako ugotoviti razliko med Nikeovimi replikami in belo etiketo?

Če iščete Nike izdelke v AliExpressu, boste zagotovo naleteli na nekaj kopij in belih nalepk. Blagovne znamke belih nalepk je zelo enostavno prepoznati: to so modeli, ki jih je navdihnil Nike s popolnoma drugačnimi logotipi. Tu si lahko ogledate primer superg, ki jih navdihuje Nike Roshe Run:

Potem imate replike, ki jih je nekoliko težje ločiti od originalov. Ostanimo na primeru Nike Roshe Run. Ne samo, da je slika videti izvirno, v opisu je tudi navedeno, da je.

Resnica je, da se lahko ta prodajalec znajde v številnih težavah z AliExpressom zaradi uporabe lažnega oglaševanja (in prodaje replik).

Najboljši znak, da gre za repliko, je cena. Vendar se zavedajte, da lahko najdete tudi neverjetno poceni originalne izdelke. Zato je najboljši način, da se prepričate, da ne kupujete replik, tako, da se obrnete neposredno na prodajalca;).

Kaj pa kakovost izdelkov Nike v AliExpressu?

Običajno je odvisno od prodajalca, vendar v AliExpressu (bela nalepka in original) kupimo veliko poceni Nike superg in oblačil in v večini primerov vam lahko zagotovimo, da so izdelki Nike, ki jih ponuja AliExpress, odlične.

Ne pozabite iskati prodajalcev z dobrimi ocenami izdelkov in prebrati mnenja strank (poskusite poiskati tudi različne države

...

) v razdelku "Ocene ". Ne pozabite preveriti tudi vseh objavljenih slik pravega izdelka. 

Nakupovanje izdelkov Nike v Amazonu, ki je alternativa AliExpressu

AliExpress ima veliko prednosti, vendar ladijski promet ni ena izmed njih, prav tako ne njihova zaloga. Če potrebujete superge čim prej, poskusite poiskati Nike na Amazonu, imajo odlične cene in širok katalog izdelkov.

Poleg tega je lahko nakupovanje na Amazon v nekaterih primerih cenejše kot nakup v AliExpressu. Torej, poskusite si ogledati oboje in upoštevajte pošiljanje, čeprav na Amazon morda ni vedno brezplačno, skoraj vedno je na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar