Glavni » alibaba-info » Umetne obrvi: najboljša rešitev za popolne obrvi

Umetne obrvi: najboljša rešitev za popolne obrvi

AliExpress WW

Skrb za obrvi je ena najbolj zahtevnih stvari o lepoti. Pazite, da ne odstranite dlačic, ki niso, vedite, katere odstranite, da bo bolj ali manj prišlo ven, dobite popolno obliko za naš obraz

...

Kakorkoli, zvitek. Morda so zato umetne obrvi zdaj tako modne. In ne, lepilni brki, ki se prodajajo v todoacienu, niso v globusu, so povsem naravni in nam lahko prihranijo ure časa.

Poleg tega so se v zadnjem času številni modeli odločili pokazati svoje košate in negovane obrvi, kot je Cara Delevinge, in ustvarili nov trend. Vendar pa jih niti vsa dekleta ne morejo naraščati niti naravno niti z voskanjem. Ne glede na to, ali gre za udobje ali modo, so umetne obrvi zelo dobra alternativa za izogibanje številnim krčem v rokah..

Kot smo že rekli, so te obrvi zelo naravne, narejene so z naravnimi lasmi za obrvi in ​​so zelo enostavno nameščene. Kožo morate le dobro očistiti, nato pazite, da je suha in da ima sama obrv lepilo za namestitev. Vedno lahko dodate še nekaj posebnega lepila, če se želite prepričati, da je varno. Trajanje obrvi je odvisno od posameznega modela, čeprav je najpogostejše približno 15 dni.

In kako bi lahko bilo drugače, v AliExpressu jih lahko najdemo (saj v AliExpressu najdemo praktično vse, kar si zamislimo). Naredili smo seznam najboljših obrvi in ​​vam malo razložimo, katera vam najbolj ustreza glede na tip obraza, ki ga imate..

Obrvi za okrogel obraz

Pri tej vrsti obraza so najbolj obrnjene obrvi z izrazito in rahlo dvignjeno obliko. Vedno se morate izogibati ravnim ali zaobljenim slogom. Najboljše so obokane oblike obrvi. In če se odločite za preizkušanje umetnih obrvi, vam bodo najbolj ustrezale te:

Rjave umetne obrvi

Kot boste videli, ima ta prodajalec več oblik. Če torej niste takega obraza, ampak imate drugega, boste zagotovo našli pot tudi sem. Seveda ima samo eno barvo. Rjava barva. Izdelane so ročno in iz naravnih las.

Poiščite jih tukaj

Črne obrvi

Ta izdelek je tudi popolne oblike za vaš tip obraza. Stane le trinajst evrov, črne pa so. Tako kot drugi so narejeni z naravnimi lasmi in ročno, tako da so zelo realistični. V komentarjih poudarjajo kakovost tega izdelka in trdnost lepila.

Poiščite jih tukaj

Naravne umetne obrvi

Če gremo po nekoliko višji ceni (okoli 40 evrov), lahko v tej vrsti umetnih obrvi najdemo še več realizma. V tem primeru je ta izdelek, ki ga priporočamo, na voljo v različnih barvah in poleg tega, da je popolna oblika za okrogel obraz, simulira mešičke za vstop v lase. Nekaj, kar je nedvomno še bolj naravno.

Poiščite ga tukaj

Obrvi za dolg obraz

Na podolgovatem obrazu je idealna oblika obrvi ravna in vodoravna, pa tudi če rdečilo nanesemo v ravni črti, bomo na enak način počupali obrvi, pri čemer bo ostala skoraj ravna vodoravna črta.

Tu vam puščamo umetne obrvi s takšno obliko, ki smo jo našli v AliExpressu:

Ravne umetne obrvi različnih barv

V tem primeru imate ravno obrv v različnih barvah, nekaj popolnega, da dosežete barvo, ki je najbližja vaši barvi las. Čeprav že veste, da je že več kot premagano, da morajo biti obrvi in ​​lasje enakega tona.

Te obrvi so narejene z naravnimi lasmi in ročno. Na to moraš vedno gledati, ker so najbolj naravne, saj ko daš lase za lase, je bolj videti kot obrv in manj kot lasulja.

Poiščite jih tukaj

Črne ravne umetne obrvi

To so črne umetne obrvi in ​​nekoliko gostejše od prejšnjega modela. Če želite dodati modo gostih obrvi, je to najboljša možnost. Imajo zelo dobro oceno in so nekoliko dražji, ker so narejeni za lasmi.

So zelo naraven model, idealen za podolgovate obraze.

Poiščite jih tukaj

Obrvi za ovalne obraze

Ta vrsta obraza je najpreprostejša za obliko obrvi. Resnica je, da je najbolj varno, da vam bo ustrezalo karkoli od naštetega. Pazite le, da zadaj preveč ne dvignete obrvi, da ne boste dobili jezivega izraza.

Predstavljamo vam nekaj primerov obrvi za ta obraz:

Obrnjene obrvi

Kot smo že povedali, ta tip obraza dopušča nekoliko višje obrvi kot običajno. Če vam je torej všeč na ta način, lahko uporabite ta model, ki vam ga predstavljamo. Cena je okoli 40 evrov, ker gre za švicarski vozel. O tem smo vam povedali, da simulirajo pore, kjer vstopajo lasje, in so veliko bolj naravni.

Dobra stvar pri prodajalcu te strani je, da ponujajo tudi storitev, ki jih naredi po meri. Če se obrnete na prodajalca in mu poveste, kaj želite, vam verjetno lahko naredi obrvi, ki jih želite.

Poiščite jih tukaj

Blond umetne obrvi

Blond je za obrvi najtežje najti. Obstaja pa več prodajalcev, ki imajo modele obrvi različnih vrst blond. To je eden izmed njih. Tanka, rahlo obokana blond obrv. Izdelano iz naravnih las in diskretne mus.

Poiščite jih tukaj

Lažne obrvi na AliExpressu

Ti, ki ste jih videli, so le nekateri primeri, vendar lahko v AliExpressu najdete veliko vrst in modelov umetnih obrvi. V primeru, da vas nobeden od teh modelov ni prepričal kaj dosti, vam pustimo nekaj najbolj priljubljenih trgovin, kjer si lahko ogledate:

  • Spletna trgovina tovarne lasulj FXVIC: to je trgovina, o kateri smo že govorili. V mnogih svojih izdelkih poudarja, da lahko, če stopite v stik z njimi, naročite obrv, ki je bolj primerna za vas. Kakorkoli že, v tej trgovini imajo veliko različnih modelov za dečke in deklice. Vsi tisti, ki imajo razprodaje, imajo zelo pozitivne ocene.
  • WorldBeautyLashes Store: Ta trgovina ima tri ocenjene diamante, kar je zelo pozitivna povratna informacija. Dobra stvar te trgovine, ki ne prodaja samo obrvi, temveč zanje ponuja tudi veliko zanimivih dodatkov. Kot posebno lepilo ali različne ščetke, da med drugim ostanejo urejene.
  • Bloom Of Beauty: Ta trgovina ima tudi pozitivne ocene. V primeru umetnih obrvi nima veliko raznolikosti, resnica pa je, da so veliko cenejše od večine tistih, ki jih najdemo. Kot splošno pravilo, kot ste morda že videli, umetne obrvi stanejo približno 40 evrov, v tej trgovini približno 13 evrov.
  • WB Luxury Min & Silk Lashes: Po vrsti cenejših trgovin z izdelki lahko najdemo to drugo, katere umetne obrvi najdete že od 9 evrov. Precej ugodno, če ga primerjate z ostalimi trgovinami, čeprav nimajo najvišjih ocen (znašajo med 4 in 4,5 od 5), nimajo pa tudi slabih ocen. Za to ceno tudi ne moremo zahtevati toliko.

V nekaterih od teh trgovin lahko najdete tudi umetne obrvi za moške. Če imate radi svet lepote in ličil, lahko v Alixblogu najdete najrazličnejše članke o teh temah. Priporočamo prispevek, v katerem smo vam povedali o Focallure, kitajski znamki ličil, ki pometa Španijo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar