Glavni » alibaba-info » Cecotec širi ponudbo kuhinjskih robotov s svojimi lonci serije GM H

Cecotec širi ponudbo kuhinjskih robotov s svojimi lonci serije GM H

AliExpress WW

Eden izmed najbolj prodajanih in najbolj priljubljenih izdelkov Cecotec so njegovi kuhinjski stroji Mambo. A pravkar so posodobili enega najstarejših in najbolj priljubljenih izdelkov: programabilne posode z GM. Novi štedilniki serije GM H razširjajo svoje funkcije. Ti preprosti kuhinjski stroji imajo veliko možnosti za ljubitelje kuhinje, spodaj razlagamo, zakaj jim to uspeva, in kako jih ceneje doseči na AliExpressu.

Prednosti in značilnosti novih loncev serije GM H

GM lonci so razvoj loncev pod pritiskom, vendar z najrazličnejšimi možnostmi. Temeljna razlika s kuhinjskim robotom je v tem, da programabilni lonci ne morejo sekati, meljati ali gneteti hrane, temveč omogočajo kuhanje na nizki temperaturi in tako prihranijo energijo in denar, poleg tega zavzamejo manj prostora, imajo zelo zanimive možnosti kuhanja in so idealni za pripravo enolončnic ali meso.

Čeprav nas večina teh loncev identificira s kuhanimi, to večnamenski robot ima 19 različnih načinov priprave: pečemo, cvremo, prepražimo, rešetko, fermentiramo, confit, lov na lonec, parni štedilnik, lonec pod pritiskom, enolončnica, dušimo

...

Presenetili vas bodo številni recepti, ki jih lahko pripravite s tem loncem, od kruha, peciva in sladic do mesa in rib..

Njegov LED kontrolni zaslon omogoča nastavitev načina kuhanja in temperaturo z 11 različnimi nivoji do 200 stopinj, da dosežemo največjo natančnost. Njegov sistem GMCore prilagaja kuhanje glede na količino vnesene hrane, na ta način lahko dosežete najboljše rezultate.

Kot smo že povedali, lahko ta lonec deluje kot lonec pod pritiskom, vi lahko za hitrejše kuhanje nastavite tlak v 5 stopnjah do 90 kPA, ohranjanje hranilnih snovi in ​​skrajšanje časa priprave, ne da bi izgubili okus po vaših receptih. Poleg tega lonec s svojim načinom Eco prihrani do 50% energije.

A pri odpiranju lonca nam ne bo več treba skrbeti za morebitne brizge. Njegov Pokrov s krmiljenjem tlaka sprosti tlak iz lonca in tako prepreči brizganje, Prav tako je zložljiv, zato je zelo praktičen, saj ga lahko odpremo za postrežbo jedi ali kuhanje, ne da bi pri odstranjevanju pokrova kar koli obarvali. Lonec vključuje tudi 15 varnostnih sistemov za preprečevanje nevarnih incidentov.

Druga pomembna komponenta je vaše vedro Excelsior. Tako da bodo vaše jedi izpadle popolno in da bo vaš lonček zdržal dolgo časa, njegova skleda je izjemno nelepljiva. Med dodatki, ki so priloženi loncu, najdemo košarico za cvrtje in pekač. Po želji lahko kupimo glavo za peko (za gratiniranje in kuhanje krompirčka brez olj z zelo majhno porabo energije) ali njen lonec Slowpot (za kuhanje pri nizki temperaturi in počasi, izboljšanje okusov zaradi keramičnega zaključka).

Pot lahko nadzirate z glasom v šestih jezikih: španščini, angleščini, portugalščini, nemščini, italijanščini in francoščini. Tudi lahko načrtujemo do 24 ur, da začnemo delovati, ko nas ni doma in pripravite hrano, ko pridete domov. Hrana bo ostala topla, dokler ne prispete. Ne skrbite, če se bo napajanje izklopilo, saj si pomnilnik Eprom zapomni programiranje, tudi če začasno izgubi moč.

Za razliko od klasičnih robotov imajo GM lonci kar nekaj zmogljivosti. V tem primeru se soočamo z 6-litrski lonec, To je še ena prednost pred klasičnimi kuhinjskimi roboti, saj lahko naenkrat pripravite hrano za vso družino ali več dni.

Tri različice novega lonca GM H

Preden smo vam že povedali, da obstajajo tri različice tega štedilnika GM H, in čeprav imajo malo razlik, se vsaka bolje prilagodi vašemu življenjskemu slogu:

  • Pot GM H: Osnovni model vključuje vse funkcije, ki smo jih že omenili.
  • GM H luksuzni lonec: velika novost je, da ima integrirano tehtnico, zadnji pokrov pa je iz nerjavečega jekla..
  • GM H Ovall lonec: njegova ovalna oblika je idealna za kuhanje celih kosov mesa ali rib in ima 8 litrov prostornine.

Naše mnenje, GM lonec ali predelovalec hrane?

Če prvič poznate te lončke Cecotec GM, boste morda dvomili, ali je bolje kupiti takšen lonec ali kuhinjskega robota, kot je Cecotec Mambo, ki smo ga tudi analizirali. GM lonci imajo številne prednosti:

  • Omogočajo kuhanje v velikih količinah, zato so kot nalašč za enolončnice.
  • Ima ekskluzivne načine priprave, kot je način pečice ali cvrtje brez olja.
  • Na majhnem ognju lahko kuhate več ur, ne da bi vas skrbelo za račune, njegova poraba je majhna.
  • Programirajo jih in vam omogočajo, da hrano ohranjate toplo do obroka.

Vendar gensko spremenjeni lonci ne morejo sekati, mletiti ali gneteti sestavin, kot lahko Cecotecova Mambo. Vse je odvisno od tega, katere jedi želite kuhati in kakšne kuhinjske aparate imate doma.

Kako najti najcenejše nove posode GM H na AliExpressu

Cecotec je španska blagovna znamka, ki prodaja predvsem prek spleta, vendar je eden od načinov, kako poiskati svoje izdelke po ugodnejši ceni in prihraniti denar z uporabo kuponov ali začasnih popustov, nakup svojih izdelkov v svoji uradni trgovini v AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate tukaj. Na tej povezavi najdete svoj GM H lonec. Če o tej blagovni znamki še vedno ne veste veliko, vam priporočamo, da preberete našo analizo naprav Cecotec, kjer razložimo, zakaj njihovi izdelki uspevajo.

Za tiste, ki imate vprašanja o AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analize najboljših blagovnih znamk in izdelkov, ki so na voljo na AliExpressu, tudi razdelek z vadnicami, v katerih razlagamo nasvete in trike za varno nakupovanje in prihranek denarja za nakupe. : sistemsko plačevanje, načini pošiljanja, kuponi in popusti

...

V našem dokončnem vodniku po AliExpressu brez skrbi pojasnjujemo vse, kar morate vedeti, da prvič kupite.

In ti? Kaj menite o novih lončkih GM H podjetja Cecotec? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojim mnenjem ali dvomi.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar