Glavni » alibaba-info » Motoristične čelade na AliExpressu: so varne?

Motoristične čelade na AliExpressu: so varne?

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 GXT 902 Motociklistična polna maska ​​za moške in ženske visoka varnost Modularna preklopna motoristična čelada casco moto capacete motokros čelada Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 2019 Poletje Nova YOHE motoristična čelada z dvojno lečo YH837A Motorne čelade s polovičnim obrazom iz ABS PC Visor Velikost leče M L XL XXL Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Komplet za pritrditev traku za brado za Gopro 9 8 7 Adapter za fiksni nosilec Hero Akcijski dodatek za fotoaparate za motoriste Motorcikli Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Toplo kolesarjenje Zimske športne kape Lobanje Vetrotesne nepremočljive Termična kolesarska čelada Kapa Tek na tek Jahanje Pohodništvo Smučanje MTB Kolo Motocikel Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 2,0-palčna vodoodporna kamera Full HD 1080P kamera Car Motorcyce Sports DV Go Car Cam Pro Camcorder z dodatki za cam Glejte najboljšo ceno Priporočena št. 6 Toplo kolesarjenje Kape za zimske športe Vetrotesna nepremočljiva Termična kolesarska čelada Klobuk Tek Jahanje Pohodništvo Smučanje MTB Kolo Motociklistična kapa Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Nosilec čelade za celo obraz za GoPro Hero 5 Camera Pro Stojalo za čelado za Go 8 6 Hero Chin 8 Motorcyc J7V7 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Vetrotesna nepremočljiva čelada Čelada Kapa Tek na kolesarjenje Pohodništvo Smučanje MTB Kolo Motociklistična kapa Toplo kolesarjenje Zimske športne kape Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Leča motociklistične čelade Dobra trdota UV zaščita PC Motorna čelada Ščitna leča za K1 K3SV K5 Motoristična čelada Motorcyc Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Posrebreno vetrobransko steklo za čelado Posrebreno vetrobransko steklo za čelado za motorno kolo Ščiti oči med vožnjo Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

AliExpress je spletna prodajna platforma kitajskega porekla, kjer lahko najdemo skoraj vse. V blogu vedno delamo članke o najbolj prodajanih izdelkih, vendar je prostora tudi za tiste, ki so bolj unikatni in o katerih se manj govori, a vseeno naberejo lepo število prodaj. Danes se bomo osredotočili na motociklistične čelade, ki jih najdemo v AliExpressu, analizirali bomo, ali so zanesljive in ali se splačajo..

Mednarodne odobritve in varnost motornih čelad

Čelada je bistven pripomoček za vožnjo motocikla, saj skrbi za zaščito glave v primeru nesreče. Najboljši način za nakup čelade in prepričanje, da nas bo zaščitila, je ustrezna odobritev za našo državo. DOT ali Snell odobritev (velja za ZDA) ali ECE / UN R22 (za Evropo, velja v več kot 50 državah) so najbolj priljubljeni. Pravzaprav ste morda našli zelo lepo čelado po ugodni ceni, če pa nimajo homologacije in je v vaši državi obvezna, je ne boste mogli uporabljati..

Kaj pa pomeni, da je čelada odobrena? To pomeni, da je opravil izčrpen nadzor kakovosti z različnimi testi, da bi dokazal svojo varnost pri uporabi, kot je absorpcija udarcev, ki lahko povzročijo poškodbe možganov ali odpornost pasu. Da bi vedeli, katera homologacija je pri nas obvezna, bi morali preveriti prometne predpise naše države.

Kako najti poceni in varne motoristične čelade na AliExpressu

Ne glede na to, ali je v vaši državi obvezen ali ne, vam priporočamo, da kupite odobreno čelado. Kot pa lahko vidite tukaj, je v AliExpressu na tisoče čelad, nekatere z zelo izvirno estetiko, tako da si jih lahko ogledate, še posebej, če iščete okrasno čelado po nizki ceni. Če pa želite kupiti čelado za vsak dan, vam priporočamo, da ne tvegate in iščete takšno s homologacijo, saj jih je mogoče enostavno najti v tem filtriranem iskanju. Predstavili vam bomo naš izbor poceni homologiranih čelad.

LS2 čelade: najbolje prodajane čelade za celo obraz

Zagotovo se vam zdi znano, in čeprav je izvirala s Kitajske, je tej znamki uspelo urediti mesto po vsem svetu. Že več kot 20 let izdeluje motoristične čelade in zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo so postali vodilni v prodaji. Osredotočajo se predvsem na celozaslonske čelade v urbanem slogu. Za nas je najboljša možnost nakupa zaradi svoje raznolikosti in cene, čelade za celo obraz najdete že od 60 evrov, pa tudi popolnejše in varnejše modele nad 150. V AliExpressu se jih splača kupiti, saj obstajajo ugodne ponudbe, kot so kot in kot lahko vidite s klikom tukaj.

Jiekai: poceni modularne čelade

Čeprav so čelade s celim obrazom veliko varnejše, imajo modularne čelade prednost. biti bolj udoben, ko ga je treba sneti in obleči, pa tudi nositi očala. Toda te čelade so običajno precej drage. V AliExpressu smo našli te modularne čelade znamke Jiekai. Vendar pa je bilo to podjetje leta 2014 predstavljeno v tisku, ker je dramatično padlo na varnostnih testih. Kupci vam dajo zelo dobre povratne informacije (v povprečju 4,8 od 5).

Masei: homologirane motokros čelade

Če je vaš hobi motokros, blagovne znamke Masei, ki ima nekaj modelov z drznim in vpadljivim dizajnom. Ima dokaj nizko ceno, kot lahko vidite s klikom tukaj.

Torc: jet, motokros in cela čelada

Čeprav ni preveč znana, nas je znamka Torc presenetila s široko paleto čelad, lahko bi jo primerjali z blagovno znamko LS2. Ne samo, da imajo široko paleto čelad v polnem obrazu v urbanem slogu, imajo tudi jet, modulacijske ali motokros čelade. Cena je odvisna od končne obdelave, vendar jih na tej povezavi najdete od približno 70 USD.

Beon: zelo originalne jet čelade

Jet čelade so med motoristi, ki krožijo po mestu, najljubše, saj jih je enostavno obleči in sneti. Kitajske blagovne znamke Beon so nas presenetile s čudovitim dizajnom in detajli v zaključku. Navdihujejo jih starinske čelade, ki se uporabljajo za vespo. Najdete jih s klikom tukaj.

Dodatno: vintage čelade (niso odobrene)

Končno, kot smo že povedali zgoraj, je AliExpress tudi dober kraj za nakup motociklističnih čelad v vintage slogu. Čeprav niso odobreni in ne zagotavljajo nobene vrste zaščite, je lahko dobro darilo za motorne navdušence ali kot predmet dekoracije. Najdete jih na tej povezavi.

Naše mnenje: se splača kupiti motociklistično čelado na AliExpressu?

Po analizi različnih možnosti se zdi AliExpress dobra izbira za nakup poceni čelad, še posebej, če izberemo znamko LS2. Če pa boste v naslednjo čelado vložili več denarja, bi bilo morda vredno preveriti lokalno prodajalno..

Kako varno kupovati na AliExpressu

Če boste katero koli od teh čelad ali katerega koli drugega izdelka kupili pri AliExpressu, je zelo pomembno, da preverite ocene izdelkov in prodajalcev ter komentarje drugih prodajalcev, da preverite, ali gre za zaupanja vredno in varno trgovino. Zato vam priporočamo, da preberete naše vadnice, če se želite naučiti najboljših nasvetov in trikov za varen nakup in pridobitev kuponov. Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Kaj menite o motorističnih čeladah AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar