Glavni » alibaba-info » Andrew Christian spodnje hlače na AliExpressu

Andrew Christian spodnje hlače na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Tekoči gej za odrasle za analni seks Mazanje igrač lajša bolečino brez stranskih učinkov Enhance Pleasure 10 ml Prenosni Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 GAY Jockstrap Moške spodnje perilo G-String Gay spodnje perilo Moške Jockstraps Ice Silk Tangice Hlačke Moški Nizke spodnje hlačke Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 G & N / PWD Poppers Blagovna znamka Gay Gift Bottle Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Gay jockstrap T-Back seksi spodnje perilo za gay moške spodnje perilo G-string spodnje perilo Jockstraps Ice svilene spodnje hlačke Moške spodnje hlače Moške spodnje hlače Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. G & N / PWD Poppers Blagovna znamka Gay Gift Rush steklenica Amsterdam 30 ml Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Vibefun Anal Plug Vodoodporni analni čepki iz nerjavečega jekla z gladkim dotikom Seks igrače Seksualni izdelki za moške Gay Sex igrače Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 G & N / PWD Poppers Blagovna znamka Gay Gift Rush Bottle modra fant 30 ml Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Gay Brand Brown Bottle International Edition garderoba 30 ml Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno Nº 9 40 ml + 10 ml omejena izdaja Black Hole, Alien Series R.S Poppers, moški Enhancer za seks Ecstasy Aroma Inhale Fisting Oil Gay Sex igrače Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Zapestnica BDM-Gay Pride, LGTBI, lezbijke, trans in biseksualke. Mirna zapestnica. Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Ena izmed blagovnih znamk spodnjega perila, ki trenutno najbolj trpi, je nedvomno Andrew Christian, ki ima izvrstno kolekcijo moškega spodnjega perila in kopalk, posebej osredotočen na homoseksualno javnost. To blagovno znamko je bilo v AliExpressu celo zelo enostavno najti, zdaj pa je praktično izginila, zato lahko sklepamo, da je bilo tisto, kar se je prodajalo, imitacije in AliExpress je zaprl bar na plaži..

Po drugi strani pa je blagovna znamka Addicted, o kateri smo govorili tudi v prvotni različici tega članka, preživela ta "pregled" imitacij, ki jih v zadnjem času počne AliExpress, zato gre morda tu za pristne izdelke. Addicted je delo španskega oblikovalca Eduarda Sunerja, katerega kolekcijo sestavlja široka paleta visokokakovostnih gejevskih spodnjic in moških kopalk, ki vam jih zdaj prikazujemo na AliExpress

...

Kako najti zasvojeno gejevsko spodnje perilo na AliExpressu

Prodajalci, ki imajo izdelke z blagovno znamko Addicted, jo odkrito promovirajo (še en razlog, da mislijo, da so originalni), zato za iskanje ne potrebujemo kratic ali česar koli podobnega. Enostavno moramo opraviti to iskanje.

Videli boste, da dobite na desetine rezultatov od prodajalcev z zelo dobrim ugledom in z več sto prodaj za njimi, zato je nakup zelo enostaven: samo pogledati morate ceno in rok dobave (če ste v naglici), da se odločite, za katero se odločite.

Alternative kitajskih blagovnih znamk boksaricam Andrewa Christiana: Pink Hero, Croota, BS Underwear

...

Ker je del tega članka, v katerem smo govorili o spodnjem perilu Andrewa Christiana, postal neuporaben, bom v zameno priporočil nekaj kitajskih blagovnih znamk, ki jih je enostavno najti na AliExpressu in imajo zelo nizko ceno..

Prvi je Pink Hero, ki ima oblačila za 3 € tako kul, kot so ta:

Če si želite ogledati katalog Pink Hero v AliExpressu, KLIKNITE TUKAJ.

In drugi ima tudi na stotine prodaj in odlične ocene (zlasti glede na par ali tri dolarje, ki jih je vreden vsak boksar). Gre za Crooto, ki ima takšne modele:

Vse modele Croota si lahko ogledate tako, da KLIKnete TUKAJ.

Če želite poiskati več znamk poceni spodnjega perila, priporočam naš članek o poceni spodnjih hlačah.

Najboljše trgovine za gejevsko spodnje perilo Addicted in podobno

Kot vedno smo na podlagi meril, obravnavanih v prejšnjem odstavku, izbrali najboljše trgovine za nakup gejevskega spodnjega perila blagovnih znamk, ki smo jih omenili. Če kupujete v kateri koli od teh trgovin, bodite prepričani, da boste 100% zadovoljni.

  • tečeš kot reka (1 krona): To je nedvomno ena najboljših trgovin za gejevsko spodnje perilo na AliExpressu. V njem boste našli veliko spodnjic Addicted, Croota in Pink Hero, pa tudi druge homoseksualne spodnje hlače brez znamke, a tudi po zelo zanimivih cenah.
  • GY Trade Co, Ltd. (5 diamantov): poleg gejevskih spodnjic ponuja širok katalog moških oblačil.
  • tako Fashion spletno spodnje perilo (5 diamantov): Ta ugledni prodajalec ponuja gejevsko modo po najboljši ceni. Vstopite in si zagotovite par boksarjev Addicted in drugih znamk po neverjetni ceni.
  • KV MOŠKA MODNA TRGOVINA (4 diamanti): v oddelku za spodnje perilo te cenjene trgovine boste našli zelo poceni in odlične zasvojene gafice.

Druga možnost: kitajski izdelki brez prepoznavne blagovne znamke

Kot smo omenili v članku o blagovnih znamkah AliExpress, poleg kitajskih blagovnih znamk (kot sta Pink Hero in Croota v tem primeru) v AliExpressu obstaja še veliko zelo kakovostnih izdelkov, ki pa jih ni mogoče uvrstiti pod eno blagovno znamko. Običajno jih imenujemo "izdelki z belo etiketo", v primeru moškega spodnjega perila pa priporočam, da si ga ogledate, saj boste videli še boljše rezultate kot iskanje Pink Hero ali Croota.

Če želite najti te izdelke, morate poiskati stotine kategorij na AliExpressu, poiskati tisto, ki vas zanima, filtrirati

...

Zelo dolgočasno delo, za katero smo kot vedno poskrbeli mi. Kliknite povezavo naslednjega seznama, ki vas zanima, in videli boste ustrezno kategorijo, razvrščeno po prodaji in filtrirano:

  • Boksarice
  • Liste
  • Long johns ("Long Johns")
  • Bikiniji za moške (obstajajo tudi iz Borata!)
  • Moške tangice

Na koncu vam svetujemo, da se v primeru vprašanj obrnete neposredno na prodajalca. AliExpress ponuja zelo uporaben klepet za hiter in enostaven pogovor s prodajalci. Tudi pred oddajo naročila nikoli ne škodi, da si ogledate pravilnike o vračilu, če verjetno niste zadovoljni in želite vrniti nakup..

Pojdite na AliExpress!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar