Glavni » google » Kako in zakaj Facebook izbere, koga mi predlaga, naj ga dodam kot prijatelja? - Predlog za prijateljstvo

Kako in zakaj Facebook izbere, koga mi predlaga, naj ga dodam kot prijatelja? - Predlog za prijateljstvo

AliExpress WW

Danes lahko to trdimo Facebook je glavno socialno omrežje na svetu, Kdo še ni prenesel Facebooka in komuniciral prek te platforme? Lahko bi zagotovili, da ima največ aktivnih uporabnikov in tistega, ki ga mnogi izmed nas uporabljamo za stike s svojimi znanci.

To družabno omrežje združuje naše prijatelje točno pod tem imenom. Preko tega socialnega omrežja lahko najdete znance ali celo ustvarite veliko več prijateljev na Facebooku, sodelujte z njimi, sodelujte v skupinah, ki razpravljajo o temah, ki vas zanimajo, delite vsebino, kot so slike, besedila, videoposnetki, pošiljajte in prejemajte sporočila, vzpostavljajte stike, izvajajte iskanja, objavljajte, nalagajte datoteko PDF med drugim tudi na Facebook.

Na Facebooku je mogoče ustvariti osebni profil in interakcijo z drugimi ljudmi, povezanimi s spletnim mestom, z izmenjavo neposrednih sporočil, izmenjavo vsebin in znanimi všečki v uporabniških publikacijah. Resnica je, da nas mnogi v zadnjem času sprašujejo o delovanju te platforme in, če smo natančnejši, o tem, kako Facebook izbira predloge prijateljev.

Če imate račun v tem socialnem omrežju in ga pogosto uporabljate, boste to ves čas videli Facebook drugim uporabnikom predlaga, da nas naredijo "Prijatelji " kar je logično in posnema delovanje številnih drugih podobnih platform iste kategorije.

Kazalo ()

  Zakaj na Facebook prihajajo predlogi za prijateljstvo??

  V vsakem primeru, verjetno nimaš pojma o tem, katere težave razvijalci in upravitelji Facebooka upoštevajo, da priporočajo nekatere prijatelje in na enak način prenehajo priporočati druge.

  Zagotovo ste bili večkrat presenečeni nad predlogi ljudi, za katere morda veste, da vam jih je dal Facebook, in morda ste se celo vprašali: Kako Facebook ve, da se poznamo? ali Kje Facebook dobi informacije za predlaganje prijateljev?. In na nekatere dejavnike lahko vplivamo, na primer skupni prijatelji ali označevanje na fotografiji, vendar gre vse dlje.

  Preden vam povemo, kako deluje ta posebnost najpomembnejše družbene mreže na svetu, je priročno nekaj pojasniti. Ti so denimo povezani s tem, da tega ne smemo pozabiti Facebook je kupil WhatsApp in Instagram, druge platforme in aplikacije, ki jih uporabniki po vsem svetu najbolj uporabljajo.

  Facebook predlaga prijatelje, ki obiščejo vaš profil

  V tem smislu morate vedeti, da Facebook zaradi tega vsak dan prejema neskončnost naših podatkov, zahvaljujoč tem strežnikom, ki so med seboj prepleteni. Če upoštevamo, da večina dnevnih informacij, ki jih delimo z drugimi, teče po teh treh komunikacijskih kanalih, ni nobenega dvoma Facebook ima veliko bazo podatkov ki vam daje veliko znanja o vprašanjih, ki nas privlačijo ali zanimajo, in tistih, ki jih seveda ne.

  To socialno omrežje in vse notranje platforme, ki ga tvorijo, imajo nato posebne informacije, ki jih potrebujejo, da nam lahko ponudijo vsa vprašanja, ki pritegnejo našo pozornost. Pa kaj potem kako Facebook izbere predloge prijateljev, ki nam jih pošlje?.

  V bistvu moramo to reči To socialno omrežje seka vse vrste podatkov o našihali v povezavi z interesi, izobrazbo, hobiji, delom, okusi, narodnostmi, prepričanji, ideologijami, mrežami, skupnimi prijatelji, obiskanimi kraji in številnimi drugimi. Seveda smo prišli do zaključka, da velikokrat v resničnem življenju ali v drugih omrežjih srečamo tiste prijatelje, ki jih predlagate.

  Na koncu je vse treba, z algoritmom, zaradi katerega Facebook deluje. Če vemo, da je algoritem zaporedje navodil, ki so odgovorna za združevanje vseh ujemajočih se podatkov, potem njegovi rezultati običajno ne smejo preveč odpovedati. No, potem že veste, kako Facebook predlaga prijatelje tega družabnega omrežja, zato nam morate za kakršna koli druga vprašanja ali če želite prispevati v zvezi s tem, pustiti komentar.

  O čem bi še radi vedeli Facebook?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar