Glavni » google » Kako znova aktivirati začasno deaktiviran račun Facebook

Kako znova aktivirati začasno deaktiviran račun Facebook

Ni redko, da se občasno srečamo z onemogočen Facebook račun, Lahko se zgodi, ker na splošno ne beremo pogojev družbenega omrežja. Na ta način večkrat, kot smo si lahko predstavljali, kršimo pogoje uporabe Facebooka in zato ob neki priložnosti imamo račun nedostopen.

Kazalo ()

    Blokirali so moj račun na Facebooku

    Nekaj ​​morate upoštevati, ena stvar je, da vam blokirajo celoten račun kosti popolnoma onemogoči, Ena stvar, do katere ne morete niti dostopati, druga pa je, da blokirajo določena dejanja v družabnem omrežju, da če celo sledite isti poti, ne glede na to, koliko vas opozorijo, bodo prej ali slej blokirali celoten vaš račun.

    Tudi med vsemi pogoje uporabe socialnega omrežja, ki vam jih priporočamo, da jih preberete, tudi na vrhu. Omenili bomo tiste, ki jih večina izmed nas stori, v bistvu najpogostejše.

    Ne objavljajte vsebine, ki ne ustreza razmere v socialnih omrežjih, To pomeni, da na primer ne smemo objavljati rasističnih vsebin, ničesar spolnega, diskriminatornega, kar spodbuja nasilje itd..

    The podatki o profilu Biti morajo resnični, ne smete uporabiti lažnega imena ali identitete druge osebe, še manj pa narediti profil za začetek podjetja, temu so namenjene fanpages.

    Prav tako ne morete pošiljati prošenj za prijateljstvo ljudi, ki jih ne poznate, niti jim ne poskušajte ponuditi izdelkov, oglaševanja, nadlegovanja in drugega.

    To so najpogostejše napake, ki jih v določenem trenutku večina ljudi stori na Facebooku. Čas je, da ustvarite ali izberete varno in enostavno zapomnjeno geslo za Facebook

    Kako znova aktivirati blokiran račun Facebook

    Upoštevajte, da je bil vaš račun za vložitev zahtevka po pomoti onemogočen, to je ne bi kršili nobenega pogoja. V primeru, da imajo prav, je očitno, da ne bodo odklenili ničesar.

    Najprej morate vnesti to povezavo. Zahtevali bodo vse podatke, da boste lahko preverili, ali ste res lastnik računa, priporočamo, da jih dopolnite z resničnimi podatki, ki z njim sovpadajo..

    Na koncu ne pozabite, da če ste resnično kršili določila in pogoje družbenega omrežja, kot sem že omenil, računa ne boste mogli znova aktivirati, ne glede na to, koliko se boste posvetili pošiljanju vseh zahtevkov, ki ste jih želim.

    Kaj se zgodi, če deaktiviram svoj Facebook račun?

    Ni vidnosti vsebine

    Kot ste morda že opazili, sem nekoč vedel izključite svoj Facebook račun, dobite takojšen učinek. Vaš profil in vsa povezana vsebina bosta izginili s te platforme.

    To pomeni, da videoposnetki, fotografije, povezave, posodobitve stanja in vprašanja, v katerih ste bili označeni, ne bodo mogli več nikomur biti prikazani. Podobno tudi drugi Člani Facebooka Ne bodo mogli iskati vašega profila in nobena vsebina, ki jo imate, se ne bo pojavila med rezultati iskanja.

    Vsebina je shranjena

    Vendar pa vse ni izgubljeno, saj, če se odločite deaktiviraj račun, podatki v vašem profilu bodo shranjeni za prihodnjo uporabo. Če se kadar koli odločite, da boste znova aktivirali svoj račun, se bodo znova prikazale vse informacije in vsebina (fotografije, videoposnetki, seznami prijateljev in drugo). Kako popolnoma zapreti in onemogočiti Facebook Messenger na Androidu - Celotna vadnica

    Strani bodo zdaj lahko prikazane v rezultatih iskanja, člani Facebooka pa vas bodo lahko našli z uporabo možnosti iskanja v socialno omrežje.

    Onemogoči vs. Odstrani

    Upoštevajte, da se deaktiviranje računa razlikuje od izbrisa v različne vidike. Natančneje, računi, ki so trajno izbrisani, za vedno izginejo, zato ni mogoče obnoviti profila ali povezane vsebine. Če želimo torej samo onemogočiti Facebook obvestila ali kaj podobnega, gre za drugačen postopek..

    Zdaj, če se odločite vrni se na facebook V prihodnosti boste morali ustvariti nov profil in naložiti nove fotografije. Medtem ko se bodo člani, ki se želijo v prihodnosti vrniti na Facebook, raje odločili, da ga deaktivirajo in ne izbrišejo..

    Torej, če se želite vrniti, dobro premislite, ali boste deaktivirali ali izbrisali.

    Priporočena
    Pustite Komentar