Glavni » google » Kako preveriti svoj Google Račun po formatiranju ali strojni ponastavitvi mobilnega telefona

Kako preveriti svoj Google Račun po formatiranju ali strojni ponastavitvi mobilnega telefona

AliExpress WW

Ko ponastavimo tovarniški telefon v nekaj besedah, ga pustimo, kot da je prav bi pridobil. Brez katere koli aplikacije, ki jo prenesemo, niti fotografij ali videoposnetkov, ki jih posnamemo, niti katere koli prilagoditve, ki smo jo naredili.

Odlična stvar pri ponastavitvi telefona na tovarno je, da mnogi (če ne skoraj vsi) težave s programsko opremo rešeni so po strojni ponastavitvi.

Prava težava se pojavi, ko telefon po ponastavitvi na tovarniške nastavitve prosi za Google račun. Kako lahko to težavo rešimo? Poglejmo nadaljevanje.

Kazalo ()

  Obnovil sem telefon in prosil za Google račun. Kaj naj storim zdaj?

  Formatiranje telefona je zelo koristno. Če ste na primer pozabili vzorec ali geslo, lahko po strojni ponastavitvi znova uporabite telefon Ni problema. Čeprav je edina "prilepi" ravno to, da se vsa vsebina izbriše.

  Zdaj nova "prilepi ", še posebej za tisti ljudje, ki kupujejo rabljeni telefoni z novimi različicami Androida.

  Ali je Google zagnal zelo zanimiv varnostni sistem, ki povežite telefon s prvim registriranim Google Računom.

  Na ta način, ko nekdo poskuša ponastaviti telefon na tovarniške nastavitve, mora vedeti podatkov s tega računa. To je varnostni ukrep, ko telefon ukradejo ali izgubijo in ga nihče noče vrniti.

  Na ta način poskušajo "odvzeti željo ”Tatom pred krajo naprav, ki ne bodo uporabljene za nadaljnjo prodajo.

  Vse, kar morate vedeti o svojem Google Računu

  Kot dobro vemo, je vaš Google račun vajen dostop do vseh storitev in Googlovi izdelki. V napačnih rokah vam lahko povzročijo veliko težav. Nisi pa nemočen.

  Med številnimi uporabniškimi računi, ki ste jih ustvarili, je Google račun eden najbolj dragocenih. Čeprav je odvisno od vsakega posebej, vam ta račun omogoča dostop do storitev kot priljubljen kot sam iskalnik Google, YouTube, Gmail, Google Drive, Google Maps, Android in dolg seznam storitev, aplikacij in naprav.

  Še več, z Googlovim ID-jem se lahko prijavite storitve tretjih oseb. Skratka, če je nekdo vstopil v vaš Google Račun, bo imel dostop do več deset storitev, ki jih uporabljate vsak dan, tako da lahko dobi informacije, podatke in osebne datoteke.

  Zato je pomembno, da je vaš Google Račun varen in varen. V primeru vseh vaših spletnih uporabniških računov, v primeru Googla pa več.

  In na srečo tudi Google sam izboljšuje svoj varnostne možnosti da nekdo oteži prijavo v vaš Google Račun. Pa pojdimo po delih.

  Odkrivanje vsiljivcev

  Začnimo z ugotovitvijo, ali nekdo želi ali je uspel dostop do vašega Google Računa. Običajno vam ni treba storiti ničesar, da bi prejeli obvestilo o neželenem dostopu neznana dejavnost.

  Privzeto, ko se prijavite z Google Računom v napravi oz nov brskalnik, samodejno boste prejeli e-poštno sporočilo z navedbo IP naslova in lokacije dostopa ter naprave in / ali operacijskega sistema.

  Očitno, če ste se vi prijavili, vam ni treba skrbeti. V nasprotnem primeru morate zaščititi svoj Google Račun.

  Kako korak za korakom preveriti svoj Google Račun

  Če ste pomotoma kupili preprodan telefon, imate na voljo le malo možnosti za rešitev te težave. Če imaš stik s prejšnjim lastnikom telefon, za katerega bi morali še naprej zahtevati podatke telefona, da še naprej uporablja napravo.

  Zdaj, če je račun vaš, vendar ste izgubili geslo ali podatke o dostopu. Edina alternativa je, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov [email protected] in mu razložite situacijo čim podrobneje, da vam bodo lahko pomagali rešiti problem.

  Prav tako bi bilo dobro imeti glasovnico oz račun ročno, da preverite, ali je to res vaša last.

  Priporočamo, da podatke e-poštnega računa, ki ga uporabljate za večina aplikacij imate jih dobro shranjene. Ker lahko izgubite geslo socialnega omrežja ali aplikacije. A če imate račun za e-pošto, lahko z obračanjem enostavno obnovite kateri koli drug račun, ki ga imate.

  Ste lahko brez težav vnesli svoj Google Račun?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar