Glavni » google » Kako videti, če je nekdo na spletu na Facebooku, ne da bi bil prijatelj? Ali je to mogoče?

Kako videti, če je nekdo na spletu na Facebooku, ne da bi bil prijatelj? Ali je to mogoče?

AliExpress WW

Facebook je socialno omrežje, ki ne preneha rasti in v katerem se vsak dan dodajajo nove funkcije, pa tudi novi ljudje, ki v njem začenjajo. Očitno imajo ti ljudje veliko število vprašanj, na katera po malem dobijo odgovore..

Socialno omrežje ima veliko možnosti in med drugim lahko spoznate nove ljudi. Preprosto je odličen tako za osebno kot poklicno raven, če le veste, kako ga uporabljati, da ne postane obsedenost ali kaj podobnega. Že veste, da je kakršno koli orodje, ne glede na to, kako dobro je, če se uporablja na slab način, na koncu škodljivo.

Kako preveriti, ali je nekdo na spletu na Facebooku, ne da bi bil prijatelj?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako vedeti, ali je oseba na spletu, ne da bi bila prijateljica

  Pravzaprav, vedeti, ali je nekdo na spletu, ne da bi bil prijatelj na Facebooku iz očitnih razlogov ni mogoče. To pa ne pomeni nujno, da ne morete vedeti, kdaj je povezan, saj obstajajo metode, ki niso zelo praktične, vendar na koncu delujejo..

  Prvi med njimi je ustvariti lažni račun, torej drug račun, ki ima dokaj spodobno fotografijo profila, neko drugo stanje in poslati prošnjo za prijateljstvo. Če ga sprejmete, boste od tu že vedeli, ali je povezan ali ne.

  Druga možnost je, da pošljete zasebno sporočilo, kajti tudi če niso prijatelji, če oseba vidi sporočilo, se prikaže kljukica, da je bilo prebrano z urnikom, tako da boste vedeli, kdaj so na ta način povezani.

  Na žalost brez prijateljev nikakor ne moremo vedeti, ali je ta oseba na spletu ali ne, je povsem logičen ukrep, ki ga socialno omrežje sprejme za zaščito tiste malo zasebnosti, ki nam jo omogoča v vsem, in kar dobro je, da je na ta način.

  Toda kot sem že omenil, sta to edini dve metodi, ki ju lahko uporabite vedeti, ali je ta oseba na spletu, ne da bi bila prijateljica na Facebooku. Torej ni druge možnosti, če ne bi porabili preveč časa za iskanje, ki bi vam omogočil, da ugotovite, ali je oseba, ki ni prijatelj, povezana ali ne..

  Kot vedno lahko vsa vprašanja, ki jih imate, pustite spodaj v oddelku za komentarje. Upam, da vam je bil ta članek koristen in če imate več vprašanj, povezanih s Facebookom ali katerim koli drugim socialnim omrežjem, lahko za iskanje odgovorov vedno uporabite iskalnik blogov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar