Glavni » alibaba-info » Kako anonimno ogledati profile LinkedIn v zasebnem načinu, ne da bi zapustili pogled

Kako anonimno ogledati profile LinkedIn v zasebnem načinu, ne da bi zapustili pogled

AliExpress WW

Ali želite vedeti kako si ogledati profil LinkedIn v zasebnem načinu? Ali ne veste, kako to storiti? V tem primeru vam bomo pokazali idealen način, kako to doseči. Najprej pa moramo vedeti, kaj je LinkedIn, njegove podrobnosti in pomembni vidiki.

Kako si ogledati profile LinkedIn v zasebnem načinu
Oglejte si ta video na YouTubu

To komunikacijsko sredstvo "LinkedIn", Omogoča nam povečanje osebnih odnosov z ljudmi, ki jih ne vidimo vsak dan, tudi z ljudmi, ki živijo v tujini. Toda prav tako se povečuje naš družbeni rang v svetovni skupnosti, LinkedIn nam daje priložnost, da ustvarimo delovni profil in poiščite nova delovna mesta po svoji posebnosti.

Kazalo ()

  Kaj je LinkedIn?

  Najbolj znano omrežje za iskanje dela je nedvomno LinkedIn. Je neverjetno orodje za raziskovanje delovnih mest, omogoča nam veliko lažje iskanje zaposlitve; tako fizično, osebno kot prek iste aplikacije.

  Po vsem svetu to socialno omrežje je postajalo vse bolj znano, zaradi ekonomskih težav, ki dnevno pestijo svetovno skupnost. Več je ljudi, ki iščejo dobro službo, s katero lahko najdejo določeno gospodarsko stabilnost. To počnejo mladi, študentje ali podjetniki, tudi strokovnjaki z odličnim učnim načrtom.

  Zasebni način na LinkedInu

  LinkedIn ima posebnost ki na družbenem področju izstopa nad drugimi, kot so Facebook, Twitter in Instagram. To je način, ki vam omogoča, da takoj vidite obiske vašega profila v vnaprej določenem časovnem obdobju.

  Ta funkcija je bistvena za funkcionalnost platforme, ker je na terenu uporabniki morajo vedeti, kdo je dostopal do njihovega profila. Torej, ali je mogoče dostopiti do profila, ne da bi to ugotovili? Odgovor je pritrdilen, Nato vam bomo pokazali, kako doseči prikrit način ali zasebni način v nastavitvah LinkedIn:

  Kako si ogledati profil LinkedIn v zasebnem načinu

  1. korak: Vnesite e-pošto

  Za začetek postopka, mora vnesite račun s svojim e-poštnim naslovom  in geslo. Če se želite na ta način prijaviti v platformo. Čeprav nam ta funkcionalnost omogoča boljšo interakcijo z drugimi profili, to močno poveča pomen za tista podjetja ali organizacije, ki iščejo novo osebje..

  Toda obstajajo ljudje, ki se zaradi te funkcije počutijo samozavestno pri mirnem krmarjenju in raziskovanju platforme, zato večina najbolj priljubljenih družbenih omrežij niso uporabili te funkcije.

  2. korak: Dostopite do nastavitev

  Za dostop do naprednih nastavitev iskalnika zaposlitve, kliknite, kjer se prikaže vaša slika profila sličica, ki bo prikazal pojavni meni z različnimi možnostmi o vašem računu.

  Ko je prikazan meni, vstopite v razdelek, ki se prikaže tik pod jezikovnim poljem, ki je poimenovano Zasebnost in konfiguracija za dostop do njih, za vstop morate klikniti na upravljati.

  3. korak: Upravljajte svojo zasebnost

  Ko vnesete nastavitve računa, se vam prikažejo 4 možnosti: račun, oglasi, komunikacija in zasebnost. Ta konfiguracijska ploščan omogočil vam bo upravljanje celotnega računa po vaših željah, Če želite, si lahko vzamete čas in pregledate vsako od teh možnosti, da se seznanite s to platformo in jo bolje uporabite..

  Vedeti morate, da lahko kateri koli uporabnik stopi v stik z vami za katero koli zaposlitvena ponudba. Če želite nadaljevati z vadnico, morate vstopiti v razdelek o zasebnosti.

  4. korak: Analizirajte varnost

  Prikazala se bo druga konfiguracijska plošča, vendar tokrat izključno tista od možnosti o vašem varnost in zasebnost, Priporočamo, da analizirate vsako od teh nastavitev, da boste lahko ugotovili, ali so vam všeč, vendar bodite previdni, kaj boste spremenili, saj lahko onemogočite bistvene funkcije.

  Če želite izbrati uporabnika, ki je v načinu brez beleženja zgodovine, da boste lahko udobno krmarili po platformi morate vnesti možnost Možnosti ogleda profila.

  5. korak: Pogled profila

  Ko se bodo pojavile tri možnosti, bo privzeto označena prva, ki prikazuje vaše ime, fotografijo in poklic. Druga možnost omogoča, da je zasebni račun, vendar prikazuje uporabniške značilnosti, kot njegov poklic in druge podrobnosti; več, ne da bi vedeli vaše ime ali fotografijo.

  In tretji tisti bi bilo Anonimni uporabnik LinkedIna. Tako uporabnik na noben način ne bo mogel ugotoviti, da ste bili v njegovem profilu. Zahvaljujoč temu kratkemu in preprostem članku ste lahko svojega uporabnika LinkedIn postavili kot anonimnega.

  Tako, da nihče ne more ugotoviti, da ste bili vi v njegovem profilu, Če želite videti profil svojih prijateljev, vedite, kakšna je bila njihova poklicna kariera, ne da bi oni vedeli, da ste to bili vi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar