Glavni » alibaba-info » Kako si ogledati ali prikazati hitrost prenosa in nalaganja v opravilni vrstici sistema Windows

Kako si ogledati ali prikazati hitrost prenosa in nalaganja v opravilni vrstici sistema Windows

AliExpress WW

Ko delamo v računalniku, je zelo pogosto prenašati vse vrste vsebin, zato je tako pomembno, da smo pozorni na hitrost nalaganja in prenosa vseh datotek, za katere se odločimo, da jih prenesemo. ., vedeti, koliko omrežja se uporablja Za ta namen. Prav tako vam povemo, da je pospeševanje hitrosti prenosa z interneta mogoče, če upoštevate vrsto nasvetov, ki nam pomagajo optimizirati sistem.

Upoštevati je treba, da lahko na produktivnost našega računalnika hitro vplivajo hitrosti prenosa v operacijskem sistemu Windows, zato je zelo pomembno, da imamo orodje, ki nam omogoča nadzor nad temi hitrostmi prenosa, tako da internetna povezava se ne upočasni in brez težav si lahko ogledamo filme ali delamo.

Kazalo ()

  ¿Katera je najboljša možnost, da se hitrost prenosa prikaže v opravilni vrstici sistema Windows?

  Ena izmed najboljših možnosti za to nalogo je uporaba merilnika hitrosti, ki ga lahko vidite v opravilni vrstici. To orodje vam bo omogočilo, da cenite v v realnem času hitrost, ki jo uporablja internet za prenos datotek. Na ta način boste v primeru neugodnih razmer, zaradi katerih bo računalnik počasnejši, lahko ugotovili, ali gre za dvig ali padec ali vpliva drugačen dejavnik..

  Zato priporočamo, da Net Speed ​​Monitor nemudoma naložite na njegovo uradno spletno stran, eno od najboljše brezplačne možnosti ki bo popolnoma ustrezal vašemu operacijskemu sistemu Windows. S to izvrstno aplikacijo boste lahko učinkovito in enostavno spremljali vse hitrosti prenosa.

  Koraki za prenos in namestitev programa Net Speed ​​Monitor v opravilni vrstici sistema Windows

  Najprej, če imate različico sistema Windows, ki je nekoliko zastarela, je pomembno, da namestite različico sistema Windows 10, ki prinaša neverjetne funkcije za vas. Po tem morate imejte v mislih vrsto nasvetov za pravilno namestitev aplikacije, o kateri vam bomo povedali.

  • Prenesite datoteko na uradni strani in izberite možnost Ta računalnik, da se pravilno prilagodi različici vašega računalnika.
  • Ko je prenos pripravljen, se lahko prikaže pogovorno okno z navedbo, da je prišlo do napake s programom. Kljub temu morate poiskati namestitveno datoteko in jo z desno miškino tipko klikniti.
  • Nato boste šli tja, kjer piše lastnosti, in videli boste možnost z napisom združljivost, zato boste nadaljevali z izvajanjem aplikacije v načinu združljivosti za starejšo različico sistema Windows.
  • Po tem boste morali znova zagnati konfiguracijsko datoteko, nato pa jo bo redno zagnala. Torej morate samo počakati, da se celoten postopek namestitve konča.
  • Da bi bil program omogoči v opravilni vrstici, boste morali odpreti orodno vrstico, ki jo najdete v spustnem meniju, in klikniti, kjer se prikaže ime aplikacije.

  Na koncu je še, da izberemo jezik, ki vam je ljubši, in kliknemo, kjer piše shranite za potrditev sprememb. Upoštevati je treba, da ima program že vse svoje možnosti konfigurirane za učinkovito delovanje in zahvaljujoč temu boste lahko videli hitrosti prenosa v opravilni vrstici.

  ¿Kako poznati hitrost interneta?

  Ker že imate uporabno orodje za enostavno opazovanje hitrost nalaganja in prenosa datotek, Pomembno je tudi, da se zavedate hitrosti internetne povezave, ki jo lahko računalnik izvaja. Ker nekatere pasovne širine v nekaterih primerih niso resnične, kot navajajo podjetja.

  Če želite to ugotoviti, lahko uporabite preprost preizkus hitrosti, ki vam bo omogočil, da ugotovite, kako dobra je vaša povezava s spletom. Tako boste prepričani, ali je storitev, ki jo plačujete, popolnoma učinkovita in izpolnjuje pričakovanja, ki ste jih predvidevali od začetka pogodbe s pogodbeno storitvijo..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar