Glavni » alibaba-info » Kako si ogledati AliExpress v angleščini (ali španščini)

Kako si ogledati AliExpress v angleščini (ali španščini)

AliExpress WW

Opomba: če iščete nasprotno, preklopite iz angleščine v španščino, v prejšnjem članku smo razložili, kako videti Aliexpress v španščini in v evrih.

Kot ste morda opazili iz njegovih nenehnih napadov na Cervantesov jezik, je bil prevod skoraj vseh Aliexpressov opravljen samodejno, z nekaterim sistemom prevajanja, ki ni veliko boljši od Google Translate. Zato se uporabniki, ki tekoče govorijo angleško, včasih raje izogibajo branju opisov izdelkov, kot so naslednji:

aliexpress-ingles-cambiar

Kako postaviti Aliexpress v angleščino

Če si želite ogledati Aliexpress v angleščini, kliknite tukaj. Ali izide v angleščini? Moral bi, če pa ne, brez težav. Samo kliknite v zgornjem desnem kotu, kjer piše "Pošlji". Tam boste videli naslednje:

Tu lahko spremenite tri stvari:

  • Država, v katero želite poslati nakup.
  • Valuta, v kateri želite videti cene.
  • In zdaj ja, jezik, v katerem želite brati opise.

Trik, da vidite imena izdelkov v angleščini

Odslej vas opozarjamo, da opisov izdelkov Aliexpress v angleščini ne smete vznemirjati (pišejo jih prodajalci sami), če pa želite videti originalni naslov, morate poiskati povezavo, kot je označena rdeče na tej sliki:
por-traducir

In izšlo bo prevedeno. A) Da:

traducido

Mimogrede, priporočamo zadnja dva članka: kako najti poceni kratke hlače na Aliexpressu in najboljši vodnik za nakup oblek na Aliexpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar