Glavni » alibaba-info » Kako prodati na AliExpressu iz Španije

Kako prodati na AliExpressu iz Španije

AliExpress WW

AliExpress je ena največjih spletnih prodajnih platform. Zaradi njenega azijskega izvora je bila v javnosti znana tudi kot "kitajska Amazonka". Vendar pa je na tej strani z nacionalnim prevozom iz Španije vse lažje in lažje kupiti zahvaljujoč portalu AliExpress Plaza, kjer najdemo kitajske prodajalce s skladišči v Španiji in tudi številne velike blagovne znamke, ki se s prodajo tukaj odločijo povečati svoj trg. Če želite vedeti, kako odpreti trgovino na tej tržnici, vam bomo razložili vse, kar morate vedeti.

Kakšne so prednosti prodaje na AliExpressu iz Španije

To spletno mesto je zelo priljubljeno po vsem svetu, toda kakšen posel lahko pričakujete pri prodaji iz Španije? No, po skoraj 10 letih in 3 s prisotnostjo v Španiji prek novega portala Plaza je AliExpress postal druga nakupovalna aplikacija pri nas z več kot 40 milijoni obiskov na mesec, tako da sta vidnost in prodaja praktično zagotovljena, hkrati pa tudi prodaja v enem največjih B2C-jev na svetu ima te prednosti:

 • Brez stroškov: Če imate trgovino v AliExpressu, vas ne bo nič stalo, saj ni fiksnih stroškov ali provizije za odprtje, trgovino pa lahko kadar koli zaprete.
 • Konkurenčne komisije: vsaka transakcija ima provizijo med 5 in 8%, odvisno od kategorije, v katero je predmet uvrščen.
 • Varni plačilni sistem: kupci imajo koristi od varnega plačilnega sistema, zaščitenega s sistemom VeriSign SSL, denar pa prejmete takoj, ko kupci potrdijo prejem.
 • Uporabite svojega operaterja: Nosilca niste dolžni uporabljati, lahko nadaljujete z istim, kot ste ga uporabljali do zdaj.
 • Prilagodite svojo trgovino: Odpiranje trgovine je popolnoma brezplačno, lahko pa jo tudi prilagodite po svoje, na naslovnico položite najnovejše novice, dodate podrobne informacije o vsakem izdelku

  ...

 • Širitev na evropski ravni: Poleg prodaje v Španiji lahko prejemate tudi nakupe iz celotne Evrope, kar povečuje vašo raven poslovanja.

Več prednosti in mnenja drugih podjetij, ki so pravkar odprla svojo trgovino na AliExpressu, najdete na glavni strani prodajalcev AliExpress, do katere lahko dostopate s klikom tukaj.

Kako se registrirati kot prodajalec na AliExpressu

Če se želite registrirati kot prodajalec v AliExpressu, morate vnesti njihovo registracijsko stran za prodajalce zunaj Kitajske, do katere lahko dostopate s te povezave, in izpolniti vse podatke: e-pošto, geslo in podatke o podjetju. Za hitrejšo registracijo imejte na voljo naslednje dokumente:

 • Email.
 • Podatki o podjetju / samostojni podatki: identifikacijski dokument, naslov registracije in ime podjetja.
 • Davčni podatki: identifikacijska kartica za DDV in bančni račun.

Ko izpolnite vse podrobnosti, bo AliExpress trajal 2-3 delovna dneva, da preveri vašo trgovino. Ko potrdijo vašo registracijo, lahko začnete ustvarjati svojo trgovino na AliExpressu.

Kako ustvariti novo trgovino na AliExpressu

Za razliko od ustvarjanja spletne strani je ustvarjanje lastne trgovine na AliExpressu zelo preprosto, saj platforma sama ponuja predloge in priročnik za pomoč za nove prodajalce, kjer korak za korakom razložijo vse, kar morate storiti, da jo ustvarite, in kaj lahko najdete. tukaj.

Najprej boste morali ustvariti predlogo za pošiljanje, to je konfigurirati vse načine pošiljanja, ki jih ponujate za Španijo ali Evropo: vrsta prevoznika, če imate kakršne koli stroške pošiljanja, približno čas, v katerem bo kupec prejel svoj izdelek

...

Nato boste morali enega za drugim ustvariti vse izdelke, ki jih boste ponujali v svoji trgovini, izbrati kategorijo, dodati fotografije, opis in podrobnosti vsakega posebej. Zelo pomembno je, da za vsak izdelek navedete vse potrebne informacije, da lahko kupci popolnoma razumejo značilnosti in kupijo, vedoč, kaj bodo prejeli. V naslov lahko vključite blagovno znamko in model, da postane bolj viden.

Na koncu morate okrasiti svojo trgovino, to je glavno stran, ki jo bodo kupci videli, ko vstopijo v vašo trgovino. Izkoristite priložnost za oglaševanje najboljših artiklov v svoji trgovini ali najnovejših novic ali ponudb. Upoštevajte, da ga je treba konfigurirati dvakrat, saj je prikaz vaše strani v aplikaciji in računalniku popolnoma drugačen.

Pogosta vprašanja in varnost na AliExpressu

Trgovino v AliExpressu že imate, zdaj morate le počakati na prve nakupe in začeti upravljati naročila. Vsi koraki in nekateri nasveti so pojasnjeni v tem priročniku za nove prodajalce. Prodaja na AliExpressu je zelo preprosta in popolnoma brezplačna, zato je lahko dober način za povečanje prodaje..

Če dvomite o zanesljivosti tega spletnega mesta, vam priporočamo, da si ogledate naš spletni dnevnik in zlasti razdelek z vadnicami, v katerem imamo veliko člankov, v katerih govorimo o tem, zakaj je varno kupovati na AliExpressu. V našem dokončnem priročniku za AliExpress pregledamo, kako deluje to spletno mesto in vse, kar morate vedeti.

Skratka: se splača prodajati na AliExpressu iz Španije??

Dandanes je spletna prodaja vse težja, saj je trg zelo nasičen s trgovinami, zato boste morali biti zelo kreativni (ali imeti dobro marketinško ekipo), da boste na trgu naredili dirko. Vendar ima AliExpress veliko evropskih kupcev in zelo cenijo nove trgovine, kjer lahko kupijo kakovostne izdelke po konkurenčni ceni in jih prejmejo v krajšem času. Kot kažejo te zgodbe o uspehu, je odprtje trgovine na tej platformi lahko dober način, da se ločite od ostalih in spodbudite svoje podjetje..

In ti? Razmišljate o tem, da bi odprli svojo trgovino na AliExpressu? Radi bi slišali, kaj mislite in kakšne so vaše izkušnje pri odpiranju lastne trgovine v AliExpressu, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj..

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar