Glavni » alibaba-info » Kako v nekaj korakih uporabiti in ustvariti razrede JavaScript CoffeeScript

Kako v nekaj korakih uporabiti in ustvariti razrede JavaScript CoffeeScript

AliExpress WW

CoffeeScript je jezik, ki se prevede v JavaScript. Koda v .coffee datoteke med izvajanjem se ne razlaga, kot JavaScript, ampak se prevede v datoteke .js.

Uporaba razredov v programu CoffeeScript
Oglejte si ta video na YouTubu

Ali pišete na JavaScript za Node.js ali katero koli izvedbo brskalnika. Node.js je odprtokodno izvajalno okolje JavaScript, ki izvaja kodo JavaScript zunaj brskalnika. Kako začeti z NodeJS?

CoffeeScript je mogoče napisati za vse in vse vrste JavaScript. Ponuja osnovno strukturo, znano kot razred, ki je zgrajen z uporabo prototipov JavaScript. CoffeeScript je majhen jezik, ki se prevede v JavaScript. Vedeti morate, kaj je knjižnica React.js JavaScript, čemu služi in kako deluje

Pod tem čudna java patina, JavaScript je vedno imel čudovito srce. CoffeeScript je poskus na preprost način razkriti dobre dele JavaScript-a.

Kazalo ()

  Kako uporabljati predavanja v programu CoffeeScript?

  Predavanja lahko prijavite v obliki trivialno v CoffeeScript-u, kar je osvežujoč kontrast veliko bolj podrobnemu JavaScriptu.

  • Najprej vnesite ključno besedo "razred ", ki ji sledi ime vašega predavanja.

  Metode, vključno z metodo konstruktorja, so zapisane z imenom metode, ki ji sledi dvopičje. Pred vsakim imenom metode je potreben presledek. Nato lahko uporabite funkcijski operator (->).

  razred konstruktorja TimeMachine: ->

  Če želite primer narediti s primerom, uporabite besedo nov ključ čemur sledi ime predavanja.

  time_machine = nov TimeMachine
  • Spremenljivke primerka

  Spremenljivke primerka se začnejo s simbolom @. Tako imamo lahko pilota.

  razred TimeMachine konstruktor: (pilot) -> @pilot = pilot Do njih lahko dostopate tudi prek pikčastega zapisa. razred TimeMachine konstruktor: (pilot) -> @pilot = pilot time_machine = nov TimeMachine "H. G. Wells " console.log time_machine.pilot

  V zgornjem primeru, veriga H. G. Wells bo natisnjeno na konzoli.

  Namesto da bi nastavili @pilot = pilot, lahko ga napišete v skrajšani obliki, kot sledi:

  razred TimeMachine konstruktor: (@pilot) ->
  • Dedovanje razreda

  Če želite napisati a podrazred lahko uporabite razširitve, kot je ta:

  razred Tardis razširja TimeMachine razred DeLorean razširja TimeMachine

  Recimo Časovni stroj ima metodo go s parametrom, ki prekine povezavo, ko se Time Machine približuje potovanju skozi čas.

  razred TimeMachine konstruktor: (@pilot) -> go: (šum) -> console.log šum

  Zdaj gremo vsakič izvedimo stroj in pokličimo super metodo.

  razred Tardis podaljša TimeMachine go: -> super "vorp vorp " razred DeLorean podaljša TimeMachine go: -> super "Ena točka enaindvajset gigavatov! " doctor_wife = novi Tardis "Zdravnik " doc_browns_wheels = nov DeLorean "Marty " doctor_wife.go () doc_browns_wheels.go ()

  Potem klic go () v primerih, ko bosta oba časovna stroja natisnila lasten zvok.

  Mixini

  Mixins ni nekaj, kar v originalu podpira CoffeeScript, zato jih je mogoče trivialno implementirati.

  Tu sta na primer dve funkciji, razširi () in vključujejo (), ki bo dodal lastnosti razreda e primer v razred.

  extension = (obj, mixin) -> obj [name] = metoda za ime, metoda mixina obj include = (klass, mixin) -> extension klass.prototype, mixin # Uporaba vključuje Parrot, isDeceased: true (nova Parrot). isDeceased

  Mixini so odličen vzorec skupne logike med moduli, kadar dedovanje ni primerno. Prednost, da lahko vključite več, v primerjavi z dedovanjem, iz katerega lahko samo podedujte razred. Na enak način vam bomo pokazali, kako uporabljati, vstaviti in povezati obrazce JavaScript Knockout.jsc.

  Prednosti uporabe CoffeeScripta

  Kot Programski jezik CoffeScript Ima vrsto prednosti, ne samo zato, ker je njegova skladnja podobna sintaksi drugih, ki imajo podobne funkcije kot vaša, ampak tudi zato, ker ponuja številne ugodne vidike v primerjavi z drugimi, med temi so: 

  • Preprostost, s katero omogoča delo z JavaScriptom, kot nekateri pri CSS s CoffeeScriptom, bodo kode enostavnejše. 
  • Pisanje kode je zmanjšano, tako da bo celotni projekt imel jasnejši in čitljivejši videz ne da bi zanemarili dobro znanje.
  • Ponuja dolgo vrsto delovnih obrazcev, ki jih je treba uporabiti.
  • mogoče je učite se z CoffeeScriptom, ker ponuja poenostavljeno različico kode, kar uporabniku omogoča, da se z opazovanjem nauči veliko več. 

  The prednosti uporabe CoffeScripta Obstaja jih več in jih bo po mnenju vsakega uporabnika še več, saj bodo ti pri delu s tem jezikom videli določene prednosti, orodja in oblike. Delo s tem jezikom omogoča veliko preprostejše delo in enake zmogljivosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar