Glavni » amazon » Kako korak za korakom uporabljati in nastaviti Javascript API Google Maps

Kako korak za korakom uporabljati in nastaviti Javascript API Google Maps

AliExpress WW

JavaScript je programski jezik na strani odjemalca (brskalnika), ki se uporablja s HTML in CSS za nadzor interakcije spletnih strani z uporabniki. ¿Kako uporabljati Google-Maps Javascript API?

V tem trenutku vam želimo predstaviti aplikacijo, ki je popolnoma dobro strukturiran Tako kot Google Zemljevidi, s katerimi, če se zavedate, v sebi nosijo odlične trike in orodja, ki jih običajni uporabniki ne poznajo, lahko pa preberete naš blog.

Pravzaprav eden glavnih stvari, ki jih lahko počnete z Google Zemljevidi je moč ustvarjanja zemljevidov po meri, tako da vam ni treba improvizirati, ko se odpravite na kraj.

Kako uporabljati API za Google Maps Javascript
Oglejte si ta video na YouTubu

JavaScript pogosto uporablja za prikaz zemljevidov na spletnih straneh, da uporabnikom omogočijo navigacijo in pregledovanje teh zemljevidov. Ki ga lahko aktivirate v različnih brskalnikih, tako da sledite navodilom, ki vam jih ponujajo strani za podporo.

Pred začetkom vas moramo občasno opozoriti na to preveriti morate lokacijo svojega podjetja v Google Zemljevidih ​​in ga po potrebi popravite, saj se v določenih časovnih obdobjih to lahko zgodi.

Kazalo ()

  Kako uporabljati API za Javascript Google-Maps?

  Sledi minimalni primer a map, vdelan z API-jem Google Maps JavaScript:

  Preprost Google Zemljevid

  Preprost Google Zemljevid

  var map_parameters = {center: {lat: 47,490, lng: -117,585}, povečava: 8}; var map = new google.maps.Map (document.getElementById ('map '), map_parameters);

  Če vdelate ta zemljevid na lastno spletno mesto, boste potrebovali brezplačen standardni ključ API, ki jih lahko dobite na Googlovem spletnem mestu Maps API.

  Boste morali Poverilnice za prijavo v Google (gmail). Nato vstavite ključ API kot niz poizvedbe na koncu URL-ja skripta:

  Element določa del ali odsek strani, ki bo zapolnjen z Google zemljevidom. DIV je dodeljen identifikacijski atribut z vrednostjo zemljevida, tako da ga je mogoče prepoznati v JavaScript-u.

  DIV ima tudi nekaj CSS v atributu style vam pove, da mora biti širok 600 slikovnih pik in visok 400 pik.

  Prvi element ima atribut src, ki vam sporoča, da vnesete JavaScript knjižnico API-ja Google Maps.

  Dogodki in InfoWindows

  Zemljevidi pogosto se morajo odzvati na dejanja uporabnikov, kot klik miške, drsanje ali vlečenje. Ta dejanja so v JavaScript označena kot dogodki.

  A pogosto vedenje z oznakami mest je odpreti okno z informacijami, ko oznaka položaja prejme dogodek klika.

  Zemljevid z dogodki

  Zemljevid z dogodki

  var map_parameters = {center: {lat: 47,490, lng: -117,585}, povečava: 8}; var map = new google.maps.Map (document.getElementById ('map '), map_parameters); var zastavica = '// maps.google.com/mapfiles/ms/icons/purple-dot.png '; var position1 = {position: {lat: 47,490, lng: -117,585}, map: map, icon: flag, title: "EWU Cheney Campus "}; var position2 = {position: {lat: 47.661, lng: -117.404}, map: map, icon: flag, title: "EWU RiverPoint Campus "}; var marker1 = nov google.maps.Marker (položaj1); var marker2 = nov google.maps.Marker (položaj2); funkcija marker_clicked () {info.setContent (this.getTitle ()); info.open (zemljevid, vzhod); } var info = novo google.maps.InfoWindow (); marker1.addListener ('klik ', marker_clicked); marker2.addListener ('klik ', marker_clicked);

  Asinhrono nalaganje

  Večino primerov vidite v vzorce kode API Google Maps Javascript je preskusno kodo postavil v funkcijo.

  Nato to funkcijo pokličejo asinhrono po Naložena je knjižnica API. To omogoča prikaz druge strani vsebine med nalaganjem knjižnice.

  Spokane srednji dohodek gospodinjstva

  Spokane srednji dohodek gospodinjstva

  funkcija init_map () {var map_parameters = {center: {lat: 47,490, lng: -117,585}, povečava: 8}; var map = new google.maps.Map (document.getElementById ('map '), map_parameters); var kml_parameters = {url: '// michaelminn.net/tutorials/google-maps-api/google-maps-api.kmz ', map: map}; var kml_layer = nov google.maps.KmlLayer (kml_parametri); }

  API Google Maps v WordPressu

  API Google Maps lahko uporabljate na straneh WordPress, čeprav so nekatere prilagoditve koristne za lažje delo z API-jem.

  WordPress je nameščen s filtri, namenjenimi izboljšanju videza in varnosti spletnega mesta WordPress, vendar težjemu uporaba JavaScript na splošno in še posebej Google Maps API.

  En filter je wpautop, ki išče prazne vrstice v HTML-ju in doda oznake odstavkov za pretvorbo praznih vrstic v ločila odstavkov. To bo pokvaril JavaScript, če obstajajo prazne vrstice v vaši kodi za izboljšanje berljivosti.

  remove_filter ('the_content ', 'wpautop '); funkcija my_myme_types ($ mime_types) {$ mime_types ['kml '] = 'application / vnd.google-earth.kml + xml '; $ mime_types ['kmz '] = 'application / vnd.google-earth.kmz '; vrne $ mime_types; } dodaj_filter ('upload_mimes ', 'my_myme_types ', 1, 1); Po teh spremembah lahko vsebino HTML kopirate v

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar