Glavni » alibaba-info » Kako uporabljati splet WhatsApp brez mobilnega telefona

Kako uporabljati splet WhatsApp brez mobilnega telefona

AliExpress WW

Še vedno se spominjam, ko je bil WhatsApp tako preprost, da je bila katera koli podobna aplikacija veliko boljša od zadevne, malo po malo je dodajala vedno več možnosti in ena od tistih funkcij, ki nas je na koncu očarala in nam olajšala življenje, je brez dvom WhatsApp Web, vsaj za vse, ki čez dan uporabljamo računalnik za delo, prosti čas, študij itd..

Kako uporabljati splet WhatsApp brez mobilnega telefona
Oglejte si ta video na YouTubu

Že dolgo je minilo WhatsApp nam omogoča, da klepetamo, ne da bi se morali nenehno zavedati mobilne naprave, funkcije, ki so jo imeli že davno nadomestni programi in ki jo uporabniki že dolgo jočejo in ki je nazadnje malo več kot pred letom imamo na voljo, čeprav je tudi danes veliko ljudi, ki se tega popolnoma ne zavedajo.

Ena izmed stvari, ki so se brez dvoma vedno bolj spraševale, je bila možnost uporabe WhatsApp v računalniku, ne da bi morali biti ves čas v telefonu, kot že počne veliko aplikacij. Na srečo pridem WhatsApp Web in to je bila rešitev, ki nam jo je podjetje dalo za uporabo te priljubljene aplikacije v računalniku, ne da bi morali biti odvisni od mobilni, Za tiste, ki ga preveč uporabljajo in hkrati delajo z računalnikom, je bilo to nedvomno v veliko olajšanje, ker ne moremo zanikati, da je izjemno koristno in predvsem hitro in udobno odgovarjati na sporočila z Pc s tipkovnico.

Kazalo ()

  Uporabljajte splet WhatsApp, ne da bi imeli telefon

  Če želite uporabljati WhatsApp, morate vstopiti samo na spletno mesto.whatsapp.com, in če imate mobilni telefon, to potrebujemo vsaj enkrat, da odpremo naš račun v računalniku. Ko to storimo, ne bomo več potrebovali mobilnega telefona, če ne zapremo seje v tem brskalniku. Če želite imeti več spletnih strani WhatsApp, bi morali imeti na primer Chrome, Firefox in Opera.

  V telefonu odprete aplikacijo WhatsApp, nato odprete meni z nastavitvami in poiščemo Spletna možnost WhatsApp, pritisnite tam desno in pojavi se nekakšna kamera, na računalnik morate opozoriti, da skenirate kodo QR, ki se pojavi natančno v spletu, ki sem vam jo pustil prej.

  Ko bodo skenirani, bomo lahko videli vse klepete, ki jih imamo na svojem mobilnem telefonu, in se bomo lahko pogovarjali s temi ljudmi, kot da bi bili z mobilnega telefona, to deluje, je na kratko ogledalo, kar pomeni, da to se zgodi v računalniku. Pravzaprav se shrani na našem mobilnem telefonu, zato na tem računalniku ni nič shranjenega iz naših klepetov ali česar koli drugega.

  Kot boste videli, je WhatsApp v računalniku pravzaprav zelo enostavno uporabiti in imate na voljo vse možnosti, ki bi jih imeli na svoji mobilni napravi, na primer pošiljanje zvoka, fotografij, video posnetkov itd. Na ta način lahko hitreje odgovorite, če delate za računalnikom ali ure in ure preživite pred njim prihranite veliko baterije ker vam ne bi bilo treba odkleniti mobilnega telefona ali česar koli podobnega, zato, ko vam je doma, pustite mobilni telefon kjer koli že je in uporabite WhatsApp Web.

  Ne pozabite, da je ogledalo dogajanja v mobilni napravi, Imeti mora minimalno baterijo in mora biti vklopljen, tudi če je baterija 20%, da deluje, čeprav bo, ko doseže 15%, WhatsApp zmanjkalo.

  Odprite WhatsApp Web brez QR kode

  Ne pozabite, da če želite naj bo WhatsApp Web odprt Potrebno je, da ima mobilni telefon internetno povezavo prek mobilnih podatkov ali Wi-Fi, poleg tega pa mora imeti več kot 15% baterije, da ga lahko uporablja.

  Za tiste, ki živimo pred računalnikom, je to dober način poleg varčevanja z baterijo, saj v nobenem primeru ne uporabljamo telefona kadar koli (razen če želite uporabiti kaj drugega kot WhatsApp). nedvomno je dobra možnost, da lahko celo dosežete konec delovnega dne, ne da bi morali nenehno razmišljati o bateriji naprave.

  Zahteve, da lahko uživate v spletu WhatsApp

  • V mobilnem telefonu morate imeti aktiven račun WhatsApp.
  • V telefonu in računalniku morate vzdrževati stabilno in zanesljivo internetno povezavo.
  • Uporabiti je treba najsodobnejšo različico enega od teh brskalnikov: Chrome, Firefox, Opera, Safari ali Edge.

  Druga zelo pogosta iskanja v tem smislu so nedvomno povezana z naslednjim: uporabljati WhatsApp v osebnem računalniku brez mobilnega telefona, kako uporabljati WhatsApp v osebnem računalniku brez optične kode, vnesti WhatsApp iz interneta, vnesti WhatsApp iz računalnika v spletu, kako imeti WhatsApp v osebnem računalniku in mobilnem telefonu, glejte WhatsApp na tujem PC, vstopite v WhatsApp brezplačno ali vnesite nekoga drugega v WhatsApp. Kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem ne prenehajte govoriti o tem.

  Ali ste s tem korakom lahko uporabljali WhatsApp v spletu na osebnem računalniku?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar