Glavni » alibaba-info » Kako uporabiti Moto G5 kot usmerjevalnik WiFi

Kako uporabiti Moto G5 kot usmerjevalnik WiFi

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako uporabljati svoj Moto G5 kot usmerjevalnik WiFi? Potem imate srečo, saj je ta naprava ena izmed najbolj priljubljenih na trgu in bolj kot jo znamo uporabiti, tem bolje. Resnica je, da če vam je zmanjkalo signala WiFi, morate vedeti, kako Motorola Moto G5 uporabljati kot WiFi usmerjevalnik, zato nadaljujmo z njim..

No, že omenjeni prejšnji elementi, morate vedeti, da za izkoriščanje tovrstnih vadnic ni nujno, da je Moto G5 zakoreninjen brez česar koli podobnega, zato vas bomo naučili vseh korakov, ki jih morate upoštevati. Resnica je, da ko končaš, Imeli boste možnost, da WiFi, omrežje, ponudite vsem, ki ga potrebujejo okoli vas, in celo drugim svojim napravam.

Kazalo ()

  Prenosno WiFi območje na Moto G5

  Preden nadaljujete korak za korakom, da boste lahko s svojim Moto G5 ustvarili prenosno WiFi območje, morate vedeti, da ta pametni telefon spada v Motorolo srednjega razreda in je ena najboljših alternativ v tem segmentu. Če želite internet predati prijatelju, lahko to storite, vendar Vedno ne pozabite, da boste porabljali podatke iz mobilnega telefona vašega pametnega telefona.

  Prva stvar, ki jo morate storiti za uporabo prenosnega območja WiFi na Moto G5, je preverite, ali imate še vedno podatke o ceni mobilnega telefona, ob upoštevanju, da brez podatkov tega koraka ne boste mogli nadaljevati. nato pa morate odpreti nastavitve naprave in klikniti možnost Več .. Videli boste, da je potem korak za korakom zelo preprost.

  Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je, da izberete možnost WiFi in nato prenosno območje WiFi, ki se nanaša natančno na možnost ustvarjanja pokritosti omrežja okoli vaše naprave, da jo lahko izkoristi druga oprema. Videli boste, da se prikaže veliko možnih konfiguracij in vzeti si morate čas, da popolnoma vse podrobnosti nastavite tako, kot vam je najbolj všeč.

  Nato lahko določite ime svojega omrežja in geslo, da se prepričate, da samo vaši prijatelji ali ljudje, ki so resnično zaupanja vredni, dostopajo do vašega prenosnega območja WiFi na Moto G5.. Ko želite prenehati zagotavljati to internetno omrežje drugim, morate izključiti prenosno območje WiFi, in voila, problem rešen.

  Drugi dvomi in zelo pogosta vprašanja uporabnikov glede te vrste tem, Neposredno morajo opraviti z naslednjim: uporabljati moto g kot wifi modem, ne morem deliti interneta moto g, prenosna wifi cona moto g ne deluje, deliti internet moto g 4, kako deliti podatke o moto g z drugim mobilnim telefonom , delite internet moto e, delite podatke moto g5 ali delite internet moto g5 plus. Vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, ne prenehajte nas spraševati o tem, da bi vam lahko pomagali v zvezi s tem, seveda.

  Ali ste s tem korakom lahko uporabili svoj Moto G5 kot usmerjevalnik WiFi?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar