Glavni » amazon » Kako uporabljati Pogled ulic v Google Zemljevidih ​​za mobilne naprave Android, iPhone ali PC

Kako uporabljati Pogled ulic v Google Zemljevidih ​​za mobilne naprave Android, iPhone ali PC

AliExpress WW

Čeprav večina ljudi ve uporabite Street View Za zabavno brskanje po spletu je celoten nabor slik Street View na voljo tudi v vašem telefonu ali tabličnem računalniku v aplikaciji Google Zemljevidi in v primeru, da uporabljate iOS in v napravi iPhone nimate teh storitev Android.

Ogled pogleda Street View na manjšem zaslonu seveda ni idealen, vendar je kar presenetljivo, da ima toliko moči na dlani in še veliko več, če lahko skozi njega vidite svoj dom.

Dodatni senzorji, ki so na voljo v vašem telefonu in tabličnem računalniku, ponujajo vsaj eno funkcijo, ki je ne morete dobiti.

Kazalo ()

  Kako uporabljati plast Street View v Google Zemljevidih?

  Ko odprete Google Zemljevide, ni takoj viden, je Pogled ulic vključen v aplikacijo Zemljevidi prek a modul pogleda ulice posodablja samostojno ali preprosto tako, da rumeno opico premakne in nekam postavi.

  Za dostop do Street View

  V telefonu ali tabličnem računalniku preprosto pritisnite nekje na zemljevidu, da postavite žebljiček, poiščite kraj ali izberite privzeto lokacijo in nato tapnite vrstico na dnu zaslona.

  Če vnesete podatke, kot so pregledi in ure delovanja, boste videli sliko Street View - tapnite jo in slike bodo prikazane na ravni ulice na izbrani lokaciji.

  Premaknite se, ko ste že v načinu Street View je povsem preprosto. Osnovne paradigme navigacije: povlecite z enim prstom v katero koli smer, da premaknete pogled kamere.

  Dotaknite se puščic na dnu zaslona, ​​da se premikate v teh smereh z majhnimi koraki. Dvakrat tapnite lokacije na ulici, da se hitro premaknete na to lokacijo (če so podatki na voljo)

  Stopi na in Povečajte za podrobnejši ogled karkoli na zemljevidu.

  Ker imajo sodobni telefoni in tablice v sebi veliko število senzorjev, vključno z merilniki pospeška in žiroskopi.

  Street View jih lahko izkoristi edinstveno doživetje potapljanja na mobilnih napravah. Omogočiti način "pogled okoli", v katerem je kamera usmerjena med dejanskim premikanjem naprave.

  Namesto drsnika se dotaknite zaslona, ​​da odprete nadzorni vmesnik, in se dotaknite puščičnega gumba v spodnjem desnem kotu, da preklopite ali izklopite način.

  Ko se vklopi, se bodo lahko premikali, da bodo stvari videli prostorsko, namesto da bi se zanašali na povlečenje. Druge funkcije, kot so povečava in dvojno premikanje, so še vedno omogočene.

  Nekaj ​​trikov za Pogled ulic in Google Zemljevide

  Je precej zanimiv in je odličen način pridobivanja informacij o lokaciji, vendar ne pozabite, da za odstranitev vseh teh podatkov potrebujete precej podatkov.

  Če uporabljate mobilno povezavo z omejenim podatkovnim paketom, boste morda želeli vedeti, da so ti podatki Street View se prenašajo v ozadju ko se premikate.

  Tako dobite najnovejše posodobljene informacije, vendar bodo to tudi vplivale močno vaše podatke če ga veliko uporabljate. Ob upoštevanju vsega tega je pomembno, da imate dobro internetno povezavo.

  Darilo za uporabnike Google kartona

  Če ste eden redkih, ki je kupil enoto Google karton, obstaja majhen trik, ki si ga lahko ogledate, če si želite ogledati Street View z enoto heads-up.

  Da bi dobili izkušnjo Kartonu prijazen Street View, zaženite se v Street View, tapnite zaslon, da prikažete ikono stikala za pogled, in dvakrat tapnite to ikono.

  Nato se vmesnik razdeli na levi ali desni način, ki ga bo, ko ga vstavite v karton, zagotovil neverjetna izkušnja navidezne resničnosti. Iz tega načina lahko spet izstopite z novim dvojnim dotikom ikone..

  Za kaj naj uporabljam Pogled ulic?

  Google se je zagotovo izkazal za najboljšo aplikacijo za kartiranje zaradi svojih načinov, kot so Zemljevidi, Zemlja in Pogled ulic s funkcije, kot so potovanje, raziskovanje in iskanje lokacije vse prek mobilnega telefona ali računalnika z internetno povezavo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar