Glavni » alibaba-info » Kako uporabiti svoj mobilni telefon Android kot usmerjevalnik WiFi za skupno rabo interneta

Kako uporabiti svoj mobilni telefon Android kot usmerjevalnik WiFi za skupno rabo interneta

AliExpress WW

Internet je postal bistven v vsakdanjem življenju vsakega izmed nas, zato lahko v trenutku, ko ga nimamo, ponoremo, ne morda zato, ker smo od njega odvisni, vsaj ne 100%, ampak zato, ker delamo po internetu ali prek interneta, zato je bistvenega pomena, da bodimo ves čas povezani.

Ni malo podjetij in podjetij, ki s svojimi strankami komunicirajo prek družbenih omrežij ali aplikacij, kot sta WhatsApp in njihove oddaje, zato je internet pomemben. Trenutno lahko kateri koli mobilni telefon postane usmerjevalnik Wifi, da bi lahko zagotovil internet s katero koli napravo, ki se lahko poveže s tem signalom, v tem članku vas želim natančno naučiti, kako pretvoriti vaš telefon na usmerjevalniku Wifi z nekaj preprostimi koraki, ki jih bom komentiral spodaj.

Kazalo ()

  Kako spremeniti telefon v usmerjevalnik Wifi

  Imeti morate raziskovalec datotek, če ga še nimate, lahko uporabite Es File Explorer, ki ga boste našli v Googlovi trgovini, v Trgovini Play. Prav tako je treba s te povezave prenesti FQRouter2. Kot datoteka APK boste morali aktivirati "Neznani viri ", ki jih najdete v Nastavitve> Varnost. Zdaj boste morali uporabiti raziskovalec datotek, ki ga imate v mobilnem telefonu, ali Es File Explorer, da odprete mapo za prenos in poiščete FQRouter2, ki ste ga prej prenesli.

  Ko je aplikacija nameščena kot katera koli druga, jo boste morali preprosto zagnati, da jo zaženete.

  Pretvorite kateri koli Android v usmerjevalnik Wifi

  Ko se aplikacija konča z zagonom, morate klikniti gumb z napisom "Polna moč ". Videli boste, da se prikaže meni, kjer obstaja veliko število možnosti, tista, ki jo morate izbrati, je Wifi repetitor in nato pritisnete na Config.

  Tam boste morali vse nastaviti za pravilno delovanje. "SSID " je ime signala, geslo očitno mora biti ključ, "Save " pa za shranjevanje konfiguracije. Ko ste pripravljeni, se vrnete v meni in povlecite vrstico na desno, da aktivirate aplikacijo in to je to. Na ta način lahko vaša naprava Android deluje kot usmerjevalnik Wifi V nekaj minutah in na dokaj preprost način lahko izboljšate signal.

  Telefon je hiter in enostaven usmerjevalnik

  Danes Dostop do Wi-Fi je nekaj, kar bi moral imeti vsak Pa vendar je nimajo vsi v lasti, zaradi česar ljudje pogosto iščejo metode za stalno povezavo Wi-Fi. Ena najpogostejših metod je narejena s pomočjo pametnega telefona.

  uporaba a Pametni telefon kot usmerjevalnik je merilo ki ga običajno ne uporabljajo mnogi, vendar je zelo zanesljiv, običajno je to posledica dejstva, da imajo trenutni mobilni telefoni signal kjer koli, kar omogoča uporabo mobilnih podatkov. Uporaba mobilnih podatkov je običajno eden od razlogov za uporabo mobilnega telefona kot usmerjevalnika.

  Eden najpogostejših načinov uporabite mobilni telefon kot usmerjevalnik To se naredi z nastavitvami, ko tam poiščete možnost omrežnega sidra v možnosti povezave, ki jo lahko nastavite celo z geslom. Uporaba omrežnega sidra je nekaj običajnega, vendar se mnogi raje odločajo za druge možnosti.

  Ena od teh je aplikacija, ki jo uporabniki pogosto uporabljajo, in sicer FQRouter2, ki je zelo iskana, vendar je ni mogoče najti v Trgovini Play, to pomeni, da morajo prenesite ga kot datoteko APK. Zaradi tega omogočijo možnost neznanih virov.

  Ko ga naložijo, ga morajo namestiti in zagnati, kar bo pokazalo široko paleto možnosti, med katerimi je tudi konfiguracija. konfigurirajte SSID, ki je ime povezave in nato nastavite geslo. To ljudem omogoča dostop do storitev usmerjevalnika.

  S to vrsto aplikacij imajo lahko ljudje brez težav varen dostop do omrežja Wi-Fi, uporaba mobilnih telefonov za ustvarjanje omrežja Wi-Fi pa je nekaj običajnega in pogosto uporabljena v povsod brez večjih zapletov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar