Glavni » alibaba-info » Kako uporabljati nalepke z vprašanji o zgodbah Instagram in Facebook

Kako uporabljati nalepke z vprašanji o zgodbah Instagram in Facebook

AliExpress WW

Kar bomo videli danes, je kako uporabljati nalepke z vprašanji zgodb o Instagramu in Facebooku. To je nekaj precej smešnih nalepk, ki so bile dodane na Instagram, s katerimi lahko svojim sledilcem postavljate vprašanja in nato odgovore objavljate v obliki zgodb in na ta način lahko vsi vaši sledilci vidijo, da ste odgovorili.

Odkar obstajajo te nalepke, je interakcija med sledilci in vplivnežem postala veliko bolj dinamična, saj naredi način komunikacije veliko bolj zabaven, kar doda veliko zanimanje javnosti da vas še naprej vidim in se odzivam na komentarje vaših zgodb.

V tej priložnosti bomo videli korak za korakom kako uporabljati nalepke z vprašanji Instagram Stories na zelo enostaven in hiter način. Prva stvar, ki jo boste videli, je, kako zastaviti vprašanje in nato odgovoriti, da bodo vsi vaši sledilci videli odgovor.

Kazalo ()

  Kako z nalepkami postavljati vprašanja?

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da se prijavite v aplikacijo Instagram in dostop do vašega računa, ko ste v notranjosti, morate klikniti ikono zgodb ali s prstom podrsati od leve proti desni.

  Po tem je treba še kaj storiti ustvariti zgodovino kamor želite dodati vprašanje. Ne pozabite, da je ideja preprosta, saj ko postavite vprašanje, morda ni videti dobro in očitno se temu moramo izogniti za vsako ceno..

  Ko imate fotografijo, morate le še pritisnite gumb nalepk, , ki se prikaže v zgornjem desnem delu zaslona vašega mobilnega telefona. To je ikona, ki je oblikovana kot smeška in ima skoraj kvadratno obliko.

  Ko kliknete to ikono, se na dnu odpre nekaj možnosti. Videli boste, da je eden prvih to so samo vprašanja in to možnost morate izbrati.

  Ko kliknete to možnost, se prikaže polje, kjer lahko postavi vprašanje in pod tem vprašanjem bo siv gumb z napisom "Nekaj ​​napiši

  ...

  ”Ta gumb bodo vaši sledilci uporabili za odgovor na vprašanja, ki jim jih postavite..

  In to bo čas, da pustite domišljiji leteti in napišite, na kaj želite, da se odzovejo, vendar ne pozabite, da bodo vsi ali skoraj vsi vaši sledilci prebrali, kar ste napisali. Poskusite torej biti jasni, da bodo lahko, ko bodo prebrali vaše vprašanje, jasno in natančno razumeli, kaj jim želite sporočiti, jih vprašati ali vprašati vas..

  Kako odgovoriti na vprašanja sledilcev?

  Prva stvar, ki bi se je morali naučiti, je to preberite vprašanja ali odgovore ki vam ga dajejo vaši sledilci. Najprej morate pritisniti na svojo zgodbo in ko se odpre, preprosto s prstom povlecite po zaslonu od spodaj navzgor. Primerno je opozoriti, da če imate več zgodb, to storite z zgodbo svojega vprašanja.

  Zdaj bi se moral prikazati zaslon, ki se precej razlikuje od tistega, ki ste ga vajeni, kjer boste lahko videli vrsto statističnih podatkov. Kje boste videli znesek ljudje, ki so videli vaše vprašanje. Tudi tisti, ki so se nanj odzvali v razdelku "odgovori ". V primeru, da ste prejeli lepo število odgovorov, morate le klikniti na "poglej vse ".

  Končno pa morate le še storiti napiši odgovor. Na ta način se bo pojavila zgodba, ki bo odgovoru dodala vprašanje in odgovor te osebe. Na ta način lahko vsi vidijo, kaj ste odgovorili in kaj je ta oseba odgovorila tudi iz vaših zgodb na Instagramu.

  In tako enostavno je, saj vidite, da gre za nekaj izjemno preprostega, hkrati pa je zelo kreativno in dinamično, da to udejanjate s svojimi sledilci na tak način lahko bodo bolj v stiku in toliko, da vas poznajo malo več, kot jih poznate vi. Lahko se celo malo poigrate s svojimi zgodbami in jim med drugim vstavite glasbo. Vse na enostaven, hiter in izjemno zabaven način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar