Glavni » alibaba-info » Kako uporabiti aplikacijo Uber za voznike partnerje Zelo enostavno!

Kako uporabiti aplikacijo Uber za voznike partnerje Zelo enostavno!

AliExpress WW

Uber je ena izmed aplikacij, ki je povsem spremenila način, kako se ljudje v današnjem času približujejo. Ker smo prisotni na platformi, ki omogoča potujte lažje in hitreje. Če torej pripadate tej družbi, bo zelo koristno vedeti, kako uporabljati aplikacijo Uber za voznike.

Ena njegovih najbolj izjemnih in ikoničnih lastnosti je ta zelo varno je uporabljati to aplikacijo. Poleg tega, kar je povezano s kupci, ki izkoriščajo ugodnosti, ki jim jih ponuja Uber. Ta primer je poseben, nismo želeli omeniti, kaj se dogaja z voznimi partnerji tega podjetja.

Poleg različnih dvomov, na katere ponavadi poskušamo odgovoriti, kako Uber deluje za tiste, ki želijo potovati v svojih avtomobilih. V tem konkretnem primeru bomo govorili o tem kako uporabljati aplikacijo Uber za voznike partnerje.

Prvo, kar morate vedeti v zvezi s tem, je to Uber ima različne aplikacije voznikov, odvisno od mesta, v katerem se nahajate. Torej je pregled, ki ga bomo izvedli, nekaj splošnega in ni specifičen za nobeno od teh različic..

Kazalo ()

  Kako se prijaviti za Uber za voznike?

  Če govorimo o aplikaciji Uber za voznike, moramo v bistvu omeniti, katere glavne funkcije ali značilnosti je treba upoštevati. Zato se boste v naslednjih vrsticah naučili kar najbolje izkoristite možnosti kar vam daje Uber.

  Toda prvi korak bo, kot vedno, registracija, za to pa bo najprej odšla v našo trgovino z aplikacijami par excellence in iskala "Uber voznik" Y. preverite, ali je združljiv z našim mobilnim telefonom, saj v mnogih primerih ne deluje. Katera aplikacija je namenjena voznikom

  In sledite seriji korake, ki nam sporočajo, kako vedeti, kako uporabljati aplikacijo Uber za vozniške partnerje in vedno imajo informacije za obnovitev našega računa v primeru izgube

  Postopek vstopa in sprejema v sistem Uber za voznike je nekoliko bolj zapleten, osebne podatke, ki morate izpolniti. Nekatere zahteve za delo v Uberju morajo biti dosledno izpolnjene, na primer:

  • Imeti veljavno vozniško dovoljenje, to je izjemno pomembno
  • Čista kazenska evidenca
  • Avto z modelom po letu 2009

  Ko je to storjeno, ste zdaj lahko partner Uber!

  Kako uporabljati aplikacijo Uber za voznike partnerje?

  Koraki za uporabo aplikacije po prenosu so naslednji:

  Med možnostmi moramo klikniti "povezati" spremenite svoje spletno stanje v začnite prejemati zahteve strank v bližini. Tako se lahko odločite, kdaj začeti in končati svoj delovni dan.

  Če pritisnete tudi v zgornjem desnem kotu aplikacije, lahko prekrivate Googlove prometne informacije. Nekaj ​​koristnega predvsem v mestih z velikim pretokom avtomobilov.

  Videli boste, da boste lahko, če pritisnete ikono križa, zemljevid znova centrirali na položaj GPS. To orodje bo vam bo sporočil položaj uporabnikov, in enkrat zbrani tudi cilj, ki ga želijo doseči.

  Vsa vprašanja, ki jih imate glede celotnih izpiskov o plačilu, pa tudi o tem, kako ste bili na položaju voznika, boste našli neposredno v ALIber.com.

  Kako izvedeti več o ocenah, podrobnostih o potovanju in prejetih plačilih?

  Poleg tega, če želite videti svoje "kvalifikacije ", lahko dostop do njih iz istoimenskega odseka. Če želite videti komentarje strank, pojdite na razdelek "Reakcije ". Na koncu vsakega potovanja boste imeli možnost oceniti svoje stranke.

  Če nadaljujemo s funkcijami aplikacije Uber za gonilnike, moramo povedati, da boste v razdelku "Račun " izbrali "Načrt " vse podrobnosti ol potovanja trenutno ali zadnje, ki ste ga naredili. Tako služi kot dokaz v primeru kakršne koli možnosti.

  Če medtem kliknete "Dokumenti ", lahko fotografirajte licenčno zavarovanje in zapis in jih naložite v Uber v pregled. V razdelku Pomoč boste seveda videli veliko več informacij v zvezi s tem.

  Nekatere končne podrobnosti so povezane z razdelkom Konfiguracija, iz katerega lahko spremenite programe, ki vam pošiljajo informacije. Od Zemljevidov do Waze, na primer.

  Konec dneva lahko glej stanje vašega zaslužek glede na število potovanj kar ste storili. Ves denar, ki se bo kopičil do konca tedna, lahko prenesete na številko računa, ki ste ga vpisali v svoj register. Preprost, varen in neodvisen način ustvarjanja dohodka!.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar