Glavni » alibaba-info » Kako uporabljati Instagram v računalniku ali Macu, kot da bi bil mobilni telefon za nalaganje fotografij in objav

Kako uporabljati Instagram v računalniku ali Macu, kot da bi bil mobilni telefon za nalaganje fotografij in objav

AliExpress WW

Instagram je eno najbolj priljubljenih družabnih omrežij in ima milijone uporabnikov po vsem svetu. Ena od njegovih posebnosti je, da je do celotne funkcionalnosti aplikacije mogoče dostopati samo iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, lahko pa tudi nekaj stvari Instagram PC.

Kazalo ()

  Instagram: trend v socialnih omrežjih

  Instagram je družabno omrežje v katerem je fotografija glavni protagonist. Fotografije lahko delite z vsemi, s čimer jim omogočite večjo razširjenost z uporabo hashtagov ali pa jih delite samo s prijatelji.

  je ena najbolj priljubljenih aplikacij, ki je bila narejena v zadnjih letih in ga je prevzel Facebook, čeprav ta prevzem ni vplival na njegovo operativno dinamiko.

  Kaj lahko naredimo iz računalnika Instagram?

  Uporaba Instagrama iz osebnega računalnika je vnaprej precej omejena, v bistvu lahko pogledamo fotografije in vzpostavimo interakcijo. Vendar v tem socialnem omrežju ne moremo izvesti glavnega dejanja, naložite svoje fotografije.

  Kljub temu, da osebnega računalnika ne morejo uporabljati za nalaganje fotografij na Instagram, je veliko uporabnikov, ki to želijo storiti, zato so se skoraj od izvora te aplikacije pojavila druga spletna mesta in aplikacije, ki uporabnikom omogočajo izvajanje tega dejanja..

  Naložite fotografije v Instagram iz računalnika

  Za nas je predstavljenih več možnosti delite naše fotografije na Instagramu neposredno iz računalnika.

  Ena najvarnejših možnosti je uporaba ARC varilec. V tem primeru bomo s svojega zaupanja vrednega spletnega mesta v svoj računalnik prenesli APK za Instagram, nato odprli brskalnik Chrome in obiskali Spletna trgovina Chrome prenesti ARC Welder.

  Zdaj smo odprli ARC Welder in z njim odprli Instagram APK. Ko nas aplikacija vpraša, kako želimo zagnati aplikacijo, je najbolje, da izberemo Portrait, da si jo lahko dobro ogledamo, v obliki, ki jo izberemo Tablet, ostalo pa lahko pustimo takšno, kot je. Ko je konfiguracija končana, kliknite "Zaženi aplikacijo ".

  Na ta preprost način lahko uživajte v Instagramu na našem računalniku brez omejitev ki ima običajno aplikacijo za računalnike. Ustvari se neodvisna aplikacija, tako da jo lahko vsakič, ko jo želimo uporabiti, naredimo neposredno in do nje ne bo več treba dostopati prek ARC Welder.

  Android emulator za PC ali Mac

  Druga možnost uporabe računalnika Instagram je prenos a android emulator zaradi česar naš računalnik deluje, kot da gre za napravo z Googlovim operacijskim sistemom.

  Obstaja več emulatorjev te vrste, vendar bomo v tem primeru priporočili BlueStacks. Aplikacija naredi virtualizacijo vmesnika mobilnega telefona z namizja Maca ali osebnega računalnika, kar pomeni, da lahko vse aplikacije, ki jih lahko uporabljate na mobilnem telefonu, prenesete in uporabite v računalniku..

  Poleg BlueStacksa lahko uporabite tudi druge emulatorje Android za osebni računalnik.

  Naložite fotografijo v Instagram iz računalnika ali MAC-a brez nalaganja programov ali emulatorja

  Prva stvar je dostop do računa Instagram iz računalnika.

  • Naslednji korak bo klik na desni gumb na strani na kateri koli točki in za izbiro Za pregled. Odprle se bodo možnosti za razvijalce. Če je to narejeno iz računalnika Mac, mora to storiti z Command + Alt + l.
  • Vstopili boste v ogled spletnega mesta za mobilne naprave, No, lahko preidemo na mobilno različico Instagrama. Kliknili bomo na simbol levo od dveh prekrivajočih se modrih kvadratov. Če uporabljate MAC, boste to storili z Command + Shift + M.
  • Pozneje, pritisnili bomo F5, na ta način bomo imeli dostop do znaka plus, tistega, ki nam bo omogočil nalaganje želenih fotografij.
  • Ko izberete sliko, ki jo želite naložiti, morate samo klikniti znak plus in slediti korakom Intagrama.

  Edina negativnost te možnosti je ta fotografij ne boste mogli narediti, kot da to počnete iz mobilnega telefona. Popolna možnost pa je, če imate podatke o svojih fotografijah v računalniku, na enak način lahko s to alternativo ustvarite hashtagove in komentarje..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar