Glavni » alibaba-info » Kako z vabo privabiti in ujeti Pokémona v Pokémon Go

Kako z vabo privabiti in ujeti Pokémona v Pokémon Go

AliExpress WW

Pokemon GO je igra, ki postaja najljubši pri mnogih igralcih ne samo v španskem jeziku, ampak tudi po vsem svetu, tudi v rekordnem času je imel celo aktivnejših uporabnikov kot Twitter, Nintendo je uspel tudi povečati svoje prevrednotenje delnic za 75%, nekatere številke pa osupnejo s svojo hitrostjo se dogaja. Ker je bila to ena izmed najbolj prenesenih njihovih iger, je redko videti nekoga, ki na svojih mobilnih telefonih nima Pokémon Go.

Pokémon Go je nedvomno eden izmed najuspešnejše igre V teh trenutnih časih, čeprav veliko število igralcev, povzroča težave, kot so zrušitve strežnikov. Če želite iz te igre kar najbolje izkoristiti, vam danes razlagamo, kako uporabljati vabo v Pokémon Go.

Videli boste, da boste s tem učinkovitim trikom lahko ujeli veliko število Pokémonov, ki so ekskluzivni za vas, in da vam ne bo treba dolgo postanite mojster te igre in tudi hitro se boste lahko povišali.

Kazalo ()

  Kako lahko kupim vabo?

  Pokémon Go je brezplačna igra, ki jo lahko brezplačno prenesete s spletnega mesta Trgovina Google Play in App Store iz tistih držav, kjer je bila igra uradno izdana. Lahko pa ga prenesete tudi z APK-jem Pokémon Go, da ga lahko predvajate in uživate.

  Čeprav je igra brezplačna, ni dvoma, da je cilj podjetja Nintendo in Niantic v celoti zaslužite najnovejšo avanturo Pokémon in dober dokaz za to so nosljivi materiali, ki so že v prodaji, in trgovina z izdelki, kjer lahko dobite dodatke za izboljšanje igralne izkušnje.

  V trgovini nakup to se izvaja prek Pokémonedas, ki jih lahko kupite v pakiranjih za različne cene. Na primer, paket 100 Pokémonedas ima ceno 0,99 evra, paket 1200 kovancev pa je vreden 9,99 evra.

  S Pokécoins lahko kupite izdelke, kot so Poké Balls, med drugim kadilo ali srečna jajca. Eden od predmetov, ki jih lahko kupite v trgovini, je modul vabe. To je vaba, ki privlači Pokémone na PokéStop za 30 minut. Tudi ljudje okoli vas imajo koristi od vabe, zato je lahko zanimivo nakupovanje v skupini. Kar je tudi priporočljivo, saj si tako lahko razdelijo stroške nakupa in v orodju uživajo kot ekipa..

  Kako uporabljati vabo v Pokémon Go?

  Zdaj pa poglejmo, kako uporabite vabo v Pokémon Go, ker so že bili primeri, da so ljudje, ki so ga poskušali uporabiti v PokéStop, videli sporočilo "tega tukaj ni mogoče uporabiti ". Če prejmete tovrstno sporočilo, ne skrbite, razložili bomo, kako ga rešiti.

  To prvi je vstop na PokéStop, na vrhu boste videli sivo polje. Ko pritisnete nanj, se prikaže sporočilo "prazen prostor, modul je mogoče namestiti ". Nato dodajte modul vabe, ki ga imate v predmetih, in ste pripravljeni, vaba bo začela opravljati svojo funkcijo v obdobju 30 minut. S tem preprostim trikom lahko vabo v PokéStopu uporabite kadar koli želite (in vabo imate na seznamu predmetov).

  Kaj storiti, da odpravite težave v Pokémon Go?

  Kot pri vseh igra z veliko ponovitvijo in pretokom uporabnikov, nekatere okvare so normalne. Počasi bomo razložili najboljše trike za reševanje napak, ki se lahko pojavijo pri neuspehu te posebne igre. Če na primer ne morete hoditi v Pokémon Go, imate morda težave s signalom GPS ali z internetno povezavo, preverite oboje in kmalu boste videli, kako boste težavo rešili.

  A problem, ki nima tako enostavne rešitve Gre za propad strežnikov. Če ugotovite, da strežnik ne deluje zaradi preveč igralcev, lahko le počakate. Vemo, da je lahko nekoliko moteče, še posebej, če zajamete veliko Pokémonov in se ta težava pojavi, vendar je to najlažji način za rešitev te podrobnosti igre.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar