Glavni » amazon » Kako združiti več datotek PDF in jih brezplačno združiti v en dokument

Kako združiti več datotek PDF in jih brezplačno združiti v en dokument

AliExpress WW

Ali ste vedeli, da obstaja način, da v eno mapo združite več datotek PDF? Popolnoma smo prepričani, da boste nekoč uporabili znamenite datoteke PDF. Ko se sklicujemo na obliko, v kateri je na voljo, se tega ne zavedamo je eden najbolj uporabljenih na svetu.

Prav zares, PDF-ji so na voljo v vseh operacijskih sistemih in imajo vse možne načine uporabe, od poklicne do domače brez razlikovanja..

Pravzaprav si je mogoče te vrste datotek na našem mobilnem telefonu Android ogledati samo z prenesite in namestite program Adobe Acrobat.

Kazalo ()

  Kaj je datoteka PDF?

  PDF ali prenosna oblika dokumenta, kot kaže kratica v angleščini, kar v španščini pomeni prenosno obliko dokumenta. To je posebna oblika za shranjevanje digitalnih dokumentov, vendar z drugačno obdelavo in zunaj programske ali strojne opreme. Je zapletena oblika, sestavljena iz več elementov, kot so bitna slika, besedilo in vektorska slika.

  No, kot boste verjetno potem poznali dokumente vrste PDF, ki jih drugi preprosto poznajo kot tiste, ki so pripravljeni na tiskanje, z vidika mnogih uporabnikov, te vrste zapisa ni mogoče urejati z nobenim programom. Vendar morate to vedeti če obstaja način za njihovo urejanje in je povsem preprosto.

  Po drugi strani pa so nas mnogi bralci spraševali o tem, kaj lahko storimo, ko jih imamo veliko te ločene datoteke in želimo se jim pridružiti v eno samo datoteko.

  Kar se zgodi, je, da so datoteke PDF na nek način ali drugače nekakšen tabu za nekatere uporabnike, saj bi radi vedeli nekatere načine ali trike, da bi jih lahko veliko bolj izkoristili. V različnih časih smo že učili, kako pretvoriti slike v PDF, narediti predstavitve PDF in v tem primeru še posebej, ideja je, da jih prilepite tako, da ustvarite datoteko iz več različnih.

  Kako se pridružiti datotekam PDF? Končni trik

  No, kot smo že rekli, ideja spodaj je združiti več datotek vrste PDF, da se na koncu tvori ena sama, nekaj, kar je lahko koristno, če pomislite, da jih boste morda morali natisniti ali jih premakniti iz ene mape v drugo.

  Če ste optično prebrali več dokumentov in imate vsakega posebej, imate datoteko PDF, naslednja vadnica, ki jo bomo pregledali, bi vam lahko bila v veliko pomoč.

  Še posebej ob upoštevanju, da so v teh časih pogoste razmere, ko se različne vrste uprav obrnejo na nas ali zahtevajo datoteke PDF ali katero koli vrsto dokumentacije v tej obliki., Nikoli ne škodi, če vemo, kakšne možne načine uporabe lahko uporabimo. In natančno, ker morate skoraj vedno naložiti te datoteke eno za drugo, je bolje, da imamo vse informacije skupaj, da pospešimo zadevno nalogo, ki jo moramo izvesti..

  • Vnesite stran Majhna storitev PDF, Čeprav obstajajo tudi drugi in vsi delujejo bolj ali manj na enak način, se tega držimo zaradi enostavnosti.
  • Izberemo datoteke, ki jih bomo prilepili med njih  ali pa jih povlečemo na polje, spustimo v polje in jih tudi uredimo po vrstnem redu
  • Začnemo postopek in počakamo nekaj sekund, dokler se ne konča.
  • Prenesemo enotno datoteko PDF kakšen je rezultat tega postopka

  Kot vidimo iz prejšnjega koraka, gre za zelo preprost postopek, ki vam v nobenem primeru ne bi smel prinašati težav. Tudi če niste strokovnjak za to zadevo. In druge pozitivne točke te storitve so povezane z dejstvom, da Ni preveč invaziven v smislu oglaševanja ali nima stroškov, zato je zelo priporočljivo.

  Poleg tega, da se jim pridruži v eni datoteki, obstaja nova možnost spremenite vrstni red strani in celo zamenjati enega z drugim.

  Uporaba datotek PDF je zelo koristna, saj lahko informacije pošljemo z zaupanjem, da ne bodo spremenjene. Poleg tega lahko s pomočjo tehnologije to vrsto datotek prenesemo iz osebnega ali mobilnega računalnika in pod različnimi operacijskimi sistemi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar