Glavni » alibaba-info » Kako predvajati zaslon Motorole na Smart TV

Kako predvajati zaslon Motorole na Smart TV

AliExpress WW

Če analiziramo, kateri proizvajalci mobilnih naprav Android najbolj cenijo uporabniki in ne tisti, ki prodajo največ, je verjetno, da je Motorola eno od podjetij, ki je v zvezi s tem na katerem koli seznamu, saj njihovi terminali običajno imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Vsekakor smo v tem članku želeli zanje poučevati korak za korakom, kar je običajno bistvenega pomena kar najbolje izkoristite kateri koli pametni telefon v povezavi z možnostjo prenosa zaslona na pametni televizor.

V tem članku bomo govorili o možnosti prenosa zaslona Motorole na Smart TV prek skupnega omrežja WiFi, kar je v teh primerih logično. Ponudili vam bomo popoln vodnik po korakih za uporabo Miracast-a na vseh napravah Motorola, saj je to ime platforme, ki jo moramo upoštevati pri tovrstnih korakih. V to smer, priljubljene filme, TV-oddaje in druge lahko gledate neposredno iz mobilnega telefona na TV-zaslonu.

Preden začnete s korakom, morate seveda preveriti, ali ima Motorola Miracast, saj v nasprotnem primeru ne boste mogli v celoti izkoristiti te vadnice. V tem smislu moramo reči, da samo če ima naprava možnost Miracast, bo lahko svoj zaslon oddajala na pametni televiziji. Če želite to preveriti, moramo iti do našega pametnega telefona Motorola, v njegovih nastavitvah poiskati možnost zaslona in preveriti, ali se v njem prikaže možnost zaslona ali Miracast..

Kako predvajati zaslon Motorole na Smart TV
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Motorola Screen Share

  Če želite prenesti zaslon svoje Motorole na Smart TV, morate najprej odpreti Nastavitve, nato aktivirati WiFi svojega mobilnega telefona Motorola in nato pritisniti tri točke, da odprete napredne možnosti napravo, tako da izberete možnost WiFi Direct. Nato morate vzeti daljinski upravljalnik Smart TV in pritisniti gumb Meni. Videli boste, da se prikažejo omrežne funkcije, na vašem pametnem telefonu pa se mora prikazati nova ikona za pošiljanje zaslona na pametni televizor oz, Napravo Motorola morate v nastavitvah odpreti odprto možnost zaslona, ​​dokler se obe ne povežeta.

  Zahvaljujoč korakom po korakih, ki smo jih pravkar navedli, lahko kadar koli želite zaslon oddajati v realnem času svoje naprave Motorola, čeprav morate na enak način vedeti, da je ta korak za korakom združljiv le z nekaterimi napravami podjetje, med tistimi, ki izstopajo, so naslednje: Moto C Plus, Moto C, Moto G5 Plus, G5, Moto M, Moto E3, Power, Moto Z Play, Moto Z2 Play and Power, Moto C Plus, Moto C, Moto G5 Plus, G5, Moto M, Moto E3, Power, Moto Z in Moto Z2, Moto G4, Plus, Turbo, Moto X Play.

  Ali ste s tem korakom lahko posneli zaslon svoje Motorole na Smart TV?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar