Glavni » alibaba-info » Kako imeti in gledati Netflix v svojem mobilnem telefonu, tabličnem računalniku ali računalniku Katere naprave so združljive z Netflixom?

Kako imeti in gledati Netflix v svojem mobilnem telefonu, tabličnem računalniku ali računalniku Katere naprave so združljive z Netflixom?

AliExpress WW

Netflix je bil na svetu predstavljen leta 2012 in je postal popolna revolucija, čeprav se zdi, da bo kmalu prišlo do večje konkurence. Lahko imeti Netflix v mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in računalnikih iz njegove uradne aplikacije, lahko pa uporabite tudi druge vrste aplikacij, da uživate v vsej njeni vsebini.

Netflix je glavna platforma za serije in filme prek pretakanja, aplikacije, ki ima milijarde uporabnikov po vsem svetu in v kateri lahko uživamo tudi v svojih napravah in celo na pametni televiziji. Številne stranke pa še vedno ne poznajo vseh trikov, da bi jih lahko v celoti izkoristile..

Če ste se že prijavili za Netflix z njegove spletne strani, lahko uradno aplikacijo prenesete iz trgovine Google Play. Registrirate se z gesli in takoj imate dostop do vse vsebine ki jo platforma ponuja v svoji različici za ves svet.

Kazalo ()

  Netflix naj bo v mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in računalnikih prek "Hello Free "

  "Hello Free " je storitev, ki prek VPN simulira, da smos povezovanjem iz drugega dela sveta, tako da lahko rečemo vsebino, kot da se povezujemo zunaj svoje države in lahko dostopamo na primer do ameriške platforme. Najboljše od vsega tega je, da nam omogoča, da imamo Netflix v mobilnem, tabličnem in osebnem računalniku

  Netflix in druge aplikacije je mogoče namestiti neposredno iz Hola Free, lahko pa tudi ločeno, deluje enako. Klik na "Brskanje po " lahko izberemo državo s katerega se želimo povezati in s klikom na "Turn Off " odklopimo VPN in se znova povežemo z našo dejansko lokacijo.

  Revolucija pretakanja Netflix

  Netflix je bil eden od svetovnih pionirjev v ozakonito zagotoviti pretočno vsebino. Njegov katalog se po malem dopolnjuje in že ima na ogled tisoče filmov in serij. Ena njegovih glavnih prednosti je, da v večini primerov naloži celotne sezone serije, kar uporabnikom olajša maratone.

  Vključuje vsebino vseh zvrsti, ima celo poseben odsek za otroke prek katerega starši zagotavljajo, da njihovi otroci ne bodo mogli dostopati do vsebin, ki niso primerne za njihovo starost.

  Trenutno Netflix nima velike konkurence, Toda platformi HBO in Amazon bosta kmalu prispeli, zato bi se njihova vladavina lahko kmalu končala. Prisotnost več tovrstnih platform bo prisilila novo distribucijo serij med vsemi in jasno je, da bodo vsi želeli predvajati najnovejše izdaje.

  Kako kar najbolje izkoristiti Netflix v telefonu ali računalniku
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Triki za več Netflixa

  Najprej je ena izmed odličnih lastnosti Netflixa povezana z sposobnost prilagajanja vsebine, ob upoštevanju, da bomo, če si bomo prizadevali spremeniti svoj uporabniški profil, lahko videli točno tisto vrsto vsebine, ki nas zanima.

  Prilagoditev podnapisov je še ena izmed sprememb, ki so vedno priporočljive, če želite več uživati ​​v tej storitvi. Zgodi se, da mnogi uporabniki ugotovijo, da so črke postavljene na vrh vsebine in postanejo nadležne ali vsiljive. Če želite to spremeniti, morate iti na Moj račun> Profil> Videz napisov; in tam lahko naredite vse želene nastavitve.

  Hkrati se včasih morda pripravite na kavču ali v postelji za ogled svoje najljubše serije in ugotovite, da se zažene samodejno reproduciranje vsebine, zaradi katere del njih izgubite. To je mogoče tudi spremeniti, kar morate storiti, je iti na Račun> Nastavitve predvajanja, in onemogočite možnost "Samodejno predvajanje ".

  Nadzirajte porabo mobilnih podatkov in prenose

  Na enak način vemo, da so številni uporabniki Netflixa nekoliko zaskrbljeni zaradi težav, ki jih povzroča poraba mobilnih podatkov ko pretiravajo s svojimi najljubšimi serijami in filmi. Vsekakor je vedno priporočljivo uporabiti funkcije, ki nam jih ponuja platforma.

  Za dostop do njih moramo iti na Moj račun> Moj profil> Nastavitve predvajanja in nato na "Poraba podatkov na zaslon " in tam boste videli, da lahko spreminjate, na primer znižujete kakovost videoposnetkov, da porabite manj mobilnih podatkov.

  Če ste eden izmed tistih, ki običajno prenesejo vsebino Netflix, da bi jo pozneje gledali, ne da bi morali biti povezani v internet, kar je zelo koristno, da ne bi preveč porabili za mobilne podatke, morate vedeti, da te prenosi se odvijajo v pomnilniku iz pametnega telefona.

  Občasno preverite, ali imate spletno stran s knjigami. To lahko storite v Moj račun> Profil> Moji prenosi; poglavje, v katerem boste imeli možnost upravljati vso preneseno vsebino hitro in enostavno.

  Netflix imate v mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in računalnikih

  Pravzaprav ni preveč zapleteno imeti Netflix na naši mobilni napravi, vse kar morate storiti je, da imate naprava, ki ima iOS ali Android, da ima dobro internetno povezavo in hkrati, da ima kar se da udoben zaslon.

  Netflix je optimiziran za optimalno delovanje na vseh vrstah naprav, bodisi Android, Windows ali tudi iOS. Preprosto si je mogoče brez težav ogledati različne serije in filme v kakovosti HD ali Full HD, saj se naloži zelo hitro, da, bolj priporočljivo je, da pri uporabi Netflixa uporabljate Wifi.

  Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je očitno prenos Netflixa. Takoj ko je končan, boste morali ustvariti račun Netflix, za katerega potrebujete kreditno kartico za plačilo. Prvi mesec je popolnoma brezplačen in če prekličete, preden gre v drugi mesec, Netflix vam nič ne zaračuna, Od vas bo odvisno, ali želite še naprej uporabljati storitev ali ne.

  Ko je ta pripravljena, lahko začnete uporabljati zadevno storitev, ima tri vrste računov in izbrati morate tistega, ki je najbolj optimalen za vas. Uporabite lahko več zaslonov, kar pomeni, da lahko nemoteno se prijavite na več mobilnih napravah hkrati, toda tam, ko izberete račun, dobite največji znesek.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar