Glavni » alibaba-info » Kako priti do Spotify Premium brez kreditne kartice

Kako priti do Spotify Premium brez kreditne kartice

AliExpress WW

Veliko ljudi bi želelo imate Spotify Premium. Navsezadnje s takšnim računom lahko poslušamo glasbo brez kakršnih koli omejitev, kje hočemo in kako želimo.

Torej bomo videli spodaj, kako priti do Spotify Premium brez kreditne kartice. Ker navadno potrebujete kreditno kartico, da imate račun Premium, in mnogi ljudje nimajo dostopa do nobenega od njih.

Kazalo ()

  Spotify Premium brez kreditne kartice

  Dobra stvar pri tem Premium račun Med drugim lahko poslušamo pesmi, ki so nam najbolj všeč, brez kakršne koli reklame. Poleg tega lahko poslušamo glasbene teme, ki so nam všeč na različnih seznamih. Ko imamo brezplačen račun, moramo to storiti naključno.

  Poleg tega lahko vse pesmi v našo napravo prenesete tudi v računalnik, Smart TV, tablični računalnik ali mobilni telefon. Na ta način lahko poslušamo vse pesmi, ki jih prenesemo, kadar koli želimo, ne da bi morali biti povezani z internetom in ne bi morali porabiti mobilnih podatkov, če bi bili s telefonom.

  Toda tudi to ni vse pesmi lahko poslušamo v HD, v visoki ločljivosti. Kakovost glasbe je neverjetna, veliko boljša od YouTuba (platforme, ki jo mnogi uporabljamo za poslušanje glasbe), zato je vredno imeti račun Spotify Premium.

  Kako priti do Spotify Premium

  Za imeti račun Spotify Premium Ustvarili bomo račun na spletnem mestu Finciero.com. To je storitev, ki vam omogoča, da ustvarite navidezno kartico, s katero lahko se naročimo na Spotify in postanemo Premium.

  Na kratko ustvarite kreditno kartico, vendar virtualno. Dajo vam enake podatke, da jih lahko uporabljate v spletu, vendar kartice nikoli ne boste imeli doma, fizične kartice ni. Toda v internetu ga lahko uporabljate, kot da gre za navadno kreditno kartico.

  To je izjemno pozitivno, ker Pomaga vam tudi, da se naročite na Netflix med drugimi zanimivimi storitvami, ki zahtevajo, da ima kreditna kartica račun. Aktivirajte navidezno kartico v Finančni Ne bo trajalo predolgo, v manj kot 24 urah boste lahko uživali v tej kartici in vseh prednostih, ki vam jih lahko ponudi.

  Ne boste imeli več izgovorov za dostop do različnih storitev, ki so bile prej nemogoče zaradi pomanjkanja kreditne kartice. Poleg tega je veliko varneje, kot če uporabljate kreditno kartico, če jo imate. Zato je zelo priporočljivo, da ga imate na Finciero.com.

  Ustvariti račun, zahtevati kartico in jo začeti uporabljati je lažje, kot si predstavljate in na ta način boste to lahko imeti Premium račun na Spotify v nekaj minutah. Ker deluje kot običajna fizična kreditna kartica.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar