Glavni » amazon » Kako imeti brezplačen internet brez aplikacij 2021

Kako imeti brezplačen internet brez aplikacij 2021

AliExpress WW

V zadnjih tednih smo pregledali številne, po našem mnenju najboljše vadnice, ki so na voljo uporabnikom pri povezovanju z internetom, tudi če je v njihovih mobilnih napravah kakršno koli ravnotežje. No, z istimi izrazi moramo poudariti, da obstajajo tudi drugi triki, ki nas v zadnjem času veliko sprašujejo.. V tem primeru je ideja pojasniti, kako imeti brezplačen internet brez aplikacij do leta 2021.

Resnica je, da mnogi koraki po korakih, ki smo jih takrat poučevali, zahtevajo druge aplikacije kot tiste, ki smo jih običajno namestili na mobilne telefone, in ob tej posebni priložnosti smo videli, da je ta članek potreben o tem, kako do brezplačnega interneta brez aplikacij 2021. Ideja je uporabiti le nekatere konfiguracije naprave Android da čeprav so odvisni od proizvajalca in različice operacijskega sistema, so običajno na voljo pri vseh.

Preden začnete z vsemi podrobnostmi po korakih za brezplačni internet brez aplikacij 2021, V nobenem primeru nismo želeli nehati opozarjati, da bo treba izpolniti nekatere začetne zahteve, ki so povezane z različico operacijskega sistema Android in tudi z dejstvom, da je v terminalu na voljo minimalno stanje. Dejansko morate imeti mobilno napravo z operacijskim sistemom Android z različico 2.3.6 naprej in nato pričakovati, da bo v terminalu na voljo nekaj ravnotežja.

Kazalo ()

  Brezplačen internet v Androidu brez aplikacij

  Preden se lotimo podrobnosti tega koraka, začnemo enako pomembno, da se malo pogovorimo o državah, v katerih deluje, in sicer zlasti: Argentina, Belize, Bolivija, Brazilija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Kuba, Ekvador, Salvador, Gvajana, Grenada, Gvatemala, Haiti, Honduras, Mehika, Nikaragva, Paragvaj, Panama, Peru, Portoriko, Dominikanska republika, Urugvaj in tudi Venezuela. Če ste v katerem od njih, lahko nadaljujete brez težav.

  Ko upoštevate vse prejšnje elemente, je naslednja stvar, da odprete Nastavitve, O napravi in ​​nato preverite številko jedra, ki pripada naši mobilni napravi Android. Pomembno je, da se številka konča leta 917, da bo brezplačen internetni vdor lahko nemoteno deloval. Ko potrdite vse zgornje korake, morate imeti v mislih naslednje, ko je številka jedra preverjena, moramo odpreti nastavitve mobilnega omrežja v imeni dostopnih točk / APN.

  V tem razdelku je čas, da se pomaknete v zgornji desni del zaslona in izberete simbol +. Hkrati pa moramo nastavite podatke na naslednji način:

  • Ime: Prost
  • APN: internet.gratismundial.com
  • Zastopnik: 167.34.56. 189
  • pristanišče: 8080
  • Vrsta APN: Privzeto

  Ko končate prejšnji korak, je naslednje povezano s klikom na Shrani, ki se nahaja v zgornjem desnem delu zaslona, ​​izberemo APN in počakamo, da se prikaže signal 3G ali 4G glede na vrsto mobilnih podatkov, ki smo jih sklenili. V bistvu moramo reči, da smo doslej izpolnili večino zahtev manjka najpomembnejše, to je preveriti, ali imamo dostop do interneta. S pošiljanjem sporočila prek WhatsAppa ali odpiranjem spletne strani ga boste lahko potrdili.

  Na koncu nismo želeli omeniti, da je ta korak za korakom popolnoma uporaben pri večini operaterjev, kar lahko upoštevamo v posebnih primerih naslednjega: Claro, Movistar, Tigo, Digicel, RDEČA, Telcel, AT&T, Personal, Nextel, Entel, Nuestro, TIM, Oi Móvil, Unefon, Virgin Mobile, Tuenti MX, Cierto, WOM. Če imate kakršna koli vprašanja o tem in se želite posvetovati z nami ali iz kakršnega koli drugega razloga, nam za trenutek ne odlašajte in nam o tem pustite komentar.

  Ali ste po tem koraku lahko dobili brezplačen internet?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar