Glavni » alibaba-info » Kako imeti temo in ozadja Galaxy S8 na katerem koli mobilnem telefonu

Kako imeti temo in ozadja Galaxy S8 na katerem koli mobilnem telefonu

AliExpress WW

Če ste ljubitelj pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android namesto Applovih, ki imajo iOS, potem boste verjetno želeli imeti Samsung Galaxy S8 ali Samsung Galaxy S8 Plus, glede na to, da gre za najboljše Android naprave v tem letu. Poleg tega moramo poudariti, da čeprav vsi ne morejo plačati, koliko stane Samsung Galaxy S8 ali Samsung Galaxy S8 Plus, No, katero koli drugo napravo Android lahko konfiguriramo tako, da je bolj podobna vodilni v Koreji.

Če resnično nekaj razlikuje Samsung Galaxy S8 in Samsung Galaxy S8 Plus, je to njihov videz, ne samo zaradi ukrivljenega zaslona na straneh te naprave., ampak tudi za teme in ozadje tega terminala, ki ga ločujejo od drugih današnjih naprav Android. Zanimivo je, da imamo lahko nekaj tednov slog Samsung Galaxy S8 na našem mobilnem telefonu Android. Potem vas bomo naučili, kako preprosto obleči svoj terminal Samsung Galaxy S8 Android.

Seveda, ko govorimo o možnosti, da vaš mobilni telefon izgleda kot Samsung Galaxy S8 ali Samsung Galaxy S8 Plus, to še ne pomeni, da bo imel moč ali kakšno tehnično specifikacijo, ampak enak vizualni slog terminalska zastava korejskega podpisa. Na enak način moramo poudariti, da vas bomo s tem trikom naučili, V Samsung Galaxy S8 boste dobili videz, zelo podoben videzu Androida 7.0 Nougat, z vsem, kar pomeni.

Kazalo ()

  Samsung Galaxy S8 Android Ozadje

  No, prva stvar, ki jo moramo omeniti v zvezi s tem, je, da je videz Samsung Galaxy S8 ali Samsung Galaxy S8 Plus kateremu koli Androidu resnično preprost, saj moramo prenesti samo posebno izdelano aplikacijo, neposredno iz to povezavo. Pravzaprav je eden najboljših zaganjalnikov za mobilne naprave Android. In poleg tega, da mobilni telefon vizualizira kot Samsung Galaxy S8, doda vse ikone Androida 7.0 Nougat.

  Če želite, da vaša mobilna naprava z operacijskim sistemom Android kadar koli izgleda enako kot prej, morate le onemogočiti njeno delovanje, kar vas stane le nekaj sekund. Da bi se izognili ozadjem, ikonam, zvokom, aplikacijam in drugim elementom Galaxy S8, vse kar morate storiti je, da odprete Applications, Application Manager in ga odstranite ali onemogočite.

  Nekateri dvomi bralcev knjige Poglej, kako to storiti, ki smo jih želeli razjasniti s tem člankom, so povezani z naslednjim: Kako prenesti svoj mobilni telefon na Samsung S8, tema s8 za android, tema samsung galaxy s8 za kateri koli android, kako spremeniti katerega koli androida v s8, kako videti videz s8 na svojem androidu, kako imeti videz galaxy s8?, Kako namestiti temo s s8 na samsung j5 2016, kako namestiti temo iz galaxy s8 na kateri koli android, prenesti temo s8 na s7 ali temo Samsung s8.

  Ste uspeli dodati videz Samsung Galaxy S8 na svoj terminal Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar