Glavni » google » Kako naložiti in objaviti več fotografij na Facebooku iz iPhona ali iPada

Kako naložiti in objaviti več fotografij na Facebooku iz iPhona ali iPada

AliExpress WW

Facebook je od svojega nastopa leta 2004 za vedno spremenil način komuniciranja z drugimi. Omogoča nam, da se v realnem času pogovarjamo s Facebook messengerjem, delimo informacije z drugimi, pa tudi svoje izkušnje pri nalaganju videoposnetka ali fotografije. Torej, če ste uporabnik sistema iOS v tem članku, vas bomo naučili kako naložiti in objaviti več fotografij na Facebooku iz iPhona ali iPada.

To socialno omrežje je že dolgo znano kot eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij po vsem svetu, lahko bi bilo celo tisto z največ uporabniki. Kljub tej situaciji je zaradi njih prišlo veliko pritožb počasen in dolgočasen, ki je zaznamoval njegovo uporabo. Ustvarjalci Facebooka pa so to upoštevali in oblikovali nov vmesnik, ki ponuja priročne prednosti in več pripomočkov..

Kazalo ()

  Zakaj deliti in objavljati fotografije na Facebooku?

  To je nova aplikacija Facebook, ki ponuja platformo veliko hitreje, kar vam zagotavlja odlično udobje ko gre za interakcijo z vašimi sledilci. A poleg te čudovite novosti s seboj prinaša še odlična orodja, ki vam bodo olajšala marsikaj, ena izmed njih je nalaganje več fotografij v svoj profil iz sistema iOS.

  Ne pozabite, da želite izraziti kakršno koli idejo ali preprosto grafično okrasite svoj profil na facebooku, preprosto morate prenesti slike ali fotografije za svoj profil. V kibernetskem prostoru obstaja širok spekter specializiranih spletnih mest, s katerih lahko prenesete fotografije ali slike svojih najljubših motivov.

  Če pa želite, da vsak dan dokumentirate s fotografijami ali slikami, posebna priložnost, na primer rojstni dan, slovesnost ob podelitvi diplom ali če lahko vaša družina in prijatelji, ki živijo daleč od vas, vidijo, kako lahko otroci rastejo, možnost bi bila povežite svoj instagram račun s svojim facebook računom. V tem primeru, ko postavite fotografijo na Instagram, se bo samodejno pojavila na vašem facebooku.

  Če imate več fotografij in jih želite naložiti hkrati, sinhronizacija obeh družbenih omrežij morda ni najbolj idealna. Bodi pozoren na to drugo možnost, ki jo predstavljamo kot alternativo.

  Pomembno je vedeti, da so koraki, ki jih bomo navedli spodaj, pripravljeni izključno za naprave iOS. Zato morate imeti v rokah iPhone / iPad in biti registrirani na Facebooku.

  Kako hitro naložiti več fotografij z napravami iPad ali iPhone?

  Prva stvar, ki bi jo morali upoštevati pri nalaganju serije fotografij na Facebook, je v napravi iOS namestite mobilno aplikacijo Facebook. Za to ne pozabite, da ga lahko prenesete iz trgovine App Store, tako da ga takoj namestite. Ko imate to, nadaljujte na naslednji način:

  • V napravi odprite aplikacijo Facebook in vnesite osebne podatke, da začnete sejo.
  • Na glavnem zaslonu vam bo na vrhu prikazal vrsto zavihkov, kliknite, kjer piše "Fotografija ".
  • Pojavilo se bo okno, ki vam bo pokazalo možnosti 'Fotografiraj ali posnemi video ' in 'Izberite iz knjižnice '. Izbrati morate 'Izberi iz knjižnice.
  • V oknu, ki prikazuje imenik vašega notranjega pomnilnika poiskati morate fotografije, ki jih želite naložiti na Facebook. Tukaj imate možnost, da ne samo naložite fotografije, temveč izberete več. Izberite želeno fotografijo in kliknite ikono fotoaparata.
  • Ko to storiš se vrne v prejšnji meni kjer imate možnosti "Fotografiraj ali posnemi video " in "Izberi iz knjižnice ". Če želite dodati več, lahko to storite tolikokrat, kot želite.
  • Pametno! Na Facebook ste naložili več fotografij.

  Na ta preprost način na facebook lahko naložite več fotografij, Ne pozabite, da se pri tej dejavnosti pojavijo tudi druge možnosti, s katerimi lahko organizirate naložene fotografije. Tako lahko ustvarite album za razvrščanje slik po dogodkih ali izberete določeno fotografijo in jo postavite kot sliko profila.

  Na podlagi vsega, kar smo že navedli, vas vabimo, da naložite svoje rojstnodnevne fotografije in takoj poskusite s to metodologijo ki vam ga predstavljamo za vašo napravo iPad ali iPhone.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar