Glavni » android » Kako naložiti video posnetke, slike in fotografije na spletu prek storitve TinyPic

Kako naložiti video posnetke, slike in fotografije na spletu prek storitve TinyPic

AliExpress WW

Tipičen, če ga še ne poznate, je zabaven spletna storitev ki vam omogoča nalaganje slik in videoposnetkov, da jih preprosto delite z drugimi uporabniki.

TinyPic je bil zanj servis izmenjava slik in videoposnetki, ustanovljeni leta 2004 in v lasti Photobucket.com, ki so uporabnikom omogočali nalaganje, ustvarjanje, povezovanje in skupno rabo slik in videoposnetkov prek interneta.

Platforma omogoča skupno rabo datotek brez potrebe po registraciji. Na ta način lahko vizualiziramo in uporabimo večpredstavnostne vsebine od drugih uporabnikov brez kakršnih koli omejitev.

Tinypic je dovolil nalaganje in gostovanje datotek jpeg (jpg), png, gif in tiff. Slike, večje od 1.600 slikovnih pik (tako v višino kot v širino), se samodejno spremenijo na sprejemljivo raven. Tynipic ne sprejema videoposnetkov, večjih od 500 megabajtov ali ki trajajo več kot 15 minut.

Če želite naložiti to vsebino presega dovoljene meje by Tinypic, ne skrbite, da obstajajo načini za stiskanje datotek, zato lahko vsebino, ki jo želite urediti, naložite brez težav.

Leta 2011 je podjetje Tinypic odstranilo več sto tisoč slik, ki jih gostijo uporabniki vizualizacija in dostop nemogoč. To je povzročilo nelagodje med uporabniki, ki so to storitev uporabljali za gostovanje svojih fotografij..

Poleg odstranjevanja slik ostaja tudi sprostitev njihovega URL-ja, ki se uporablja za novo sliko, zato je v člankih in / ali v Tinypicu prikazana vsaka slika, naložena v Tinypic stari komentarji in ne tako stara na internetu.

V forumih, ki nimajo nič skupnega s tem, kdo je naložil te slike in popolnoma izven njih znanje in nadzor, na ta način Tinypic popolnoma krši zasebnost gostujočih slik.

Če imate edinstvene slike, ki jih želite deliti na forumih, ali preprosto, če želimo fotografije ali varnostne kopije shraniti na javno mesto, da jih kadar koli obnovimo, je to članek vadnico, ki ste jo iskali. Naučimo vas, kako uporabljati Tiny Pic, nalagati fotografije in videoposnetke in jih deliti v nekaj sekundah.

Naložite fotografije Tinypic

Prvi korak za nalaganje fotografij na Tinypic je dostop do spletnega mesta storitve. V naš spletni brskalnik vnesemo www.tinypic.com in v oknu, ki se odpre, izberemo možnost, ki pravi Naloži.

V oknu bo prikazan odsek z naslovom Nalaganje slik in videoposnetkov, kjer lahko izberite datoteko ki jih želimo naložiti. Izberite parametre, kot so vrsta datoteke (video, slika, spletni naslov), velikost in oznake. Ta zadnji razdelek je pomemben, ker bo uporabnikom olajšal iskanje naših datotek..

Če želite naložiti datoteko, bomo kliknili gumb Izberi datoteko in krmarili bomo med mapami na trdem disku poiščite datoteke da želimo prosto deliti.

Ko je izbrana slika ali video, bomo napisali oznake ali nalepke, ki bodo omogočile Tinypic organizirati svojo vsebino in olajšajo iskanje. Treba je opozoriti, da to ni obvezen korak. mogoče je naložite fotografije in video posnetke ni potrebe po izbiri nalepk.

Ne pozabite izbrati vrste datoteke. Če gre za fotografijo, izberite, kje piše slika, privzeto odsek Spremeni velikost in lahko izberete obliko. Običajno se slike delijo na forumih velikosti 800x600, če imate večjo sliko, lahko označite možnost 15 "Zaslon.

Na naslednjem zaslonu se prikaže okno z sporočilo o zaščiti. Besede morate napisati, da potrdite, da niste bot. Lahko so določene besede ali zaporedje številk.

Ko je varnostno sporočilo potrjeno, bomo svoj video ali fotografijo naložili v splet. Tinypic je a storitev gostovanja popolnoma brezplačno. Vsebino Tinypic si lahko kadar koli ogledate in uporabite brez zapletov.

Če želite deliti fotografije Tiny Pic, lahko izberete IMG kodo za forume in oglasne deske in od tam kopirajte povezavo prilepiti v katero koli objavo na forumu. Tako bo slika prikazana naložena samodejno v vsakem sporočilu, ki ga naložite.

Sliko lahko delite tudi s kopiranjem povezave, ki se pojavi na zadnjem območju, kjer piše Neposredna povezava za postavitve. V tem primeru se v spletnem brskalniku odpre nov zavihek in z lepljenjem omenjene povezave boste videli fotografijo, ki ste jo pravkar naložili. Je hitra in enostavna storitev za izboljšanje slik in videoposnetkov v spletu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar