Glavni » alibaba-info » Kako naložiti ali objaviti fotografije v Instagramu iz mobilnega ali osebnega računalnika v različnih velikostih

Kako naložiti ali objaviti fotografije v Instagramu iz mobilnega ali osebnega računalnika v različnih velikostih

AliExpress WW

Instagram nedvomno je modno družabno omrežje, Dejstvo pa je, da čeprav imajo drugi še vedno večje število uporabnikov, na primer Facebook, ni dvoma, da je prvi med njimi najbolj priljubljen med uporabniki po vsem svetu..

Težava je v tem, da čeprav je aplikacija Instagram resnično privlačna, ima različica za računalnike, to je spletna različica storitve, zelo malo funkcij in je skoraj nemogoče ponoviti uporabniško izkušnjo iz brskalnika. Chrome ali Firefox.

Iz tega razloga smo se odločili, da pripravimo članek, v katerem vas bomo naučili, kaj storiti, če želite naložiti fotografije v Instagram s svojega mobilnega telefona, kar je najpreprostejša vadnica, pa tudi, kdaj je vaš cilj, da jih naložite iz računalnika, bodisi v Chromu ali Firefoxu.

Kazalo ()

  Naložite fotografije v Instagram z mobilnega telefona

  Kot smo že povedali, je fotografije najlažje naložiti v Instagram prek mobilnega telefona. Za to moraš sledite tem korakom:

  • Odprite aplikacijo Instagram na vašem pametnem telefonu
  • Ko se odpre, boste na dnu videli pet ikon in s pritiskom nanjo pojdite na tisto v sredini, +
  • Potem boste preusmerjeni na nov zavihek, kjer boste našli galerijo z ogromnim številom fotografij, tistih, ki ste jih posneli, tistih, ki ste jih so vas poslali prijatelji, itd. Brskajte, dokler ne najdete slike, ki jo želite naložiti
  • Odprl se bo na sredini zaslona in ga zasedel skoraj v celoti
  • Ko kliknete Naprej, se prikaže nova plošča, v kateri lahko uporabite filtre, spremenite velikost itd..
  • Ko končate z urejanjem, greš nazaj na naslednje
  • Na tej točki moramo v sliko vstaviti samo dodatne elemente, na primer nogo. stran, nalepke, več informacij, itd.
  • Ko končate, kliknite Share and voila, končali boste

  Naložite fotografije v Instagram iz računalnika s Chromom ali Firefoxom

  No, že omenjena prva vadnica, za katero predvidevamo, da jo večina bralcev ve v večji ali večji meri, bomo šli k drugi, ki je najpomembnejša, ker naložite fotografije v Instagram iz računalnika je običajno bolj zapleteno, obstajajo triki za neverjetno fotografiranje.

  No, ob predpostavki, da ste v brskalnik že namestili uporabniški agent Swicher, ki je bil tisti, ki smo vam ga že dali na voljo, boste videli, da ko odprete katerega koli od teh programov, možnost "User-Agent Swicher "se prikaže v meniju, ki je del vrstice, kjer izbrati morate iOS ali Android. To je zato, ker vtičnik nekako brskalnik prevari, da misli, da se aplikacija izvaja v enem od tistih mobilnih okolij. Ko izberete svoj operacijski sistem, morate spletno mesto Instagram odpreti na tradicionalen način. Tako lahko s koraki, ki smo jih opisali v prejšnji vadnici, fotografije, ki jih želite naložiti v Instagram, naložite iz računalnika.

  Kot lahko vidite, je nalaganje fotografij na Instagram iz osebnega računalnika možno z nekaj majhnimi triki in aplikacijo kot dopolnilo. To je alternativa, ki jo priporočamo vsem tistim, ki iz različnih razlogov morda nimajo telefona pri roki, saj bodo po zaslugi tega koraka lahko zamenjajte ga, ne da bi se preveč zakomplicirali.

  Vsi vemo, da je Instagram, družabno omrežje "sekundarno ", na nek način Facebook. A očitno ima Instagram drugačen pristop do Facebooka, v veliko pogledih je veliko preprostejši, fotografije in videoposnetke lahko naložite le za razliko od "velikega brata ", vendar je eden najbolj uporabljenih na svetu in je da je v dobi v kje selfiji in videoposnetki so v središču vsega, je očitno, da mu je šlo predobro.

  A ena izmed težav, ki jih ima Instagram, vsaj zame. Za mobilne telefone je preveč ekskluziven. Čeprav je mogoče družabno omrežje preveriti iz računalnika, z njegove uradne spletne strani, Malo več je mogoče storiti saj ne dovoljuje nalaganja fotografij ali videoposnetkov iz sistema Windows ali drugega operacijskega sistema.

  Čeprav obstaja rešitev za nalaganje fotografij v Instagram iz računalnika z operacijskim sistemom Windows ali celo iz MAC-a, je to zelo uporaben program, enostaven za uporabo in vam lahko zagotovim, da ga boste v nekaj sekundah kar najbolje izkoristili , na hitro naložite vse fotografije, ki jih želite, na Instagram na preveč preprost način. Preberite, če želite izvedeti, kako naložite fotografije v Instagram iz sistema Windows v nekaj sekundah.

  Fotografije naložite v Instagram iz računalnika

  Če želite fotografije naložiti v Instagram prek računalnika, boste morali uporabiti program precej zanimivo imenovano Gramblr. Na srečo je preveč enostaven za uporabo in lahko bi rekli, da vas bo takoj, ko ga naložite in namestite v računalnik, spomnil na družabno omrežje.

  Če ga želite uporabljati, ga boste morali preprosto prenesti in namestiti, kot sem že rekel. Ko ga pripravite, ga zaženite in se morate prijaviti s svojim računom Instagram. Po tem morate preprosto izbrati fotografijo, ki jo želite naložiti iz računalnika, in po potrebi dodati opis ter voila, nič drugega kot to, da lahko fotografije naložite na Instagram iz vašega računalnika.

  Naložite na Instagram iz sistema Windows

  Kot boste videli, uporaba sploh ni zapletena in jo lahko pustite odprto. Če želite še naprej nalagati fotografije, lahko to storite udobno, ne da bi pri tem izgubljali čas. Računa ni treba imeti odprtega v mobilnem telefonu ali v računalniku. Vse boš naredil uporabo tega programa.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar