Glavni » aliexpress » Kako rešiti težavo s čilsko carino s paketom, zadržanim od AliExpress

Kako rešiti težavo s čilsko carino s paketom, zadržanim od AliExpress

AliExpress WW

Trenutno je vsak dan bolj v modi nakupovanje v tujini, tako kot na Kitajskem, v eni od trgovin on-line Največji je AliExpress, v katerem lahko najdemo vse vrste izdelkov, ki si jih lahko predstavljamo, vendar se postavlja vprašanje, zakaj je tako modno kupovati na Kitajskem?

Kazalo ()

  Carina AliExpress Čile

  Zakaj je tako modno kupovati na Kitajskem? Odgovor na to vprašanje je zelo preprost, saj so izdelki v tem kraju veliko cenejši kot v Čilu in večina izdelkov, ki jih najdemo v AliExpress Pri nas jih ni na voljo v trgovinah, zato gre za unikatne izdelke, precej inovativne, sicer velja počakati na čas dostave prevoza in pošte, v AliExpressu najdete kupone za popust.

  Mnogi uporabniki so postali odvisni od nakupa neposredno pri porcelan preko AliExpress, Zaradi tega mnogi ne poročajo, da so nakupi, ki presegajo vrednost 30 dolarjev (USD), približno 20.000 dolarjev čilskih pezosov, morali bodo plačati carinski davek, ki je enak odstotku vrednosti omenjenega nakupa , to je v vseh primerih zelo redko unovčeno zaradi dejstva, da prodajalci AliExpress prijavi prodajo z "Darilo"Ali vsaj 30 dolarjev za napredovanje carinskega postopka in s tem izogibanje stroškom uvoza izdelkov, vedeti morate, kakšne pošiljke so za vas najboljše. 

  Čilska carina AliExpress

  V primeru, da ste izdelek kupili v trgovini AliExpress z zelo visoko vrednostjo in jo prodajalec prijavi za precej nižjo vrednost, in če čilska carina preseneti to podrobnost, Glavna stvar, ki jo morate povedati, je, da je prodajalec storil napako, za katero bo potrebna kopija ali potrdilo o računu tega nakupa in dokazilo o plačilu navedenega izdelka, bodisi posnetek zaslona na izpisku vaše kreditne kartice. s katerim opravite plačilo nakupa.

  Če carina zahteva dokumente za nakupe na AliExpressu

  Če po nakupu v trgovini AliExpress, če imate račune carinsko težavo, jih je treba poslati pod Koda za sledenje S katerim vas bo pošta obvestila, tako da bo opravljen nov izračun davka, ki ga je treba plačati na carini, če ga želite preklicati, neposredno v trenutku, ko izdelek prevzamete na pošti v Čilu, ali pa je tudi način če to storite na spletu na spletnem mestu zakladnice v Čilu, je najbolj priporočljivo, da se izognete hudim časom, kadar gre za ljudi, ki so zaradi tega kaznovani.

  Prednosti in slabosti nakupa na AliExpressu

  The nakupovanje na AliExpressu So eden najpreprostejših na spletnem trgu, saj je s količino izdelkov in sort, ki obstajajo, normalno, da lahko pride do vrste težav, med slabostmi nakupa na njem pa so:

  • Ne obstaja komunikacija s prodajalcem kljub temu neposrednemu klepetu in pošiljanju sporočil pri oddaji naročila verjetno ni mogoče razrešiti dvomov.
  • Izdelek lahko traja med 30 do 60 dnevi prispeti.
  • Možno je, da tisto, kar prispe, ne ustreza Opis izdelka.  

  Kljub temu med prednosti nakupa V tej trgovini je veliko, zlasti kadar potrebujete izdelke, ki jih drugi niso našli, med temi prednostmi so:

  • A velik proizvodni trg Na izbiro ni nobenih omejitev za izdelke ali blagovne znamke..
  • The cene so nizke v primerjavi z drugimi spletnimi trgovinami, skupaj s tem popusti, ki jih dajejo v posebnih sezonah. 
  • Obstaja možnost pošiljanja paket brezplačno na naslov, kot tudi izbiro kurirjev z najboljšo ceno pošiljanja.

  AliExpress je spletna trgovina ki ponuja številne prednosti, prednosti in izdelke, ki jih ni mogoče najti drugje, čeprav lahko obstajajo težave, ki škodijo zaznavanju strani, vse je odvisno od blaga, kupca in časa, ki je na voljo za čakanje na pošiljko.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar