Glavni » android » Kako odpraviti najpogostejše težave z baterijo v Androidu 8.0 Oreo

Kako odpraviti najpogostejše težave z baterijo v Androidu 8.0 Oreo

AliExpress WW

Ste že doživeli baterija na Androidu 8.0 Oreo? Resnica je, da nam je več uporabnikov naprav Nexus in Pixel govorilo, da imajo te težave dejansko težave v svojih terminalih, potem ko so posodobili na najnovejšo različico Androida. Ravno iz tega razloga smo danes želeli obravnavati možne rešitve problema.

Zgodi se, da se zdi, da težave z baterijo povzročajo Android 8.0 Oreo so precej pogosti, in zato vas želimo naučiti nekaj trikov, za katere menimo, da bi jih morali upoštevati v teh situacijah. Čeprav je Google komentiral, da bo z Oreo baterija naših terminalov zdržala veliko dlje kot prej, do zdaj pa pozitivnih izkušenj še ni, pri posodobitvi vdelane programske opreme lahko pride do napak.

Kazalo ()

  Baterija se v Androidu 8.0 Oreo hitro prazni

  No, čeprav očitno najnovejša različica Androida prikazuje nekatere svoje funkcije, so se trenutno mnogi osredotočili predvsem na težave z baterijo v Androidu 8.0 Oreo in logično je, da bi moralo biti tako. In medtem ko je Google napovedal, da bo v naslednjih dneh izdal še eno manjšo posodobitev, ki bo odpravila težavo z baterijo v sistemu Android Oreo, vam želimo dati še druge nasvete..

  Če imate v bateriji težave z baterijo Android 8.0 Oreo, Najprej priporočamo, da ponovno zaženete pametni telefon, saj je to prva rešitev, ki je v teh primerih običajno priporočljiva vsem. Na ta način se bodo vse aplikacije zaprle in lahko boste dobili večjo avtonomijo naprave, tudi če ni vse rešeno 100%.

  Če po prejšnjem koraku od terminala niste dosegli boljše zmogljivosti baterije, priporočamo, da odprete Nastavitve, Shramba, Predpomnilnik, izbrišete vse in nato znova zaženete napravo. Prav tako lahko poskusite brez težav počistiti predpomnilnik storitev Google Play iz nastavitev, aplikacij in storitev Google Play.

  Druga alternativa, ki je v teh primerih morda zanimiva, je posodobitev vseh aplikacij in iger na najnovejšo razpoložljivo različico vsake od njih, s katero boste zagotovo prihranili veliko življenjske dobe baterije. In če vam nobeno od zgoraj še ni dalo rezultatov, potem svetujemo, da se vrnete na Android Nougat, dokler Google ne odpravi težav z baterijo v Androidu 8.0 Oreo.

  Prihranite več baterije tako, da onemogočite neuporabljene aplikacije

  Veliko Privzete aplikacije za Android 8.0 Lahko porabljajo baterijo, vendar obstaja zelo preprost postopek, ki lahko privede do odličnih prihrankov na dan, če ga želite aktivirati, sledite tem korakom:

  • Pojdite na "Nastavitve ", nato "Informacije o telefonu ".
  • 7-krat kliknite "Številka zgradbe " in tako boste postali razvijalec.
  • Vnesite razdelek "nastavitve za razvijalce ", nato "Preverjanje uporabe v ozadju ".
  • Ko ste v tem prostoru, lahko deaktivirate programe, ki jih ne uporabljate, ali tiste, ki jih ne želite zagnati v ozadju. 

  Pomembno je vedeti ali imeti minimalno znanje o teh funkcijah, če o sistemu ni nič znanega, si vedno zapišite, kaj ste storili v primeru težav. 

  Vključite varčevanje z baterijo

  The varčevanje z energijo je najpreprostejši korak, in morda najbolj uporabljen, da ga aktivirate, preprosto pojdite na ikono baterije in aktivirajte način "Varčevanje z energijo ", zato preprosto vstopite v prostor z nizko porabo. Ta način omogoča, da se mobilni telefon osredotoči izpolnjujejo osnovne in potrebne funkcije, še posebej, ko se baterija bliža koncu.

  Nekatera iskanja, podobna tej, ki smo jo omenili in ki smo jo našli v različnih forumih in socialnih omrežjih, Povezani so z naslednjim: ker se baterije mobilnega telefona zelo hitro praznijo, ker se baterija mojega mobilnega telefona Samsung zelo hitro izprazni, se baterija Samsung hitro izprazni, baterija se zelo hitro izprazni, baterija se zelo hitro izprazni, android se mi zelo hitro izprazni ali ker se baterija mojega mobilnega telefona hitro porabi. Če imate več vprašanj o tem, nas vprašajte v komentarjih.

  Ali ste s temi triki lahko odpravili težave z baterijo v Androidu 8.0 Oreo?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar