Glavni » alibaba-info » Kako odpraviti težave s povezavo v WhatsApp v Androidu ali iPhoneu

Kako odpraviti težave s povezavo v WhatsApp v Androidu ali iPhoneu

AliExpress WW

Ker je WhatsApp imenovan za najpogosteje uporabljene storitve sporočanja, bo vedno med njimi, saj je trenutno ena najpogosteje uporabljenih po vsem svetu. Zaradi svoje večinske uporabe je tudi mogoče najti napake na primer povezava v nekaterih napravah, zato, če želite vedeti, kako rešiti težave s povezavo, ste na pravem mestu.

Kot katera koli aplikacija se tudi WhatsApp vedno posodablja, da se prilagodi novim tehnološkim novostim, zato tudi nekatere posodobitve vsebujejo nekaj napak zato je normalno, da jih kot uporabniki zaznamo in jim sporočimo. Tako se lahko aplikacija še naprej razvija in razvija skupaj z zahtevami uporabnikov.

Kazalo ()

  Kako rešiti težave s povezavo v WhatsApp?

  Obstaja več metode za odpravljanje težav s povezavo v WhatsApp, med njimi so naslednje, ki jih je mogoče narediti na enostaven in preprost način. Ker je odvisno od posamezne naprave težavo mogoče ustvariti iz različnih razlogov.

  1. Znova zaženite mobilni telefon

  Vedno je prva stvar, ki jo morate storiti, če WhatsApp ne deluje, znova zagnati napravo.

  2. Posodobite aplikacijo

  Če zgoraj navedeno ni bilo koristno, posodobite aplikacijo, saj stara različica pogosto povzroča težave.

  3. Počistite predpomnilnik

  Če sta dve prejšnji možnosti niso ustvarili izboljšav v vaši izkušnji Pri WhatsApp morate počistiti predpomnilnik. To je nekaj preprostega, kar lahko storite v Nastavitve, Aplikacije, WhatsApp, Počisti predpomnilnik.

  4. Preverite, ali imate internetno povezavo

  Tudi če ste izvedli vse prejšnje korake, je težava v tem, da WhatsApp ne deluje, ker nismo povezani z internetom, in v tem primeru je mogoče tudi hitro preveriti.

  WhatsApp ne deluje zaradi težav s povezljivostjo

  Ustavimo se potem pri težave s povezljivostjo, ki se lahko pojavijo v teh primerih, ker gre za vse prej omenjene nevšečnosti, lahko zahteva največ rešitev.

  Prvo, kar morate vedeti v teh primerih, je, da imajo napake v zvezi s tem dve težavi. Prva od njih je, da nimate kreditne sposobnosti za navigacijo, druga pa, da omrežna povezava ni učinkovita.

  Potem priporočamo, da preizkusite drugo aplikacijo ali spletno mesto. Če te obremenitev brez težav, potem je težava povezana s WhatsAppom, zato se vrnite na začetek članka in ponovite prve rešitve, do katerih smo se obrnili.

  Če napaka ni odpravljena, je verjetno povezanih z dostopnimi točkami ali APN naprave, kar je odvisno od telefonskega podjetja, ki zagotavlja storitev. APN so bistvenega pomena v takšnih situacijah.

  Medtem ko poskušate komunicirati s svojim operaterjem, odprite Nastavitve, Brezžično in omrežja, Mobilna omrežja, APN. V tem poglavju lahko s pomočjo operaterjevega strokovnjaka izvedete več zanimive spremembe za povezavo WhatsApp ali spletnega WhatsApp.

  Zakaj se ne poveže s spletom WhatsApp?

  Poleg prejšnjih rešitev, o katerih smo razpravljali za aplikacijo WhatsApp, včasih tudi težave z messenger nima nič skupnega z aplikacijo ampak s svojo spletno različico, tako imenovano spletno stran WhatsApp.

  Prva stvar, ki jo morate imeti v mislih, je, da če želite izkoristiti to zanimivo orodje, morate imeti stabilno povezavo v računalniku, vstopati v WhatsApp Web in sinhronizirati svoj mobilni telefon iz Settings, WhatsApp Web v aplikacijo.

  Če še niste odprli ali se prijavili v splet WhatsApp, sledite tem korakom, ki vas jih bomo naučili:

  • V računalniku ali tabličnem računalniku odprite povezavo //web.whatsapp.com
  • V računalniku odprite aplikacijo WhatsApp
  • V zgornjem desnem delu aplikacije kliknite tri elipse
  • Vnesite spletno možnost WhatsApp
  • Nato napravo sinhronizirajte z računalniškim zaslonom tako, da optično preberete kodo QR po prikazanih navodilih
  • Počakajte nekaj sekund in ko v računalniku vidite klepete WhatsApp, bo sinhronizacija uspešna
  • Pomembno je posvetiti pozornost povezava igra pomembno vlogo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar