Glavni » alibaba-info » Kako popraviti mobilno omrežje, ki ni na voljo v WOM

Kako popraviti mobilno omrežje, ki ni na voljo v WOM

AliExpress WW

WOM je eno glavnih telefonskih operaterjev v celotni Latinski Ameriki, in kot posledica tega nas ogromno uporabnikov, ki so del tega programa, pogosto posvetuje o njegovem delovanju, zlasti glede tega, kako se nauči, kako se znebiti nekaterih težav, ki bi lahko nastale.

Zaradi tega vam želimo v naslednjih vrsticah pokazati kakšne korake morate upoštevati, če dobite sporočilo Mobilno omrežje ni na voljo v WOM, veliko pogostejša napaka, kot bi si želeli.

Kako popraviti mobilno omrežje, ki ni na voljo v WOM
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Mobilno omrežje ni na voljo v WOM

  No, najprej moramo omeniti nekatere glavne težave, zaradi katerih lahko najdemo to sporočilo, da mobilno omrežje ni na voljo, začenši z dejstvom, da to je lahko povezano tako z izgubo kot s pomanjkanjem signala iz zadevne naprave.

  Čeprav ni normalno, da se pojavi ta težava, je žal običajno, da jo moramo trpeti. Predvsem pa se ponavadi pojavi, ko smo na podzemnih parkiriščih, v podzemni železnici ali tam, kjer je signal nižji. Če zapustite ta spletna mesta, če se mobilno omrežje še ni povezalo, je znova zaženite napravo ali vsaj deaktivirajte in znova aktivirajte mobilno povezljivost telefona.

  Po drugi strani pa je napaka lahko povezana z dostopnimi točkami naprave. Kaj morate storiti v teh primerih je pojdite na Imena dostopnih točk v Omrežja in kliknite Dodaj, da dodate podatke, tako da jih je mogoče brati na naslednji način:

  • Nastavitve APN: WOM
  • Ime: WOM Internet
  • APN: Internet
  • Uporabniško ime: -
  • Geslo: -

  WOM celična rešitev brez signala

  Kot lahko vidite, morate izpolniti le prejšnje podatke, kjer zadnji dve področji ali odseki ostajata nepopolni., dajanje Save, ko končate, v nasprotnem primeru spremembe ne bodo shranjene.

  Ko končate, je čas, da znova zaženete napravo, da spremembe začnejo veljati. Ko znova zaženete napravo, morate v telefonu aktivirati Mobile Data in preveriti, ali se dobro poveže. Takrat bi že moral imeti internet.

  S tem preprostim korakom bi morali imeti pametni telefon WOM že internet.

  Ali ste s tem korak za korakom lahko povezali pametni telefon WOM z mobilnim omrežjem?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar