Glavni » alibaba-info » Kako popraviti napako DF-DLA-15 413, 481 pri namestitvi WhatsApp iz trgovine Play

Kako popraviti napako DF-DLA-15 413, 481 pri namestitvi WhatsApp iz trgovine Play

AliExpress WW

WhatsApp je postal eno najpomembnejših podjetij na svetu, zlasti svet aplikacij za sporočanje je bil revolucionaren za to aplikacijo, ki je podrla več rekordov kot svetovna knjiga rekordov, To je posledica številnih funkcij, ki jih ima, na primer skupna raba lokacije v realnem času, pošiljanje datotek mp3 in dokumentov,

Ko se v trgovini Google Play pojavi napaka, ugotovimo, da kot uporabniki ne moremo prenesti ali posodobiti aplikacije, dokler se ta težava ne reši. Stvari pa niso vedno tako resne, če vemo, kaj moramo storiti, lahko namestite WhatsApp z napako DF-DLA-15.

Kazalo ()

  Kaj je napaka DF-DLA-15?

  Trgovina Google Play lahko včasih povzroči določene težave, ki pa jih ni težko rešiti. 

  Obstajajo zelo pogoste napake, kot je 504 in druge manj znane, kot je DF-DLA-15. Slednje je napaka, ki pojavi pri poskusu prenosa ali posodobitve vsebine iz Googlove trgovine.

  Zdi se nam sporočilo, ki pravi naslednje: "Aplikacije X (imena aplikacije) ni mogoče prenesti. Poskusite znova in če se težava nadaljuje, poiščite pomoč pri odpravljanju težav. (Napaka pri pridobivanju informacij s strežnika. [DF-DLA-15]) "

  Včasih tudi WhatsApp postane moteč, vedno se znajde tipičen prijatelj, ki ti pošlje gnusno fotografijo ali skupino, ki jo želiš zapustiti, vendar tega ne stori in ti je le dojadejo obvestila, to so stvari, za katere vsi smo morali iti skozi, izredno pogost in moteč, Za te situacije je težko poskrbeti, zato je aplikacija izumila možnost utišanja obvestil.

  Obstajajo tudi druge rešitve za vsakdanje težave, težave pogosto vidimo v aplikacijah za pošiljanje sporočil in prav to je tako velik trg se mora nenehno spreminjati da novi Telegram ne poje starega in velikega WhatsAppa, ne smemo pozabiti, da so te napake le trenutne in da nikoli ne opredelijo popolnoma izkušenj z uporabo WhatsAppa

  [REŠITEV] Namestite WhatsApp z napako DF-DLA-15

  Tu bomo videli, kaj lahko storimo, če pride do te vrste napake med poskusom namestitve ali posodobitve WhatsApp, ne skrbite, to je mogoče rešiti, enostavno, hitro in brez preveč zapletov.

  Če želite namestiti WhatsApp z napako DF-DLA-15, sledite tem korakom:

  • Mi gremo Nastavitve iz našega telefona ali tablice
  • Pritisnite na možnost Datum in čas
  • Počistimo možnosti Samodejni datum in čas ter Samodejni časovni pas
  • Čas spreminjamo ročno na tisto, ki se ne ujema z našo lokacijo (pravi čas lahko nastavite pozneje)
  • Mi gremo Začni
  • Prenesemo in namestimo WhatsApp običajno iz trgovine Google Play
  • Vrnemo se na Nastavitve datuma in časa in postopek razveljavimo, ponovno aktiviranje samodejnega datuma in časa ter samodejnega časovnega pasu. Prej smo se vrnili, da smo ročno spremenili čas na pravi čas

  Če sledite tem preprostim korakom, bi lahko brez težav namestili ali posodobili WhatsApp na svojo napravo, tudi če imate napako DF-DLA-15.

  London, Velika Britanija - 31. julij 2018: Gumbi WhatsApp, Facebook, Twitter in druge aplikacije na zaslonu iPhona.

  Drugi načini odpravljanja napake v trgovini Play-DF-DLA-15

  To napako lahko odpravite na druge načine. Najenostavnejši je počistiti začasni pomnilnik. Za to sledimo poti Nastavitve> Aplikacije> Trgovina Google Play> Počisti predpomnilnik in izbriši podatke. Enako naredimo z Storitve Google Play. Po tem poskušamo preveriti, ali nam zdaj omogoča prenos aplikacije ali posodobitve.

  Druga možnost je odstranite posodobitve iz Trgovine Play. Mi gremo Nastavitve> Aplikacije> Trgovina Google Play> Odstrani posodobitev. Zdaj ponovno zaženemo telefon in poskusimo prenesti aplikacijo, ki nam je prej povzročala težave. Ko rešimo težavo, lahko Google Play Store spet normalno posodobimo.

  Če nobeno od zgornjih ne deluje, obstaja še nekaj alternativ, kot je onemogoči SD kartico (Nastavitve> Shramba> Onemogoči kartico SD); znova namestite trgovino Google Play oz počisti predpomnilnik dalvik (samo v korenskih mobilnih napravah).

  To so pogoste težave, ki jih imamo vsi, vendar jih mora nekdo razložiti, da jih hitro premaga. Ali se je pojavila ta napaka? Ste ga že lahko rešili?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar