Glavni » alibaba-info » Kako odpraviti 'Napako 490 Trgovina Google Play ' glede težave z omrežjem ali mehanizma za prenos aplikacije

Kako odpraviti 'Napako 490 Trgovina Google Play ' glede težave z omrežjem ali mehanizma za prenos aplikacije

AliExpress WW

¿Želite izvedeti, kako odpraviti napako 490 v trgovini Google Play? Če se je ta napaka pojavila med poskusom prenosa ali posodobitve aplikacije, vam moramo le povedati, da vas ne sme skrbeti, ker čeprav se ta napaka morda zdi problematična, je lahko rešiti z eno od metod Kaj vam bomo dali v tej vadnici?.

V Trgovini Google Play lahko najdete različne napake, na primer napako 927, ki jih je enostavno odpraviti. Za večino napak, ki jih najdete v Trgovini Google Play samo počistiti predpomnilnik iz te trgovine.

Ko počistite predpomnilnik, je v bistvu, kot da bi ponastavili, sama aplikacija, zato je lahko v določenem trenutku koristno naučiti se počistiti predpomnilnik trgovine Google Play. S tem lahko odpravite skoraj vsako napako in se izognite obupnim trenutkom, ko želite prenesti aplikacijo.

Kazalo ()

  Kako popraviti napako trgovine Google Play 490?

  Obstaja veliko načinov za odpraviti pogoste napake v trgovini Google Play, zato bomo v tej vadnici prikazali tri preproste metode, ki bodo zagotovo rešile vaš problem s trgovino Google Play.

  Rešitve pogostih težav, ni jih težko najti, ob upoštevanju, da lahko vedno poskusite znova namestiti trgovino Google Play z APK-jem ali celo ponastaviti svoj mobilni telefon na tovarniške nastavitve.

  Katere metode lahko odpravite napako 490?

  Prva metoda: počistite podatke in predpomnilnik aplikacije

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je pojdite na del Nastavitve, ko bomo tam, poiskali razdelek z imenom Upravitelj aplikacij in ga kliknili.
  • Nato boste odprli zavihek, na katerem piše "Vse " ali "Vse ", odvisno od različice Androida, ki jo ima vaš mobilni telefon.
  • Nato boste iskali aplikacijo "Trgovina Google Play ", vstopili boste in nato izbrisali podatke in predpomnilnik.
  • Nato se vrnite v razdelek "Vse " in poiskali boste aplikacijo z napisom "Storitve Google Play". Kot v prejšnji točki boste tudi tukaj vnesli podatke in predpomnilnik.
  • Naslednja stvar je, da vnesete "Storage Manager " in počistili boste tudi predpomnilnik in podatke. Vrnite se na seznam aplikacij in poiščite "Okvir Googlovih storitev", V tem primeru boste kliknili " Prisilno zaustavi "in počistili predpomnilnik.
  • Končno morate storiti enako, vendar z aplikacijo "Upravitelj prenosov ".
  • Ko počistite predpomnilnik in podatke vseh aplikacij, ki jih omenja, morate znova zagnati napravo. Če je napaka izginila, vendar opazite, da nekaj ni v redu, ne pozabite, da morate aktivirati aplikacije, ki ste jih prisiljeni ustaviti.

  Drugi način: izbrišite ali vnesite Google Račun

  Vzhod je ena najpreprostejših metod Poleg tistih, ki jih najhitreje rešite napako 490, je vse, kar morate storiti, da najprej pojdite na del Nastavitve in nato poiščite razdelek Računi in ko ste tam, pritisnite na Google.

  Tam boste iskali razdelek, v katerem piše Izbriši račun, ko ga izbrišete, ga boste znova dodali. Končno znova zaženite napravo, da se spremembe shranijo.

  Tretji način: odstranite posodobitve iz trgovine Google Play

  Mogoče so samodejne posodobitve ustvarjajo težave z združljivostjo V mobilnem telefonu ga je najbolje rešiti tako, da ga deaktivirate, za to morate storiti naslednje in odpravili boste napako 490 v trgovini Google Play.

  • Najprej se vrnemo k delu z nastavitvami
  • Ko bomo tam, bomo morali dostopati do 'Applications '
  • Zdaj iščemo trgovino Google Play
  • Na koncu pritisnite, kjer piše 'Odstrani posodobitve '.

  Ko enkrat moraš znova zaženite mobilni telefon, ne pozabite, da aplikacije ne posodabljate, da se izognete težavam. V primeru, da se ta napaka nadaljuje, je najbolje, da poiščete pomoč razvijalcev.

  Če želite poiskati pomoč pri razvijalcih, morate le poiskati podporo trgovine Google Play in predstaviti svoj primer. Ko enkrat utemeljite svojo zadevo, ostane samo še počakajte na vaš prvi odgovor. Seveda obstajajo tudi okoliščine, v katerih lahko rešitev najdete v pogostih vprašanjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar