Glavni » alibaba-info » Kako odpraviti težavo 'Neveljavna kartica SIM' - Moj iPhone ali Android ne prepozna kartice SIM

Kako odpraviti težavo 'Neveljavna kartica SIM' - Moj iPhone ali Android ne prepozna kartice SIM

AliExpress WW

Ste že kdaj imeli neveljavno sporočilo na kartici SIM? Takrat morate vedeti, da v tem članku ponudili vam bomo vse informacije ki jo morda iščete okoli te teme.

In to je, čeprav je to jasno Napake za mobilne naprave Android so razmeroma pogosti, v tem primeru vam želimo pokazati, kako se znebiti neveljavne težave s kartico SIM.

Prav zares, težave z neveljavno kartico SIM Vzrok za to so lahko različne okoliščine, danes pa vam želimo pokazati nekaj tistih, za katere menimo, da jih boste morali v teh primerih upoštevati..

Natančneje, želimo vam pokazati kako se lahko znebite tega sporočila, predvsem pa, kako narediti neveljavno kartico SIM resnično v vaši napravi.

Nekaj, kar bi morali vedeti in kaj je to zelo pomembno je, da obstajajo navidezne kartice SIM Toda ne vemo natančno, kaj je to, zato je najbolje, da veste, kaj so navidezne kartice SIM ali eSIM in kdaj jih lahko kupimo.

Rešitev težave "Neveljavna kartica SIM "
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako odpraviti neveljavno težavo s kartico SIM

  No, prva stvar, ki jo morate upoštevati, je to težavo lahko povzročijo različni razlogi, in običajno je, da SIM, ki ga vnesemo, ni original podjetja, s katerim smo sklenili pogodbo.

  Če mobilni telefon ni odklenjen, vendar s telefonskim podpisom, potem ne boste mogli postaviti ene kartice SIM na drugo in to je podrobnost, ki je seveda ne smete pozabiti.

  Na enak način smo tudi to lahko videli to težavo lahko povzročijo drugi dejavniki, Zadevni pametni telefon je bil na primer blokiran, ker ga je nekdo prijavil kot ukraden mobilni telefon.

  V teh primerih morate upoštevati, da morate preveriti, ali je vaš mobilni telefon blokiran, če pa je, ni ničesar za reševanje problema.

  Hkrati in v najboljših primerih obstaja možnost da je kartica SIM poškodovana in zato se prikaže neveljavno sporočilo SIM, zato morate tudi analizirati to situacijo.

  V tem primeru priporočamo to poskusite v drugi združljivi napravi, in če ne deluje, se obrnite na podjetje, ki ga zagotavlja.

  To so glavni razlogi lahko ugotovite, da SIM ne deluje in zato se prikaže neveljavno sporočilo na kartici SIM, zato nas morate glede vseh drugih vprašanj vprašati o tej težavi.

  Mobilne naprave so temeljni del življenja vsakega od nas, saj smo ves dan povezani, je sicer normalno, čeprav ni priporočljivo, vendar velikokrat bodisi iz osebnih razlogov, študij ali delo, tudi kombinacija vseh, je bistvenega pomena, da ostanete povezani.

  Uporaba aplikacij, kot so WhatsApp, družabna omrežja in te stvari, je vsak dan nekaj. Toda za to je treba to čip naše naprave deluje pravilno, za sprejemanje klicev, sporočil, za njihovo vzpostavitev, za mobilni internet, skratka potrebno je.

  V primeru, da eksperimentirate težave s kartico SIM in vaš mobilni telefon ne prepozna čipa, Spodaj bom komentiral nekaj rešitev za različne primere, ki jih je mogoče dati, ni veliko znanosti, da bi našli razlog in ga rešili, zato upoštevajte priporočila, ki vam jih bom dal korak za korakom.

  A priporočilo, ki bo zagotovo zelo koristno v določenem trenutku je kot, da lahko Nano Sim uporabljate na katerem koli mobilnem telefonu z adapterjem za kartico SIM ali microSIM ali brez njega.

  Vaš mobilni telefon ne prepozna čipa? Končna rešitev
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Moj mobilni telefon ne prepozna čipa

  Če ti mobilni telefon ne prepozna kartice SIM ali čip, je dejansko posledica ene ali več možnosti, ki jih bom komentiral spodaj.

  Pojasniti je treba, da je zelo pomembno, da različica vašega operacijskega sistema Android je posodobljena, V nasprotnem primeru je zelo pomembno, da ga posodobite, najbolje je, da to storite neposredno na uradni strani Googlove podpore.

  Čip je umazan: Verjeli ali ne, če ima čip malo prahu ali celo maščobe itd. Lahko povzroči, da ga mobilni telefon ne bo mogel pravilno prebrati.

  Torej, kar morate storiti, je odstranite ga iz utora in očistite z bombažem in etilnega alkohola, ne preveč, rahlo in zelo previdno, po tem lahko SIM ponovno vstavite v telefon in bi moral delovati.

  Poškodovana kartica SIM: Stvari, ki se lahko zgodijo, v tem primeru ni mogoče rešiti, poiskati boste morali drugo kartico, na splošno za to ni treba plačati in številko obdržijo, to je dokaj hiter postopek in zahteva veliko do podružnice kaj storiti zamenjavo čipa.

  SIM je zaklenjena: Lahko se zgodi, da je kartica SIM blokirana ali da je isti mobilni telefon v negativnem pasu, v tem primeru morate SIM preizkusiti na drugem mobilnem telefonu.

  Če deluje, gre za težavo z napravo in boste morali spremeniti IMEI, za to imamo več vaj. Če SIM še vedno ne deluje in prva rešitev ne odpravi ničesar, morate zamenjati čip.

  Pripravljeni, veste, zakaj moj mobilni telefon ne prepozna kartice SIM, zato naslednjič mobilni telefon ne prepozna čipa, Preizkusite lahko katero koli rešitev, ki smo jo obravnavali zgoraj, in jo boste lahko rešili v kratkem času.

  Ali ste s tem korakom lahko odpravili neveljavno težavo s kartico SIM? Če imate kakršna koli vprašanja in bi radi, da jih rešimo z vadnico, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši možen način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar