Glavni » alibaba-info » Kako odpraviti napako 'Filter leč ne deluje ' v Instagramu korak za korakom

Kako odpraviti napako 'Filter leč ne deluje ' v Instagramu korak za korakom

AliExpress WW

Slavni Instagram filtri so ena izmed najbolj priljubljenih funkcij na to partnersko mrežoTisti, ki je navsezadnje v fokusu na fotografijah. Tako imajo filtri izjemno pomembno vlogo v tem socialnem omrežju..

Veliko ljudi je imelo težave in ne vem, zakaj filter očala na instagramu, tukaj bomo videli, kako rešiti to težavo.

Kazalo ()

  Filter leč Instagram ne deluje

  Zdaj je filter leč eden najbolj uporabljenih in je precej smešen. V bistvu vam omogoča menjavo leč z rahlim premikanjem Pojdi nazaj.

  Težava je v tem, da je marsikdo imel takšno ali drugačno neprijetnost za uporabo tega filtra. Podrobno bomo videli, kaj lahko povzroči te težave in še posebej, kako jih rešiti.

  Filter leč Instagram ne deluje

  Nekaj, kar je zelo pomembno in čemur marsikdo ne posveča pozornosti, ki bi jo moral naj bo aplikacija posodobljena. Za preprečitev tovrstnih napak je nujno posodobiti aplikacijo.

  Če ne veste, ali je posodobljen na najnovejšo različico. Priporočamo, da vstopite v Trgovino Play in v iskalnik napišete "Instagram"Odprite prvo aplikacijo in če vidite gumb "Posodobiti ”Pritisnite, da posodobite Instagram. V primeru, da se omenjeni gumb ne prikaže, gremo naprej.

  Drugi razlog, da takšen filter ne deluje, je poškodovan sprednji fotoaparat. Ne pozabite, da ta filter uporablja sprednjo kamero, s katero fotografiramo samoportrete. V primeru, da je ta kamera poškodovana, Instagram filter morda ne bo deloval dobro.

  Zadnja možnost je, da filtra morda ne uporabljate pravilno.Kako uporabiti? Pa poglejmo.

  Kako uporabljati leče za zamenjavo filtra na Instagramu

  • Pravzaprav je dokaj enostavno odpremo Instagram in nato pritisnemo, da dodamo zgodbo. Povlecite od leve proti desni.
  • Zdaj pa pojdi na filtri in poiščite tisto, na kateri se pojavijo leče.
  • Na zaslonu boste lahko videli legendo z napisom "Odmahujte z glavo nazaj".
  • Vsakič, ko premaknete glavo nazaj lečas se bodo spremenile, premikati morate dobro, tako da bo zaznavanje aplikacije kaj počneš.
  • Pozneje zgrabina video.
  • Zdaj lahko deli brez kakršnih koli težav.

  Kot zadnji alternativa vam priporočams čistim Instagram predpomnilnikom in podatki.

  • Pojdi do Nastavitve.
  • Potem moraš iti v Aplikacije.
  • Nato poiščite aplikacijo Instagram.
  • In tu boste morali počistite predpomnilnik in podatke.

  Kaj storiti, če se filtri za Instagram ne prikažejo?

  A Uporabnikom dobro poznana aplikacijaBrez dvoma je z vsega sveta Instagram, ki ljudem omogoča skupno rabo fotografij in zgodb; filtri so uporabljeni tudi do neke mere. Vendar pa so običajno težave z njimi.

  Ta težava je običajno običajna stvar, ker Instagram filtri So nekaj zelo ponavljajočega se in to je za mnoge moteče, vendar ga ni težko rešiti. Za razliko od drugih težav ima ta praktično in uporabno rešitev za uporabnike..

  Da bi uporabite filtre Preprosto morate odpreti Instagram na svojem mobilnem telefonu in poiskati možnost filtrov, ko enkrat poskusite s filtrom, kot je filter za leče, in bodite pozorni na legendo, tako da vrnete glavo nazaj. Ko je to končano, se mora pojaviti filter, če ne, nadaljujte z reševanjem, to je eden najpogosteje uporabljenih filtrov.

  To se naredi tako, da se odjavite iz Instagrama na mobilnem telefonu in vnesete nastavitve, odprete razdelek z aplikacijami in poiščete Instagram, ko v njem išče možnost brisanja predpomnilnika brskalnika. Ko ga najdejo, ga aktivirajo in vse je pripravljeno.

  Za odprite aplikacijo Instagrama in se prijavite, morajo znova odpreti razdelek s filtri in jih uporabiti, ko se težava pokaže, je rešena in jih lahko uporabijo. Ko ga izbrišete, boste morali odpreti aplikacijo, se znova prijaviti in zdaj mora filter za spremembe delovati Instagram očala.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar