Glavni » alibaba-info » Kako enostavno odpraviti napako 'ERR_CONNECTION_REFUSED v Google Chromu

Kako enostavno odpraviti napako 'ERR_CONNECTION_REFUSED v Google Chromu

AliExpress WW

Bodisi za računalnike bodisi za mobilne naprave. Ena najpogostejših napak, s katerimi se srečujejo mnogi, je "ERR_CONNECTION_REFUSED ". To napako lahko dejansko povzroči raznolikost stvari kaj bomo komentirali naprej.

Očitno bomo videli tudi razloge za to napako se lahko zgodi in kako jih popraviti.

Kazalo ()

  ERR_CONNECTION_REFUSED napaka v Chromu, ali imate rešitev??

  Danes bomo videli, kako odpraviti napako ERR_CONNECTION_REFUSED v Chromu. Kar je lahko povzročajo številni razlogi, najti moramo, kaj od vsega je, da poiščemo primerno rešitev zanj.

  Dobesedni prevod tega sporočila je "Napaka pri zavrnjeni povezavi ”To lahko povzroči brskalnik sam ali kaj drugega in pomagali vam bomo ugotoviti, kaj se je zgodilo.

  The najpreprostejša rešitev dejansko gre za nastavitve brskalnika. Če želite to narediti, boste morali pritisniti na tri točke v zgornjem desnem delu zaslona.

  Nato se odpre spustni meni in pritisnite, kjer piše "Nastavitve ". Zdaj boste morali poiskati zgodovino in iti tja. Tukaj morate izbrati "Izbriši podatke brskanja"Edino, kar morate pustiti označeno, je " Piškotki in drugi podatki spletnega mesta ".

  Pred brisanjem zgodovine morate vedeti, da čeprav obstaja način za obnovitev izbrisane zgodovine, morate vedeti, da boste s tem korakom izgubite veliko podatkov navigacija.

  Kako na enostaven način odpraviti ERR_CONNECTION_REFUSED napako v Chromu

  Običajno je, da se v več primerih predpomni aplikacije ali tako kot v tem primeru brskalnik. Ustvari eno ali drugo težavo in zadevne aplikacije delujejo napačen način.

  V primeru, da težava ni odpravljena v Androidu. Kar boste morali storiti, je pojdite v trgovino Play. V iskalnik zapišite "Chrome " in v prvem rezultatu boste videli aplikacijo. Ko se klikne nanjo, jo boste morali posodobiti, če se prikaže gumb "Posodobi ", da boste odpravili napako ERR_CONNECTION_REFUSED.

  Včasih je to lahko neposredna težava s spletnim mestom in njegovim požarnim zidom. V tem primeru bi bilo idealno uporabiti proxy za vstop na zadevno spletno mesto ali prositi prijatelja, naj vstopi na spletno mesto, da preveri, ali je napaka ni iz naše naprave.

  ERR_CONNECTION_REFUSED Google Chrome

  V primeru, da je napaka ravno spletna stran, nimamo druge možnosti kot počakajte, da jo rešijo ker, kot si lahko predstavljate, ni nekaj, kar je v naši bližini.

  Ta napaka je pogostejša, kot si morda mislite, a večino časa je rešuje preprosto s čiščenjem predpomnilnika kot smo razpravljali malo zgoraj. Na ta način lahko nadaljujete z brskanjem po omenjeni spletni strani.

  Najboljše funkcije Chroma

  Varnost in stabilnost

  The primarni cilji Pri oblikovanju brskalnika so izboljševali varnost, hitrost in stabilnost, ki so jih ponujali obstoječi brskalniki. .

  Črni seznami

  Chrome redno prenaša posodobitve z dveh črnih seznamov (za ponarejanje spletnih mest in tistih, ki vsebujejo zlonamerno programsko opremo) in opozori uporabnike, ko poskušajo obiskati stran iz nevarne vsebine.

  Način brez beleženja zgodovine

  Chrome vključuje način brskanja brez beleženja zgodovine, ki vam omogoča brskanje po internetu s popolno zasebnostjo, saj ne registrira nobene dejavnosti in iz začasnih datotek izbriše piškotke, ki se uporabljajo.

  Vmesnik

  Uporabniški vmesnik vključuje možnosti za vrnitev nazaj, naprej, znova naloži stran, pojdi in prekliči. Možnosti so podobne tistim v brskalniku Safari. Postavitev okna temelji na izvorni temi sistema Windows Vista.

  Domača stran brskalnika se privzeto nadomesti s tisto, ki se prikaže vsakič, ko se odpre nov zavihek. Ta vzorec miniature deveterice Najbolj obiskana spletna mesta z zadnjim opravljenim iskanjem, zadnjimi zaznamki in zaprtimi zavihki.

  Chrome vam omogoča, da na namizju ustvarite bližnjice, ki omogočajo zagon spletnih aplikacij neposredno v brskalniku. Ko se brskalnik odpre na ta način, v oknu ni nobenih kontrolnikov, ampak samo naslovna vrstica. .

  Zavihki

  Zavihki so glavna sestavina uporabniškega vmesnika Chrome in so bili kot taki premaknjeni v vrh okna namesto pod kontrolniki. V Chromu so zavihki "prilagodljivi" in jih lahko z vlečenjem brez težav prenesete med več oken.

  Kot vedno ne pozabite, da imamo na spletnem mestu Miracomohacerlo.com več vadnic in vodnikov, ki so vam lahko v veliko pomoč. Če kaj dvomite o njem Napaka ERR_CONNECTION_REFUSED za Google Chrome, lahko ga pustite v polju za komentar, ki ga najdete nekoliko nižje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar