Glavni » alibaba-info » Kako popraviti napako Google Chrome 'ERR_CACHE_MISS ' na mojem računalniku s sistemom Android ali Windows

Kako popraviti napako Google Chrome 'ERR_CACHE_MISS ' na mojem računalniku s sistemom Android ali Windows

AliExpress WW

Eden najpogosteje uporabljanih brskalnikov danes je Google Chrome. Ne moremo zanikati, da ima velike prednosti pred konkurenco. To presega ne le v smislu optimizacije. Če ne tudi po količini dodatne opreme, ki jo ima med drugim. Vendar pa vsa programska oprema, ki jo celo ustvari mogočni Google iz kakršnih koli razlogov ima lahko napake.

Kako odpraviti napako Google Chrome 'ERR_CACHE_MISS ' na mojem računalniku s sistemom Android ali Windows
Oglejte si ta video na YouTubu

Že zaradi konfiguracije ali neke vrste slabe namestitve. Nekatere od teh napak, kot je na primer SSL, so najbolj znane, čeprav bomo v tem primeru razložili, kako odpraviti napako err_cache_miss Google Chroma v Androidu in računalniku.

Čeprav nič ni popolno in ima vse lahko eno ali drugo napako. Danes bomo videli, kako popraviti napako brskalnika Google Chrome err_cache_miss s preprostimi koraki, da lahko brez kakršnih koli težav nadaljujete z brskanjem kot običajno.

Kazalo ()

  Kako popravim ERR_CACHE_MISS napako Chrome rešitev?

  Problem povzroča predvsem prek napake predpomnilnika brskalnika. To se zgodi, ker obstajajo spletna mesta, ki ustvarjajo napačen predpomnilnik in očitno to povzroči napako. Rešitev za nadaljevanje brskanja kot običajno ne more biti preprostejša: počistite predpomnilnik brskalnika.

  Kako to storimo? Zelo preprosto je. Vse, kar morate storiti, je, da odprete nastavitve Chroma in nato zgodovino. Zdaj se morate spustiti tja, kjer piše "Počisti podatke brskanja " in ko vidite možnost, ki pravi "Predpomnjene datoteke in slikeé ”označi. To bi moral biti edini, ki ga označite, da ne boste izbrisali preostalih shranjenih podatkov.

  Po tem preprosto kliknite "Počisti podatke " in voila (lahko traja nekaj časa, odvisno od količine shranjenih podatkov). Če on err_cache_miss problem imate v Androidu. Ne skrbite, ker gre za enake korake pri reševanju.

  Kako popravim napako ERR_CACHE_MISS iz brskalnika Google Chrome?

  V primeru, da imate težave tudi po tem, kar smo vam povedali zgoraj. Potem lahko poskusite z drugo metodo, ki je dokaj učinkovita. Sestavljen je iz obiska nastavitev Chroma ali pa še vnesite v naslovno vrstico "Chrome: // nastavitve / ”Brez narekovajev in nato pritisnite enter. Tukaj boste morali odpreti "Napredne nastavitve ".

  Po tem boste izbrali "Obnovi prvotne privzete vrednosti konfiguracije ". Do zdaj bi se vam moralo prenehati ukvarjati s tem napaka err_cache_miss v Chromu.

  V primeru, da se težava nadaljuje, ni treba narediti veliko več. Morda je to spletno mesto. Lahko poskusite vstopiti na isto spletno mesto iz drugega brskalnika ali obiskati drugo spletno mesto.

  Velikokrat spletna mesta uporabljajo zastarele tehnologije, ki so že zastarele, brskalniki pa se postopoma prilagajajo novim tehnologijam, nekatere pa puščajo ob strani. To lahko povzročijo različne napake kot v tem primeru ali v primeru Flash Player da navedem še en primer.

  Upamo, da bomo to mini vadnico nadaljevali kako popraviti napako err_cache_miss v bilo vam je koristno. Vsa vprašanja, ki jih imate, lahko pustite malo nižje v komentarjih.

  Posodobite Google Chrome v računalniku, da se izognete napaki 'ERR_CACHE_MISS '

  Če uporabljate starejšo ali zastarelo različico Chroma, je dobro, da jo posodobite na najnovejšo različico Chroma. To lahko pomaga rešiti težave z nezdružljivostjo ali neučinkovitostjo lahko prispeva k sporočilu o napaki 'ERR_CACHE_MISS '.

  Če želite posodobiti brskalnik, odprite novo okno in pojdite na Nastavitve "O Chromu ":
  Ta stran vam bo povedala, ali uporabljate najnovejšo različico brskalnika. V nasprotnem primeru lahko posodobite krom.

  Ponastavite privzete nastavitve v računalniku Google Chrome

  Če omrežne nastavitve niso težava, je težava morda v nastavitvah brskalnika. Zato je naslednji logični korak ponastavite to nastavitev, To boste dosegli z naslednjim ukazom: chrome: // settings / resetProfileSettings

  S tem ukazom lahko nastavite vse na privzeto imeti konfiguracijo, ki bi lahko odpravila vaše težave z Google Chromom. Z našimi vadnicami o tem, kako to storiti, boste že strokovnjak za Google Chrome za odpravljanje najpogostejših napak.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar